Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 435
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Изобщо не съм наясно. Може би, защото неговата обработка е друга и нишките са пресукани, и кръгли, хич даже не съм си помислила, че е едно и също! Онова нещо, от което са чантите, е на лентички.
Пък и ония чанти бяха барнати! С хастар, със седефен обков и едно такова интересно закопчаване с едно като лостче... И нали, друго си е като ти кажат "чантата ми е от японска слама"... И съвсем различно "чантата ми е от сезал" 😂
Нещо такова, но с твърдо дъно и бял седефен обков
Скрит текст:
А черната точно същата, но с две плетени дръжки
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 дек 2022, 17:00 от Анонимен

# 556
Много красиви!

# 557
Някой да има излишен код или скрит бъг някакъв

# 558
Добри са им сламените неща на НМ.
Имам сламена чанта, на промоция от магазина, голяма, но не плажна, някаква керемидено-червена и беше само тя, на много добра цена и големината ме устройваше. Цяло лято я носих, всеки ден по болници, на работа, натъпкана, претъпкана (когато майка беше зле) Не е мръднала. Изобщо не съм я пазила.
Тази черничката е много сладка и аз я загледах за тази цена. Спира ме само дръжката. Техните нямат да се увеличава и обикновено малките са с къси дръжки за мен, вече отвикнах на рамо да нося някак...или в ръка, или през врат и на корема.

# 559
  • Бургас
Имам светлия вариант, но лятото нито аз нито дъщеря ми я носихме, май защото дръжката е къса и не става да се носи като кросбоди. За сметка на това плажната чанта от същата материя я спуквам от носене на плажа, минуса е че се пълни много с пясък, но пък напъхвам две три хавлии, бански, очила защитни кремове, спрей.

# 560
Рафията е много здрава, аз плета чанти и шапки от нея, може даже да се пере в пералня ( зависи и от другите елементи на чантата, разбира се)

# 561
  • Пловдив
Момичета, има ли някой с това палто? Чудя се дали да поръчам s или хs?

# 562
Моделът носи С, 178.
Ти сама си прецени, според ръста. Хубаво е, много.

# 563
  • Пловдив
Да, права сте, 1.60 см съм, явно хs трябва да е.
Ще изчакам някой код и го взимам❤️

# 564
Според мен си го вземи сега ако ти харесва, иначе може да се изчерпа.

# 565
Много харесах тези ботуши, но коментарите не са ок. Толкова ли са зле? Търся бошуш, който да не ми е прилепнал за крака 🤷♀

# 566
Много са зле, виждала съм ги в магазин. Наистина сега е такъв тренда, но си все едно с гумени, грозни ботуши. Също не знам как се обува такъв дълъг ботуш, който няма цип?

# 567
Имат вид на балатум, изобщо не ми харесват

# 568
Точно. Не знам каква е тази кожа, но много грозно изглежда.

# 569
На мен пък ми харесват, ама не знам без цип как ще ги обувам и се отказах.
Коя беше дамата купила също галошки, като мен да пише, че ми любопитно как ги вижда , удобни ли са, харесва ли ги. На мен са ми много удобни , но..всеки е различен, затова ми е интересно.

Кога ще носят пратките тези от НМ. В събота още  имам на кучето пуловер с еленче и чорапите дошли в офиса им и чакам. В магазина нямаше нищо интересно и намалено. В кикито пък разместено, не помня писах ли , ходих на Бъдни вечер за подаръци. Нищо не купих и само време изгубих.

Общи условия

Активация на акаунт