Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 455
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Лесно, да..няма проблем с обуването.
Не ги препоръчвам обаче, защото са дървени и усещането е за гумен ботуш - държи студено. Ходилото не се огъва и лесно може да се спънеш, ако не внимаваш как ходиш.
За обуването са ок - "кожата" е мека..и се получава.

# 481
Ластиците са много удобни за обуване. Всичките ми боти Челси са с ластик.
Но тази подметка си личи, че не е удобна.

# 482
А и през ластиците влиза студено.

# 483
Не са проблем ластиците, а самата материя на ботуша-държи студено, все едно си обул гумен ботуш. Аз ги нося с дебел хавлиен чорап, иначе все едно си бос...вее и вее...

# 484
Учудих се вчера колко жени и момичета видях с нещо като гумени ботуши с дебела подметка (направо си е платформа май)- на повечето ботушите им бяха с подметки в контрастен цвят- тревистозелено, червено, бяло...Другият тренд явно са бели и бежови ботуши в същия стил...с груби детайли по подметките.🙂 Нямаше да се загледам, ако не бяхте коментирали тук този тип ботуши.😄

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 17:46 от dolce miele

# 485
Тете, радвам се, че ти харесва чантата))
На снимките е супер. Да питам дъното твърдо ли е?
Моята поръчка е с двете неща. чантата и галошките. Днес е идвал куриера, но не съм била на адрес и му казах да я пренасочи до офис. Много ме е яд на галошките, че не сложих номер по-голям. Мисля да ги меря, ама ако връщам ще трябва и чантата сигурно, че и някакъв бонус от 5 лв. сложих. Ще видя.
Такива гуменяци са от две години модерни и някои маркови са доста скъпи, а не са по-различни. Мои колежки, които са по-по-най и пазаруват само от чужбина на разходка събота и неделя, ама аз съм бедна и само слушам. Миналата седмица бяха в Италия пак и споделиха, че само такива чанти се носят меки вече и т.н.

# 486
Да, точно кожата е някаква, като гумена направо. В магазина съм ги гледала, не тези на Тета, подобни. Иначе на моите не съм усетила студ от ластиците.
Долче, такива груби подметка от 2 години са в употреба. Simple Smile

Фани, бонусът от 5 лв. е разпределен между двата артикула, а и няма да ти го възстановят

# 487
Дева, аз си ходя с маратонки/кецове през зимата и хич не се заглеждам точно по обувките на хората (оглеждам ги нагоре какво носят)!😅 Даже миналата зима не обух нито веднъж ботушките...

# 488
Не са удобни... не си купувайте като моите...сериозно го пиша.

Фани, може само едното да върнеш, на листчето ще оградиш само него.
За бонуса не знам как се процедира...

# 489
Долче, аз в сайта ги гледам, нали съм се закотвила тука. Joy
Добре, че съм купувала, когато имаше хубави модели и още по-хубави намаления, та имам запаси.

# 490
Аз не обичам да са ми големи обувките, ама си е мой минус и после страдам. За зимни не се научих номер нагоре, но тези четох, че са уголемени уж, само обуването ме притеснява. Ще видя, не ми е за 5лв, а чантата още я има в наличност.
Не отговори дали чантата има твърдо дъно, това е важно, че нали уж почвала да се криви, като се напълнела. То вярно не са скъпи уж, ама пък...аз си ги взимам да си ги нося и съм уж харесала нещо...да е удобно поне и читаво.
То и клина тръгнал и пуловерчето за кучето, а аз подаръци за никой не съм купила още((( Парите...не ги видях къде отидоха.

# 491
Ще си я видиш като дойде...

Не дъното, отгоре се кривяла..така схванах аз. На мен нищо не ми се криви...

# 492
Ваучер от 5 лв. се разхвърля на всички артикули в поръчката.
Ако е един, просто плащаш 5 лв. по-малко, съответно ти връщат толкова. Не ти възстановяват ваучера.

# 493
Не ме разбрахте. Мисълта ми беше в офиса да пробвам ботите и ако са ми малки да върна изобщо поръчката и да не плащам нищо. Просто си отварям пак профила и поръчвам същото, но с номер по-голям галошките. Както и да е, утре ще видя.

# 494
Как няма да плащаш?
Ако ги отвориш, трябва да платиш и после да сложиш стикер за връщане.
НМ няма преглед. Или отказваш без да отваряш, или плащаш и после връщаш. Но дори да откажеш, ваучера вече е ползван.

Общи условия

Активация на акаунт