Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 451
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Да са ти честити Фани и със здраве да ги носиш!
Все ще свърши работа чантата, щом си я взела в комбинация и вървят- пази я, те цените по-ниски няма да стават вече, сега май само ще се радваме на някогашните находки.

# 511
Благодаря, Феникс))
Ми и аз така мисля, затова вече съм се насочила към стандартно и класическо-практично някакво облекло и дрехи. В момента имам какво да нося (както всички де) , ама ако видя нещо изгодно уж и си викам да взема, че после не се знае ни цени, ни възможности какви ще имам съвсем.
Като гледам какво става с качество и цени...ми то или не струва, или нямаш парите да си го позволиш.
Какви времена бяха ...да изохкам и аз сега в темата-и цени, и модели, и всичко...и пак мрънкахме))

# 512
Ох, Фани, всеки път от сърце се смея на твоите описания. На Тета била по-голяма?! Ами нали са същите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще взема и аз да си поръчам, щом може и като крос боди да се носи, благодаря, че спомена.
Хайде, да са ти честити и със здраве да си ги ползваш двете неща! Hug

# 513
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала. А и май скоро не бях поръчвала.
И аз ще съм със същата чанта май. Grin
Пожелавам си да имам повече поводи да си нося парцалките, че с този хоум офис...
Най-много се кефя за ботите, дано са удобни и стоят ок. Gift

# 514
Момичета, може ли да споделите зимни шапки от които сте доволни и топлят?

# 515
Merveilleuse, дано не си разочарована само от ботите- точно за тези писах малко по-назад в темата тук, че ми направиха раничка на глезена,  беше покрит с чорап - твърда, неудобна според мен кожа, на вид изглеждат добре, но не са направени от качествен материал - кожата е твърда, скрибуца като се движиш, ако не ги бях взела за скромните 35 лв, щях да се чувствам направо хвърлила пари на вятъра - за кратко излизане ги обувам, още не са се очупили добре по крака, така че бих препоръчала добре да ги разходиш вкъщи с етикета и да видиш дали ще са ти удобни, не се усеща от пробване за кратко това, което описах (освен че само с няколко крачки да се направят и скърцането се чува).

# 516
  • Пазарджик
Merveilleuse, дано не си разочарована само от ботите- точно за тези писах малко по-назад в темата тук, че ми направиха раничка на глезена,  беше покрит с чорап - твърда, неудобна според мен кожа, на вид изглеждат добре, но не са направени от качествен материал - кожата е твърда, скрибуца като се движиш, ако не ги бях взела за скромните 35 лв, щях да се чувствам направо хвърлила пари на вятъра - за кратко излизане ги обувам, още не са се очупили добре по крака, така че бих препоръчала добре да ги разходиш вкъщи с етикета и да видиш дали ще са ти удобни, не се усеща от пробване за кратко това, което описах (освен че само с няколко крачки да се направят и скърцането се чува).
Мога да потвърдя написаното.Дъщеря ми само ги пробва и днес ги върнах.Каза,че по -тежки и неудобни боти не е носила.

# 517
fenyx, maria1986, Благодаря за отзивите! Сега се замислих дали изобщо да приема пратката...харесвам обувките от H&M, понеже имат големи номера и затова. Ще помисля Expressionless

# 518
А поне БД има ли или пак е над 50 лв?

# 519
Тази шапка много топли и много добре стои.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1102962001.html

# 520
  • Бургас
Тази шапка много топли и много добре стои.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1102962001.html

Потвърждавам! И аз я получих скоро.

# 521
A ако сме използвали ваучера за 5 лв и откажем поръчката, ще изгубим ли ваучера или ще може пак да пуснем друга поръчка?
Аз сега видях, че сте писали и поръчах тази преди да погледна в темата, някой има ли я тази?
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0986185001.html

# 522
Според съфорумка от темата, връща се ваучера, при отказана поръчка.

# 523
Ако вече сте върнали артикули от една поръчка с прилежащата бланка, как процедирате, ако в последствие решите да върнете и други артикули от същата поръчка, но вече нямате бланка за връщане..?

# 524
Принтираш от профила? Преди имаше такава опция...

Общи условия

Активация на акаунт