Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 503
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз го взех сивото, че в спалнята сме на лилаво/сива тема и да видя Grinning За съжаление детските намалени спални ги няма от вчера вечерта и жертвах един код за 5лв и поръчах един с планети на стандартна цена. Поне един да имам, че баткото му умаляха и чаршафи и неща. Ще дебна следващия път по-рано.

# 331
Ако става въпрос за бархетните комплекти - единичен комплект гледах аз, в нещо като бежово (на мен повече ми изглежда розовеещо на екран).

# 332
Нищо не съм поръчала. Което ми харесва, е изчерпано. Те така правят, намаляват липсващи артикули.
Сега си късам нервите с Бест сикрет, от тях чакам 2 поръчки, едната с триста зора вече е на територията на България, другата изобщо не я следя как се движи.

# 333
Дали ще има намаления и във физическите магазини? 🤔

# 334
Аз имам път към мола днес и ще пиша. Видях, че са добавили още намалени артикули в сайта.

# 335
Аз имам път към мола днес и ще пиша. Видях, че са добавили още намалени артикули в сайта.
В кой мол? Имам молба за Гранд мол, дали приемат дрехи ме интересува.

# 336
В кой мол? Имам молба за Гранд мол, дали приемат дрехи ме интересува.
Че защо да не приемат? За рециклиране нали?

# 337
За рециклиране. Чух от позната, върнали мъжа й и му казали, че не приемат в момента.
Куриерът ще ми донесе днес пижамата и анцуга.

# 338
За рециклиране. Чух от позната, върнали мъжа й и му казали, че не приемат в момента.

Странно, аз връщах ама преди месец някъде.

# 339
Във Варна ли?

# 340
# 341
  • Пловдив
Нещо не мога да се оправя с това приложение.Не знам как да си филтрирам само намалението да ми показва.Може ли малко помощ

# 342
Пробвай през съобщението в пощата (меню съобщения)  от приложението, аз от там успявам да го намеря, през мейл не се получава.

# 343
Може мъжът й да не е имал инсталирано приложение. Нали вече не дават хартиени.

# 344
Може мъжът й да не е имал инсталирано приложение. Нали вече не дават хартиени.

Не е това. Аз винаги взимам хартиени, защото моят телефон не иска да сканира баркода.

Общи условия

Активация на акаунт