Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 323
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Това пъзел ли е? Да запомниш 4 числа!

# 316
Фермата
Значи още първоначалния спойлер на Тиф ще излезе правилен - Радо ще бъде изгонен след гласуване на всички фермери! В такъв случай, може би, на Яни няма да му се брои този дуел, тъй като реално не е довършен, заради това другата седмица ще е срещу Калин и Калин отпада.

# 317
  • София
Извинявам се, сега чух - имало пъзел преди числата.

# 318
  • София
ИВ
Ковид леко ни излъга с пъзела. Алеко на полуфинала го беше решавал. На финала му е нов и непознат....
Дай боже и за друго да греши Trollface

# 319
Факт, омешил съм финал и полуфина.

# 320
Ковид леко ни излъга с пъзела. Алеко на полуфинала го беше решавал. На финала му е нов и непознат....

И това си е голямо предимство. Можеше въобще да не стигне финал, ако пъзелът му беше непознат.

# 321
  • Sofia
ИВ
Филип какво се мота? Отказвам да повярвам, че Алекса е по-добър от него на пъзели.. Селският тарикат няма толкова акъл!

# 322
Фермата
Дано наистина утре да отстранят Радо, че си е забравил хапчетата, явно. С тая брадва как замахваше, направо да не попадаш на него в тъмна уличка.

# 323
ИВ
Филип какво се мота? Отказвам да повярвам, че Алекса е по-добър от него на пъзели.. Селският тарикат няма толкова акъл!
То замириса от самото начало на епизода на предварителна уговорка. Изобщо не се хващам на това, че Гого падна на полуфинал точно на топчета (Къде му е Дзена?), после Алеко като по чудо реши пъзел, който вече беше решавал и игра терен, който беше играл. После на финала виждам как е побутнат.

# 324
Ааа, каква изненада - Алекса спечели! Изненада! Sweat Smile

# 325
Пародияяяя

# 326
Айде и песна запея сръбската ду̀ша 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 327
Мерси на Ковид и пейката за всички спойлери.Така ми беше по-леко гледането.

# 328
  • Вестерос
Дето не вярвахте толкова месеци, хем и аз ви потвърдих от моите спойлери, освен Ковид.

За Ф
Не знам дали утре отпада Радо, но моята логика е да е утре и да не се завърши дуела. Явно наистина ще има гласуване.

# 329
Филип си е изцяло виновен че по време на игрите не успя да си нареди един пъзел и да реве сам си е виновен. Защо през цялото време не каза аз искам да редя , а не Джаферович. (Не съм фен на Фифо просто това са ми наблюденията).

Общи условия

Активация на акаунт