Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 422
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Копче, този шал го мислих, мислих и накрая свърши. Освен това в описанието е сив, аз го виждам бежов, странна работа …
Затова поръчах друг, утре ще го видя как е.
Непрекъснато се появява в наличност. Дебни го. Това в цветът. Видях го и в реала. Върнах на касата, писах по назад. Искаха ми редовната цена, понеже.

# 601
Едва ли ще го поръчам, чакам пет- шест пратки и във всяка има по един шал.😂
Друг е въпросът, че явно съм станала много преситена и претенциозна, 99 пр. от нещата ги връщам.
Все си казвам, че този път е за последно, ама пусто любопитство и лакомия …
Онзи ден в реален магазин пробвах такъв шал, по- тъмен беше . И като му насвяткали едни брокати по шарките, с едно твърдо лепило, хем неудобен, хем като от маалата.
Та така… Няма да съм леопардова😂

# 602
DeVa, за главната в Пловдив ли става въпрос?
А някой някъде да е виждал водоотблъскващите боти за бебета, но розовите? Само черни са останали в сайта.

# 603
  • София
Аз си изгорих 5лв от точките, защото поръчвам по нощите на затъмнен телефон…
това в розово, ама много розово… не като на снимката… Голям късмет има бебешок номер 2…
Скрит текст:

и в описанието не пише, че е розово… ама ярко розово е на живо…
Скрит текст:

# 604
kopche, в много от сайтовете има разлики в цените с реалните магазини и в двете посоки. За мен по-неприятното е, че има разлика в цените в двата магазина, които предимно посещавам в Пловдив. В Плазата никога нямам попадения и не го харесвам  този магазин - и като цени и като обслужване. Предпочитам магазина в МОЛ Пловдив. И да не е спам- този пуловер за подарък https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0863644020.html за 55 лв. се оказа много приятен на цвят.
А синът ми вчера си напазарувал https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0970818002.html и съответното долнище без да мери/и на редовни цени/.  Сега ще ги връща след като не пита поне кой номер да вземе и да обърне внимание, че са Relaxed Fit. А че имам карта/и няколко профила/ изобщо не се е сетил. Нещата не са скъпи, но като имам талони, защо да не се ползват.

# 605
Рафаела, да, в Пловдив.
Аз пък в Мол Пловдив най-не го харесвам и почти никога не съм намирала нещо изгодно там.
В Плаза доста пъти, на Главната също.

# 606
  • Пловдив
Те цените по време на намаление в реалните магазини дори в един и същи град не са им еднакви, какво остава да са с електронния... Като друг такъв промер мога да посоча LC Waikiki, Sinsay...

Чантата от рафия съм я заглеждала в реала - доста е симпатична, но ме притеснява, че ще надърпва дрехите при носене, грубичка е.

В търсене съм на дънки и пуловери, но още държат високи цени...

# 607
Ето суитчъра, 20 лв. в сайта.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1094718002.html
В магазина с 2 червени етикета, първо 18, после 13.
С моя талон стана 11.60. Simple Smile
В магазините са различни цените, това си го знам. Миналата година по това време си купих един клин за 4 лв. намален от 25. От Плаза. На Главната беше 8.

# 608
Когато сме си в Пловдив ходим в Мол Пловдив и в Плаза и да си призная повече неща сме си харесвали в Мол Пловдив.Какво мислите за колидж/бейзбол якетата,аз за такова нещо посмъртно не давам 40 паунда(сигурно и в бг са скъпи),добре че открих на намаленията подобно за 15.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 20:06 от marga1977

# 609
Аз ги харесвам. Синът ми мъкне едно такова с дънкови ръкави от не знам колко време и дума не дава да го изхвърля.

# 610
Точно такова лилаво гледах днес в магазина. Много ми хареса. И доста плътно е.

# 611
Аз преди 2 дни взех от магазина на центъра( Пловдив) много добри неща за детето . Комплект 3 чифта ръкавици за 1.99 лв кецове високи топли за 9.99лв имаше коледни рокли обикновенни памучни по 1.99 лв и пижамки по 4.59 лв но нямаше големи размери . Имаше много якета на добри цени . Много бельо имаше но някак найлоново ми стоеше иначе бяха по 6.99 за пакет 7 бр

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 22:39 от titkata89

# 612
Бейзболни якета, доста добре намалени
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1103803001.html

Има нови намаления в моите Любими.

# 613
# 614
Благодаря, Дева, че обърна внимание, имах намален един панталон и бельо, поръчах и аз.
Бъдете здрави и се радвайте на сполучливи нови придобивки през Новата година!

Общи условия

Активация на акаунт