Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 391
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Ако имах БД и аз бих поръчала нещичко, ама на...ще пестя Wink

# 661
  • Бургас
Фани, ти можеш да си позволиш да си джиджана. 🙂
Аз, с хуните на плажа гледам да съм практична. 😄

# 662
От отдавна не съм пазарувала от тНМ,преди време бях видяля едно боди с пайети,видях го на живо и ми хареса,търся го ,но не мога а го намеря

# 663
Ами не знам за пясъка, то под чадърче колко пък да се напълни с пясък и да я изтърсиш после.
Но пък ментовата е от брезент пише и няма късане си мисля, аз с дръжките винаги имам проблеми, а тя е много стабилно ушита гледам.
Ще събере 3 хавлии, като нищо, че и още съм сигурна. Еми ще ги менкам и те така. Каквито са такива, харесаха ми.
Мистиче, бих ти поръчала нещо, дето харесваш, ама не съм от Пловдив. После пак доставка ще има и пак ще се плаща.

# 664
  • Пловдив
Мерси, ама нямам зор...просто за спорта Simple Smile

Весела и здрава година на всички!

# 665
Брезентовата ще е по-лека. Това шма значение също, за мен поне. Че доста натежава като сложа шишето с вода, мазилата....та гледам да ми е лека като е празна...
Аз лятос си купих нова плажна чанта от Поморие, та нямам нужда в момента.

# 666

Някой има ли ги? Много съм им хвърлила око.

# 667
  • Mostly in my mind
И аз отдавна съм ги набелязала, но розовите. Много са хубави.

# 668
С два кода от дрехи стават към 60 лв, гледам, че пише за широк крак, моят е леко широк. Азалия Брадшоу да се включи моля!

# 669
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1135199002.html  някой да има тази рокля,къса ли е много ,аз съм 162 ,искам да ми е малко над коляното.,много искам челвена ракля:relaxed:

# 670
86 см е дължината за М.
Ти си сметни.

# 671
С два кода от дрехи стават към 60 лв, гледам, че пише за широк крак, моят е леко широк. Азалия Брадшоу да се включи моля!
От Азалия ще направят тъкмо четири Карита Брадшоута Laughing Включ!
От НМ аз имам сал едни боти и никакви други обуща. Нямам впечатление. Едни боти друг модел поръчвах, хич не успях да ги обуя и ги върнах. Май всички обуща тук са си сами за себе си. Не знам, не мога да давам съвет. За нашия размер, Бобчи, тая изнесена назад подметка, ще ги прави да изглеждат 44- ти номер, това го имам предвид и то не само за тези, а от всякъде за този тип подметка.

# 672
Съгласна съм, че ще изглежда още по-голям кракът, но пък имах подобен фасон ню баланс и сякаш това удълженото прави по-слаб крака. Ще ги поръчам май пък ще ги мисля.

# 673
Ти си висока с дълъг бедър, мисля че ще ходят като модел на твоята фигура.
Виж ако аз ги обуя на моите 160 см, ще съм като Малкия Мук Joy
Но за високи елегантни хора според мен са ок....

# 674
  • Mostly in my mind
Съгласна съм, че ще изглежда още по-голям кракът, но пък имах подобен фасон ню баланс и сякаш това удълженото прави по-слаб крака. Ще ги поръчам май пък ще ги мисля.
Ще чакам мнение тогава.
Аз съм с тесен крак и ниска, но пък не пречи да ги пробвам. Хубавото е, че има и връщане.

Общи условия

Активация на акаунт