Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 427
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
На мен пък ми харесват, ама не знам без цип как ще ги обувам и се отказах.
Коя беше дамата купила също галошки, като мен да пише, че ми любопитно как ги вижда , удобни ли са, харесва ли ги. На мен са ми много удобни , но..всеки е различен, затова ми е интересно.

Кога ще носят пратките тези от НМ. В събота още  имам на кучето пуловер с еленче и чорапите дошли в офиса им и чакам. В магазина нямаше нищо интересно и намалено. В кикито пък разместено, не помня писах ли , ходих на Бъдни вечер за подаръци. Нищо не купих и само време изгубих.
Почивни дни са. Еконт не работят, за да носят пратки.

# 571
Здравейте, момичета! Новичка съм в темата, сега разгледах какво сте писали и реших да се включа. Толкова време пандемия без ходене по моловете ме накара да си поръчвам основно онлайн. Снощи поръчах няколко неща и вече нямам търпение да дойдат. Дано са добре и на живо, защото онлайн доста ми харесаха.

Дънките ги имам в три други цвята и са ми любими, много са удобни. Пасват ми на тялото, което рядко се случва с дънки. Това е единственото, което е сигурно, че ще ми хареса. Клошираните клинове сигурно ще са за домашни. Чак сега се усетих, че куриерските фирми почиват. Сигурно чак на 30-ти ще дойде, но нищо.

# 572
Да не те разочаровам, но може и след НГ да дойдат. Силно се съмнявам на 30 да дойдат.
Моята поръчка от 24 е изпратена днес. Ако дойде преди НГ, ще е супер.

# 573
Да не те разочаровам, но може и след НГ да дойдат. Силно се съмнявам на 30 да дойдат.
Моята поръчка от 24 е изпратена днес. Ако дойде преди НГ, ще е супер.

Сигурно си права. Гледам, че статусът е "поръчката е опакована и готова за доставка". Когато дойдат, тогава, не ги бързам толкова. В началото на януари имам рд, поне за рождения ден дано стигнат. Grinning

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 23:37 от Анонимен

# 574
Началото на декември отдавна мина...🙂
Дните до петък не са ли работни? Или това не важи за куриерите?🤔

# 575
Понеже писа, че си нова, да питам лоялен клиент ли си? Ако не си, попълни си профила и гледай за намаление.
Май тези с цепките ги имам в сиво (не съм сигурна) , но моят е много тънък и дълъг, не съм особено доволна, на намаление го взех и отзивите уж добри, но.. Блузите също май бяха намалени, изобщо следи за това те съветвам . Клина спортния гледам, че поръчваш 42 номер дънки и аз съм толкова, но клин взимам Л размер, все пак зависи от конструкцията, но..дънките много ми харесват..даже имам нужда се оказва сега , ама вече нямам пари и мирясах.
Виж, ако не си влизала отдавна онлайн и поръчвала има някакви новости и следи. Може би знаеш, ама да напиша.
Иначе поръчките май доста ще почакаме, но..то изведнъж на 29 ще имат много, но на 30 може и да ни огрее, знам ли... Днес си подреждах гардероба малко и един нормален и хубав пуловер нямам. Няма и да купувам, ще си ходя така, то цените станаха ужасни, а да хвърлям ми жал. Много малко траят тези НМ пуловери при мен.

# 576
  • София
На НМ пуловерите трябва да ги продават в комплект с машинка за пилинг. Харесват ми моделите им, но много бързо стават на топчета. Оправям ги с машинката, но изобщо нямат първоначалния си вид.

# 577
Началото на декември отдавна мина...🙂
Дните до петък не са ли работни? Или това не важи за куриерите?🤔

Oh, my.. януари исках да напиша. Grinning
Само 29 и 30 са работни и мисля, че куриерите ще работят само тогава. На 31 са със съботно работно време.

fanfanito, благодаря ти, лоялен клиент съм.

Клинове скоро от тях не съм взимала, не знам кое ще ми пасне, понеже зависи и от материята. Ако не ми допаднат сигурно ще ги върна. Пуловерчето си го представих с една риза отдолу и мисля, че ще седи сладурско.

Иначе за блузите... спешно ми трябват. Останала съм с две блузи от трико с дълъг ръкав. Всичките ми останали са с къс или без ръкав и тях определено ще ги нося, освен ако брутално не съм объркала размера.

Heart

# 578
За блузите не си мисля объркала размера. Те са разтегливи, но не са плътни да знаеш.

# 579
  • БГ
Здравейте, някой случайно да има балетните цвички в размер 26/27 или 28/29 и ако може да измери дължина на стелката, че дъщеря ми е със 17 см. краче и се чудя кой размер да взема. Благодаря предварително Simple Smile

# 580
Коя беше дамата купила също галошки, като мен да пише, че ми любопитно как ги вижда , удобни ли са, харесва ли ги. На мен са ми много удобни , но..всеки е различен, затова ми е интересно.

Ако става въпрос за ниските гумени боти, аз съм Wink Бях разочарована от цвета първоначално. Наистина доста се различава и няма нищо общо, дори и на друга светлина да е снимано. Мъжът ми се шегува, че съм си купила ловни или рибарски боти. Обаче са ми толкова удобни, че съм супер доволна. Стана си ми моят номер, върнах по-големият. Наистина малко трудно се събуват, но не е болка за умиране. Веднъж ги носих и изобщо забравих, че съм с обувки на краката Simple Smile

# 581
Рафаела, да за теб питах, но забравих ника)) Наистина цвета е различен, разочаровах се първоначално, но като ги сложих дори по-добре май, че не набиват на очи някак. Моят номер също ми стана и наистина забравяш, че носиш нещо. Хич не ме интересува иначе, в чужбина май доста ги носят по отзивите де, дори ги няма в наличност. Надявам се да не се пързалят на сняг и лед , ако и това правят ..супер са. Обаче така, като ги видиш и хич не ми харесаха първоначално, сложих ги и ..все едно съм по пантофи, че и топлят усещам доста.

Да ви кажа, че преди малко ми доставиха пуловерчето на кучето (много голямо му е) и чорапите с вълна (супер са)
Та..който има доставка да се ослушва, днес Еконт работи и разнася.

# 582
Здравейте,понеже живея в Англия,на 26.12 правят намаления навсякъде включително и в НМ.Купих някои неща за детето и този суетшърт за мен.Лично на мен НМ не ми допадат с някои свои модели,но детето им е голям фен и пазарувам от там главно.Тениските им са хубави,суетшъртите също.Серията Divided е за тийнове главно,аз никога не си купувам нищо от дамската като ризи и панталони,защото се нося спортно с дънки и худита.Хубави им са нещата без съмнение,повечето дрехи са ми от тук и Праймарк.
И от серията blackpink

Последна редакция: ср, 28 дек 2022, 17:19 от marga1977

# 583
Днес бях на Витошка и минах в магазина на hm там. Случайно, не бях планирала. Видях блузите, които поръчах по-горе. Само пипнах материята. Не ми хареса. Една лигава и с твърде много ликра или друг примес, който не ми допада. Sad
Сигурно като дойдат, ще ги върна. На място не си харесах нищо и излязох.

# 584
Днес пристигна и моята поръчка от 22.12. Прави сте, че ботите са неудобни и тежки, но реших, че ще ги нося... Днес се разходих с тях, но си обух два чифта меки чорапи. SunglassesЧантата е по-хубава на живо, само не знам цвета как ще съчетая според моите представи.

Общи условия

Активация на акаунт