Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 500
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Лоши хора, ей Grinning Поръчах и аз… Значи номер 2 толкоз бързо расте, че вече няма какво да му обличам… Съвсем бебешките неща на брат му, са му малки…

# 316
Аз съм много доволна, поръчах едно зимно и 2 пролетни якета на малкия за без пари направо

# 317
  • Бургас
Вече го поръчах, но да попитам мамите, които имат момченца и са поръчвали този комплект
Тъй като съм предвидила за подарък, а отдавна съм далече от бебешорските дрешки, да не се изложа, че е 100%полиестер, но пък с много положителни отзиви.

# 318
Вече го поръчах, но да попитам мамите, които имат момченца и са поръчвали този комплект
Тъй като съм предвидила за подарък, а отдавна съм далече от бебешорските дрешки, да не се изложа, че е 100%полиестер, но пък с много положителни отзиви.

Бях писала по-рано в темата точно за това комплектче, взех го и в двата цвята и е супер! Satisfied

# 319
  • Пловдив
За тия кат мен с малко точки май няма никви оферти Confused  ама то няма и какво да поръчам.

# 320
И аз хрърлих око на един шал с леопардов десен, ама с доставка- мерси!

# 321
За тия кат мен с малко точки май няма никви оферти Confused  ама то няма и какво да поръчам.

Има. Вчера станах член на един стар профил, веднага ми излезе офертата. А съм с 0 точки.

# 322
Добре де, пак ли да гледам това намаление?! Има ли какво да се купи, нещо интересно? Вчера ударих тавана вече! Пет чифта обуща, не - шест с тия тигровите глупости, дето с Бобчи си ги купихме, чакам три блузи, едно яке, един суичер... Ще ме изгонят от нас вече 😶😵‍💫

# 323
  • София
Зависи какво ти харесва, аз се радвам, че Мм не гледа Grinning че ще прималее колко поръчки имам… и то основно за децата… ама като растат, какво да ги правя…

# 324
# 325
С 50% накликах и аз няколко неща за бебо. Сега видях, че в бързината от полареното горнище съм поръчала два броя 😄 За съжаление докато разбера за намалението и някои набелязани модели свършиха, а единият щеше да е подарък за майка ми 😒.

# 326
Добре де, пак ли да гледам това намаление?! Има ли какво да се купи, нещо интересно? Вчера ударих тавана вече! Пет чифта обуща, не - шест с тия тигровите глупости, дето с Бобчи си ги купихме, чакам три блузи, едно яке, един суичер... Ще ме изгонят от нас вече 😶😵‍💫
Поръча ли все пак? 😁

# 327
Благодаря много за споделеното за ранното намаление- успях да хвана едно лятно яке за детето на добра цена.
Но съм недоволна по друг повод от НМ, вече няма да плащам с карта при тях, имах повторна блокировка и трябваше да се занимавам допълнително заради техните грешки.

# 328
Не! 😇 Един спален комплект гледах, ама беше намалено само едно такова сиво, като захабено бяло и не взех ни-що.

# 329
Като казахте спален комплект- гледах бархетния снощи, днес вече изчезнал, ама с тази му “намалена” цена пак е почти два пъти по-скъп от бархетни чаршафи, които съм купувала от друго място.

Общи условия

Активация на акаунт