Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 485
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Ахаха матрьошките
Аз  държа фронта, нищо не поръчвам, само исках да ви просветля, че увъртяните крачоли всъщност са на мода Joy

# 376
  • София
Моля да ме ориентирате към някои термоклин детски. Може и панталон.
Аз вчера поръчах плетена пола и пуловер за мен за Коледа. Четох постове от миналата година, че са хубави и от тогава съм хвърлила око.
Може ли да покажеш плетената пола?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1042755002.html

# 377
Пуснах едни зимни чукундури само аз, за мен..
Повечето неща в любимите ми, не са намалени.
Доста дребничко коледно намаление, на малко неща само...

# 378
  • Пловдив
Сложили са пак банер - намаление до 29.12 във физическите магазини и онлайн. Не може да се комбинира с други оферти /каквото и да значи/
Значи,  че не може да се комбинира с отстъпка за  РД, например,  което е супер тъпо. Щото за РД важи само за ненамалени...

# 379
  • София
Имам анулиран артикул от последната ми поръчка. Има го,  наличен е и като размер и не мога да разбера какъв е проблема. Сега дали да го пусна пак?

# 380
Ако имаш БД - пускай.
Аз например следях за един клин на детето, нямаше дълго време налични, днес пратиха мейл за нови наличности и поръчах- без намаление, защото точно този е харесала девойката. Така че може и за този артикул да са дошли нови наличности.

# 381
Аз не мога да си вляза в профила на компютър от вчера, някой с подобен проблем. Не ми отваря и страницата със забравена парола - не праща мейл съответно.
Аз също.

# 382
Днес в магазина в мол България имаше артикули, които бяха на редовни цени, а в сайта са намалени. Имаше и малко останали бройки, които пък онлайн са на редовни цени. Изобщо доста шашаво намаление. Sweat Smile Fearful

# 383
Винаги има разминаване между онлайна и физическите магазини

# 384
  • София
Това само на каса може да бъде потвърдено. Иначе са спекулации. Имах случай, където не беше отразено намаление, но на каса си излезе всичко точно.

# 385
Има разминаване и в редовните цени,лятото гледах в сайта долнище за момче 12лв,във физическите магазини беше 15лв,след това се обадиш по националния телефон да попитам и там ми отговориха,че има такова нещо и за сега при тях не важи правилото за еднакви цени и намалени продукти онлайн и физически магазин.Стремяли се да го направят в бъдеще.

# 386
Сутринта правих поръчка и сега гледам, че го няма банера за намаление, нещо  подреждат или друго готвят....

Взех да пробвам клинове, че докато се натуткам свършват номера
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0941337003.html

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0924722002.html

Тези ги имам и са добри. Дори първият учудващо ми стана любим. Аз есента купувах и бяха на добра цена.
Първият го препоръчвам , дори мисля да взема още един, ама ...доста бях поръчала. Топли, добре оформя, удобен е, ходя си с него вкъщи и навън без притеснение, бе добро попадение и го взех доста добра цена.
От втория линк имам в розаво и бежаво, също стоят добре (тогава тези цветова бяха доста намалени на 14-15лв май), но първият за зимата и навън ми е любим и мисля ще останеш доволна. Другите не ги знам, харесах този кафявия на шарки дето е, че би ми се вързал с други неща, но ...имам подобен без шарка пак есента купен, малко по-изкуствено стои, ама си го харесвам. Тогава имаше и др. неща намалени, та...сега само гледам, ама харесах една чанта и се чудя за едни обувки, едвам се сдържам.

# 387
Имам втория клин, много е удобен и плътен. Няма джобче за ключ, но иначе е супер и добре оформя.

# 388
От леопардовия принт клин за всеки случай поръчах 2 бр, ако ми хареса.

Втурнах се в клинове и за бързо излизане до улицата.

Все още ходя с къси гащи - пижами из нас и в топлото време като се покажа навън не прави впечатление, сега намалят колите и се оглеждат.

# 389
Здравейте,получих мейл за -25% на един артикул по избор до 25.12.Трябвало да се активира в профила.Там обаче такива опции няма.Някой да го е ползвал?

Общи условия

Активация на акаунт