Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 471
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Ми това не го знаех(( За ваучера ми е ясно, не ми е драма.
Е как да не мога да отворя и премеря((( Малии, да се не мотам тогава там напразно, оффф.

# 496
Ох, бе Фани! Толкова години пазаруваш от НМ, не мога да повярвам, че не знаеш. Joy

# 497
Ми не знаех и още не съм убедена)) То няма логика. Е утре ще видя какво ще ми кажат и пиша))

# 498
Видях преди време, че съм дублирала един от продуктите и разговарях по телефона. Казаха да откажа поръчката, но няма да ми възстановят ваучера от  5 лв. Е обаче се оказа, че 5-те лв. след няколко дни отново се появиха в профила ми.

# 499
Меренето е тест, не преглед.
ХМ нямат нито едно от двете, доколкото знам.

# 500
Видях преди време, че съм дублирала един от продуктите и разговарях по телефона. Казаха да откажа поръчката, но няма да ми възстановят ваучера от  5 лв. Е обаче се оказа, че 5-те лв. след няколко дни отново се появиха в профила ми.

Това е друго. Твоята изобщо не е изпратена.
Да пробва Фани, да откаже да я получи, но не ми се вярва да ѝ го възстановят.
Тет, тест или преглед, все трябва да отвориш на място. Не е валидно за НМ.

# 501
Не се изразих правилно. Допълвам, че  отказах пратката на куриер.

# 502
Е, тогава може да има шанс Фани. Simple Smile

# 503
  • София
Здравейте, честито нови покупки на всички 🤗
Някой дали е виждал това палто на живо- как е като визия и според вас може ли от "лелка" да се носи или си е за тийн? : https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1129190002.html

# 504
Палтото е хубаво, има го и в дамски вариант.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1085554001.html
Вече ако питаш за цвета, защо пък не?
На мен бяло ми харесва, но имам друго бяло и ще се въздържа. Simple Smile

# 505
  • София
Deva, да, по-точно за цвета са ми терзанията 😇
Защото тинейджърката вкъщи каза, че ще приличам на стара п..... с това палто 🤐

# 506
  • Пловдив
Имам ги, отговарят си и не са толкова къси, колкото на модела.

# 507
  • Пловдив
Имам ги, отговарят си и не са толкова къси, колкото на модела.
Супер! А мн.широки ли са или ок? Да не са като мом дънките? Исках различен от скини модел, ама на моята фигура мом модела не е ок...

# 508
Аз съм много доволна, най-накрая се докопах до голям размер яке за моя младеж. Много ги харесам якетата от този модел и откакто се е родил постоянно купувам. А сега е и на супер цена !

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0857582008.html

# 509
Взех си галошките и чантата. Клина и той днес ще дойде, ама ще го пренасоча. Ще работят до 15ч офисите на Еконт утре разбрах. Дева беше права, няма опция да отваряш, какво остава да мериш в офиса.

Да дам отзив

Ботите - цветът е по-скоро каки за мен, не е точно бежаво, не ме бърка това, дори е по-добре сякаш. Неопрена, освен там дето се вижда е и отвътре и дава топлина и мекота. Уцелила съм се и дори имам място за плътен чорап, не са толкова широки обаче, аз съм по принцип с тесен много крак, та...Обуването е лесно за мен учудващо, но събуването ми беше по-трудно. Ботите са наистина топлички, много меки и в началото като ги хванеш си мислиш, че ще тежат, но не се усещат на краката, подметката е гъвкава, бе по-удобни от маратонките са ми.  Но не изглеждат (то се и вижда) , като модерните сега с цветна и дебела подметка гуменяци.  За вода, киша, за удобство - биват, ако и не се пързалят на сняг...ще е супер. Зависи кой какво очаква, не са на вид нещо уаууу, но мен не ме бърка това изобщо.

За чантата. Ми нещо не е съвсем моята. На Тета май е по-голяма, ама...бе мъничка е за мен, то си и пише размери, ама...на живо е друго. Харесва ми, че мога по различни начини да я нося, включително зад врата да минава дръжката и отпред чантата, на рамо, с две дръжки .... цветът ще върви на всичко, хубав е за мен много, но вътре аз трудно ще си събера джаджите, ама...портмоне, телефон, тефтер нещо, козметика малко...това е. Но за тази цена, то едно никакво портмоне вече е 20лв...си е добре мисля.
Ще ги задържа и двете

Общи условия

Активация на акаунт