Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 371
  • 763
  •   1
Отговори
# 675

И тая шапка, дано е дълбока, че ми е голяма главата.

# 676
Хах и аз чакам едно такова шапò,  но е по-фамозно и е от AY. Май и моята глава е голяма, а и имам бухнала коса, малко шапки ми стават, и ми стоят добре. Нищо чудно и тази да не става, и да изглеждам баш като за тази шапка - идиотка 😆
Скрит текст:

# 677
  • София
Организацията на услугата: безплатно вземане от магазин е пълна пародия!
Взех си пакетите с поръчки от двата ми профила. Носят ги на касата искат пин, но не и лична карта.
Връщане само в офис на Еконт! Пълна смешка!
Прибрахме се с пакетите и двата панталона са големи на дъщеря ми. Утре и в офиса на Еконт ще трябва да се ходи, че и на тяхната опашка да се редим! Без думи! Това е игра за хора със свободно време!

# 678
На мен винаги ми искат лична карта + пин от съобщението.
Като цяло H&M е единственото място където ми я искат. Нито Зара, нито Бершка - където по условие за получаване е посочена личната карта.
За Синсей даже се учудих, че има тест поръчката и може да се върне още на касата в магазина.

# 679
  • София
За Синсей даже се учудих, че има тест поръчката и може да се върне още на касата в магазина.
В Мохито също. В Резървд също. Масимо Дюти. Също така и Ойшо..... Идеята на вземането от магазина е, все пак, да можеш да вземеш решение на място.

# 680
  • Mostly in my mind
В Мохито също. В Резървд също. Ойшо..... Идеята на вземането от магазина в да можеш да вземеш решение на място.
И безплатната доставка Simple Smile

# 681
Азалия, защо така нямаш обувки от НМ? Thinking
Аз имам всичко без Жапанки. Sunglasses Никакви оплаквания нямам.

Доставката до магазин има ли преглед? Не е просто да ползваш БД?

# 682

Някой има ли ги? Много съм им хвърлила око.
Имам ги още от миналата пролет в светлобежово - удобни са, отговарят си на номера и стоят прекрасно на високи хора.

# 683
Азалия, защо така нямаш обувки от НМ? Thinking
Аз имам всичко без Жапанки. :
Ами не знам, повечето им модели са малко абстрактни за моя вкус... или са от изкуствена кожа.
Ама как забравих, имам и онези безумни боти, дето последно с Бобчи си купихме. 😄 Значи два чифта.

# 684
В добрите времена бях хванала едни Челси боти от естествена кожа, както и едни други зимни -пак, освен тях имам маратонки (детски - ама за мен, освен обувките и за децата, които купувам), кецове, сандали, че и джапанки - поне два чифта. За последните- едните бяха само за красота, пързалящи се, на другите пък красотата им замина бързо (с декорация от камъчета, които лесно се разлепиха).
Като оставим някои дребни забележки, като цяло съм доволна и от обувките им, поне досега, че последните боти от изкуствена кожа не одобрих, но се усети едва след малко повече носене.

# 685
До магазин ползвам в Синсей заради БД, както и Лоли отбеляза. Далече ми е, но е мой избор. Искат телефонен номер, последните цифри.

От хм имам няколко боти но от ест.велур.
От изк.кожи не съм доволна..твърди стоят. Поне зимните де..

# 686
На мен НМ-ските боти са ми любими, спуках ги от носене. От изкуствен велур са, но нищо им няма, това им е трета зима.
Бобчи, имало е и детски тигрови ботички, щеше да е сладко да сте еднакви с малката Simple Smile
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0748751012.html

# 687
И аз пуснах ментовата чанта благодарение на Фани.
А вчера получих това яке за малкото. Излезе ми 19 лева

# 688
И аз с ментова. Оглеждайте се на плажа, по чантата ще ме познаете Joy

# 689
  • Бургас
И аз с ментова. Оглеждайте се на плажа, по чантата ще ме познаете Joy

Tи нали беше пас? Не издържа ангела. Smile
Моята снощи я изпратиха, много бързо, не очаквах.

Общи условия

Активация на акаунт