Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 419
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Тези бейзболни якета са тип суетшърт,има друг вид които са с бели ръкави и изглеждат много по-дебели и могат да се носят като яке направо.Несъмнено и тези са хубави,но стават за пролет/есен.

# 616
Днес получих двете шапки, бялата, която препоръчахте тук в темата е хубава и добре стои, но черната... С нея човек изглежда като тези бандитите от Сам вкъщи Joy
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0986185001.html

# 617
  • София
Аз поръчах по-прибрани Мама дънки (че още съм с корем), а на другите крачолите много широки и Мм само ме нарежда, но пък са ми супер на дупето. Таа два размера, да видим кой ще ми стане. Благодаря и аз на Дева Simple Smile

# 618
Да се оплача, нищо в списъка ми с любими не е намалено и нищо друго не си харесвам 😭 Тази година сякаш по-малко неща пуснаха на намаление. Чакам -70% след НГ 😄

# 619
  • София
Искам да помоля, ако някой забележи дълги пижами за кърмене (с дълъг ръкав) да ме пингне… Карам с тия от на баткото, ама 4 години носене и са посдали багажа… А на ХМ им знам и номерация и всичко, ама гадовете не пускат… Не ми трябеат намалени дори, за един брой Grinning ще се прежаля.

# 620
# 621
Някой поръчвал ли е от тези детски чорапи? Чудя се дали не бодат, изглеждат доста дебели.

# 622
  • Стара Загора
При мен сайта нещо е бъгнат. Едва зарежда.

# 623
  • София
При мен също едва зарежда сайта. Получих пухкавия калъф за таблет-компютър.
Благодаря за линка, който споделихте 🤗

# 624
При мен зарежда, но не ми дава да си вляза в профила.

# 625
И аз с бежова чанта - супер е, благодаря! И с новите ми черно-бежови обувки стана чудно Hug

# 626
И аз ще взема да поръчам тая чанта.
Пристигна ми една рокля, но не съм във Варна, след НГ ще я видя.
Отивам да зяпам в намалението.

# 627
Ай стЮга де...няма да заръчвате, ще станем еднакви Scream аааааа...
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 628
Ай стЮга де...няма да заръчвате, ще станем еднакви Scream аааааа...
Stuck Out Tongue Closed Eyes
Споко, тя се изчерпа отдавна Satisfied

# 629
  • София
Аз пък си поръчах от онази черната сламената мини чанта. Днес дойде и е супер! Благодаря, на който я показа в темата. И на каква цена.
Обаче вече няма да си правя експерименти да поръчвам дънки от ХМ. Всичко пътува обратно.

Общи условия

Активация на акаунт