Пазаруване от НМ, тема 60 - юбилейна

• 35 416
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Еййй, минахме се(((
Галошките са намалени още и сега са на 19лв((
Ми който бърза е така((

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1004150001.html
Чантата наистина е изчерпана, ама може да пускат наличности

# 631
Изчерпана е, видях. Ми тъй кат хвалите нещо 😁. Тези дни бях в сливенския ХМ, много е зле. Малък, много семпъл. Исках едни маратонки, но уви, чудих се някой парцал за утре вечер дали да си взема, нищо не ми хареса.

# 632
fanfanito, ама само 37 от гумените боти е останал, така че не ме е яд Simple Smile
Някой назад пита за бебешките дебели чорапи - имаме ги, но от скоро. Само са изпрани и сега съхнат, че са с вълна и не съм ги пуснала в сушилня. Не боцкат, харесват ми.

# 633
Алтернативна чанта има в Пепко, 18 лв. Не можах да я снимам като хората, че една госпожа дойде да я оглежда.

# 634
Ууу, не е Убава....простее ми нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 635
Е, от Пепко е все пак. Simple Smile

# 636
Поръчах от предно намаление, приличат на вълнените чорапи (тип терлици), които плетеше баба ми. Използвам ги като излизаме навън в количката вместо обувки, тъй като още не ходи - обувам ги над другите чорапи и мушнат в чувалчето. Свиват се след пране - взех номер отгоре. За боденето - на голо не стават да се обуят 😄, но над чорапче няма проблем, държат топло крачето.

Някой поръчвал ли е от тези детски чорапи? Чудя се дали не бодат, изглеждат доста дебели.

# 637
Жива да не бях, тази чанта наистина се оказа по- хубава на живо и ще е чуден подарък!
Шалът е много мек и приятен, същевременно лек и в страхотен цвят розова пудра.
Само жилетката ще връщам, размер ХС е като за 10- год. дете. Подлъгах се по високата манекенка и нейния размер С .

# 638
Жива да не бях, тази чанта наистина се оказа по- хубава на живо и ще е чуден подарък!
Шалът е много мек и приятен, същевременно лек и в страхотен цвят розова пудра.
Само жилетката ще връщам, размер ХС е като за 10- год. дете. Подлъгах се по високата манекенка и нейния размер С .
За черната чанта ли говорим или за бежовата?
И за коя жилетка става дума? Simple Smile

# 639
  • Mostly in my mind
Да дам отзив за тази чанта

Чантата е много хубава, изработката изглежда качествена. Но! Доста е малка. Едно портмоне, телефон, ключове и това е. На снимката ми изглеждаше по-голяма, очаквах да бутна и книга, но не. Въпреки всичко ще я задържа. Готина е!

# 640
Ми дай снимка на живо де...
Да я видим...
Ето така, като мен Joy листът е А4 20 на 30 см..до него е чантата.

# 641
Яд ме е за бежовата чанта! На пълна да ви върви!
Весело посрещане, дами!

# 642
Бобчи, недей, ще има и по-хубави и изгодни чанти пак (или поне да си пожелаем да има)!
Весело посрещане, здраве и радост в сърцата!

# 643
За бежовата чанта става въпрос, даже майка ми, която е много критична, я одобри .😂Това рядко се случва.
А жилетката е коментирана преди, направо М ми трябва:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0579541134.html
И шала:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1078657007.html
И Ви пожелавам през 2023- та:

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 18:11 от Mateah

# 644
Аз на Лоли пишех..да я покаже черната на живо.

Майка пък като ме видя с бежовата, и вика каква е тази грозна чанта ..синко и той каканиже да, грозна..Joy
Ми кат нямат вкус Joy

Размерът ми е удобен, защото побирам неща, които в малките не успявам.

Вчера мернах Гошето и му пожелах весело посрещане Satisfied
Весело посрещане и на вас, дами Hug

Последна редакция: сб, 31 дек 2022, 20:45 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт