Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 320
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ковид е Джавефорич и се пръска от радост, че Фифо е 2-ри Simple Smile Simple Smile

# 286
По реда на отпадане ги представят сега

# 287
  • Sofia
По реда на отпадане ги представят сега
И как точно Виктория ще бие Гого? Ако това е факт, то продуценти, сценаристи и сие трябва спешно да си сменят професията!

# 288
Виктория няма да бие Гого ,първа нея представиха.

# 289
Фермата
Тиф, днес ли си ходи Радо или ще чакаме до утре? Дали са ти казали?

# 290
абе кво се случва тука защо сякаш имам малка надежда за това, че алекса нема да е победител

# 291
Даа , не ги знам, предполагам обаче ,че Алекса отпада 1-ви(най-малко комплексен е), после Фифо(няма късмет точно в тази битка), 3-ти отпада Жоро(защото много говори по време на битката и се разконцетрира), Виктория и Гого са на финал и победител е Гого най-вероятно, понеже не знам Виктория на каква игра може да го бие Wink
Ковидче, защо така вдъхваш надежда  на някои, които не са разбрали още, че обичаш да пускаш майтапи? Обратното да се чете и разбира, колеги 🤣

# 292
  • Пловдив
ИВ
Абе явно все пак Гого е в тройката . Аз бях за Жорето, ама ... този пъзел да го бяха тренирали.

# 293
Как върви всичко по сценарии ли е Joy

# 294
Абе ако случайно нещо се обърка и вземат, че жоро гого и фифо са на финал кво правим (така по-малка случайност)

# 295
-

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 21:34 от Tahiti

# 296
Почвам вече да се съмнявам,в спойлера че Алекса печели.Че той е предпоследен до сега ,едвам диша ,как ще стане първи Head Band

# 297
Бг-мама ще се срине, ако Алекса отпадне Joy

# 298
Е, видяхте ли! Даже е първия финалист Ахахахагахсха

# 299
край със съмненията ни
дано гого е трети финалист поне

Общи условия

Активация на акаунт