Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 497
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря, Нона! Ще отида тия дни.

# 346
  • София
Дали ще има намаления и във физическите магазини? 🤔

И аз се интересувам от същото Simple Smile
Благодаря предварително ако някой ходи и сподели инфо!

# 347
Ей значи не устоях и веднага минах през Сердика. Емии големи находки има. Коледна пижама за детето 1,99 лв. 2 долнища и 1 суитчър с цип за 12,98 😎

# 348
Дойдоха ми пижамата и долницата. Супер са, само малко тъй ми се искаше пижамата да има джобове, не че си слагам нещо в тях, ама се сетих, че все пак е пижама и логично да няма може би. Доволна съм, чакам ботите само и ще гледам пак за плетена рокля.

# 349
  • Плевен
В момента връщането безплатно ли е?

# 350
По принцип е безплатно, ако си член.

Ей значи не устоях и веднага минах през Сердика. Емии големи находки има. Коледна пижама за детето 1,99 лв. 2 долнища и 1 суитчър с цип за 12,98 😎

За София говориш, нали?
Да пратя дъщеря ми. Нейният офис е в Сердика.

# 351
Сердика център в София, да

# 352
И във Варна има намаления.
Бобчита късно ти видях въпроса, но аз миналата седмица връщах дрехи и не е имало проблем.

# 353
  • София
До момента в кошницата имам само 7 рокли....

# 354
Нямам какво да вземам, но имам ваучери, а връщах. Е, употребих ги, едно по едно, щом и безплатна доставка
Поръчах по големи размери, вече ги носят същите и са ок
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0769535005.html

# 355
Дойдоха ми пижамата и долницата. Супер са, само малко тъй ми се искаше пижамата да има джобове, не че си слагам нещо в тях, ама се сетих, че все пак е пижама и логично да няма може би. Доволна съм, чакам ботите само и ще гледам пак за плетена рокля.
Снощи точно си мислех, че пижамата с тия боти ще стои супер готино. Едно такова небрежно и лежерно, и малко сънено Grinning с една дълга жилетка отгоре, ще е трепач! Ай, честито.

# 356
Сега се връщам от Мол София, има намаления, но все още лепяха етикетите на доста неща, като доста неща бяха на 50%.

# 357
НМ този път много бързи- вчера ми писаха, че поръчката от намалението с ранен достъп е изпратена.

# 358
В края на миналата седмица направих поръчка, някъде за по-малко от 24 часа дойде мейл, че е готова, но оттогава статусът е "чака предаване на Екост". Т.е. те бързо ги подготвят, но явно договрът им с Еконт е за някакви дневни обеми и чакам да ми дойде реда.

# 359
Гърлс от Варна, струва ли си да бия път до Гранд мола за намаленията в реала, някой има ли инфо за бебешкото 1-2-3 г. какво различно от онлайна има намалено и колко?
Осъзнах, че съм пристрастена ейчемманка на намаленията над 50%. Мисля, че трябва да се боря с тази зависимост.

Общи условия

Активация на акаунт