Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 430
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Аз не съчетавам чанта и обувки отдавна.

# 586
То отдавна не е модерно, авангардна си, Тет! Simple Smile

# 587
  • София
Аз съчетавам, но винаги с шал.

Вчера научих 2 нови неща. И двете по трудният начин, както се казва. Innocent
1. Цената в магазина е различна от тази, която виждаме онлайн. Внимавайте!
Наскоро имахме тук обсъждане, помня. Не го вярвах, докато на каса не ми поискаха пълна цена на намаленият шал, който искам отдавна и специално си направих труда да проверя за наличност в магазините, от приложението. В магазина им в Дъ Мол, намаленият шал беше при новата колекция изложен. НА касата така и ми го маркираха. Отказах на мига. ПОказвам приложеението и споря. МОмчето каза, че вече са отделно и си е марктеинг.

Обратно на всякаква логика, закупих колани в магазина и то на половин цена от вече  намаленете в сайта. Да им се чудиш и маеш на политиките!
2. Безплатна доставка до магазин.
Скрит текст:
Пуснах поръчка по правилата над 50лв, в която е въпросният шал и се оказва, че в бързината - да не изпусна шала, вместо домашен адрес в София, е запазило адреса ми ...в Слънчев бряг, където живяхме това лято! Flushed Weary
Счупих се да бързам и отмених поръчката навреме. Когато тръгвам да редактирам адреса, тогава излиза опцията за безплатно вземане от магазин, дори за чорапи за 2 лв. Да си знаете.

И, ей го шала! Merveilleuse., идеален е за твоята чанта! Laughing
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1082040004.html

# 588
Безплатната доставка до магазин е много удобна, но като че ли не се ползва не знам защо. Винаги има или само моята пратка, или още 2-3 най-много.
Аз винаги поръчвам до магазин, защото идват по-бързо нещата отколкото до адрес.

Сега ще видим дали ще се изложат, защото поръчка от 20.12 още е на “Обработва се”, а поръчката ми от Зара от намалението на 26.12 вече е пристигнала...

# 589
Защото явно на хората не са им чак толкова близки магазините, колкото офисите на куриери.
Все пак без дрехи не сме останали, но времето все не стига.

А цените в магазин и сайт винаги са били различни, много преди лоялната им програма.

# 590
От години, над 5 че и повече, цените са различни в онлайн и в реала...това не е ново, напротив...знае се отдавна.

# 591
  • София
Ако пазарувах само от този сайт, да кажем, да помня, ако е имало разминаване в цените. Не ми се беше случвало да отида на каса и цената на продукта да е по висок, от обявената в сайта. На място съм склонна да вярвам, че излизат находки, все пак магазина е за това, да привличам клиенти.
Случвало ли ви се е това в Зара? В Ойшо? В Дика? В Масимо? В Златна Рибка? В Боди Шоп? В Декатлон? В Спорт Депо?......
Защо трябва да се държим така, все едно е нормално?

# 592
За мен реал и онлайн са два отделни магазина и е нормално да има разлика в цените. Случвало ми се е в Хиполенд и Технополис.

# 593
Споделям една изгодна дамска жилетка https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1030942005.html
За съжаление, са останали само най-малките и най-големите размери. В немския сайт отзивите са много добри. Много ме дразнят тия манекени, като се кълчат така. Не може да се разбере как точно стои тая жилетка...

# 594
Копче, този шал го мислих, мислих и накрая свърши. Освен това в описанието е сив, аз го виждам бежов, странна работа …
Затова поръчах друг, утре ще го видя как е.

# 595
Споделям една изгодна дамска жилетка https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1030942005.html
За съжаление, са останали само най-малките и най-големите размери. В немския сайт отзивите са много добри. Много ме дразнят тия манекени, като се кълчат така. Не може да се разбере как точно стои тая жилетка...

И мен ме дразни. Хубава жилетка поне на цвят,  но не мога да разбера дължината й.

# 596
  • Пловдив
Моите дънки и пуловер дойдоха Simple Smile дънките леко ме стягат в талията, ама дано се отпуснат.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 13:19 от mystic woman

# 597
Мистик, супер си)) Да си ги носиш със здраве, много добре ти стоят и двете))

# 598
Супер си, Мисте!

# 599
Мистик, честито! Ще се отпуснат след празниците. Simple Smile
Идвам от реала. Един суитчър за девойката купих, с талон, за 11лв. В магазина поне може талон и за намалени.
Друг суитчър, в сайта намален на 24.99, в магазина беше 20.
Имаше доста неща, на главната.
Боти Челси за 19.99, но велур, въздържах се.

Общи условия

Активация на акаунт