Спойлери от реалити предавания - тема 8

• 77 184
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • Буркина Фасо
П.С. обмислям смяна на псевдонима 🤔🤪
само да не е Украйна rotfImbo 

# 676
Тази тема много повече ми харесва от основната. Благодаря на всички не само за всеки един спойлер, но и за всяко едно мнение! Истината е, че според мен темата я правим всички ние и се радвам, че гледаме коментарите ни да са на ниво. Понякога просто споделяме емоциите си от дадена постъпка, но никога не коментираме външен вид на участник (освен ако не е спойлер 😀). Това за мен е важно, защото независимо колко недолюбван е даден участък, според мен критикуването на външността му е граница, която не трябва да се преминава. (Това е и по повод на разни мнения в основата тема.) Благодаря ви отново и чакам с нетърпение някой спойлер за Сървайвър!

# 677
  • До сърцето...
... обмислям смяна на псевдонима

И снимката смени, че ми разваля настроението Mr. Green
Весели празници на всички Wine Glass

# 678
Ако на някой му липсват спойлерите за риалитита, в последните страници на темата за "Ергенът" разкрихме почти всички участнички (поне тези с отключени профили в Инстаграм).
Може да познавате някоя и да споделите тук каква е или за колко време е зачезнала през октомври Grinning

# 679
Няма ли да раздвижим темата? Нещо за Сървайвър, Ергенът?

# 680
Няма ли да раздвижим темата? Нещо за Сървайвър, Ергенът?

По това време вече се знаеше миналогодишната победителка в Ергенът. Grinning
Даже сме закъсняли вече. Давайте я.

# 681
Козметички, фризьорки, масажистки, гримьорки и маникюристки от всички краища на републиката - обединявайте се. 😂

# 682
Приключили ли са снимките на новия сезон на Хелс Китчън? Ако да, някой с информация?

# 683
  • София
Не е приключило Хелса, имаше интервю, преди три дни с Ангелов, че готвят на Сурва, обясняваше, че ще обикалят и на други места тази година.

Евентуално, ако някой е бил на Сурва, може да каже кои са останали.

За Сървайвър няма как да има много спойлери, тази година, защото ще е на живо с разлика от 1-2 дни.

# 684
Дали няма Токев и Михалчев да участват в ХК. Наскоро Михалчев качи снимка тримата.

# 685
  • Буркина Фасо
Приключили ли са снимките на новия сезон на Хелс Китчън? Ако да, някой с информация?
ще участват 3 отбора.
ще ходят по домовете на някои от участниците.

# 686
  • София
Досега не бяха ли разделени на мъже и жени? Не гледам предаването много-много….
Мога само да гадая какъв ще е третият отбор този сезон…..

# 687
  • Буркина Фасо
Досега не бяха ли разделени на мъже и жени? Не гледам предаването много-много….
Мога само да гадая какъв ще е третият отбор този сезон…..
3 отбора с 3-ма шефове и състезание м/у тях
отбори с възможности на кражба на състезател от друг отбор
абе всякакви комбинации от 3 отбора може да има. Smiley

# 688
Козметички, фризьорки, масажистки, гримьорки и маникюристки от всички краища на републиката - обединявайте се. 😂

хахаххаа в Петък имам уговорка с моята масажистка, та ще я разпитам за ново инфо, макар че тя сигурно вече не иска да говори за това Grinning

# 689
За Ергенът и Сървайвър спойлери има по темите, доколкото за второто може да има спойлери.
На когото не му се рови, обобщавам на две, на три.
Пак казвам - в Е. знаем участничките на 90% и има инфо, че победителката и Ергенът са станали двойка след предаването. По принцип на някой, ако му се занимава, може да види за колко време са забегнали потвърдените участнички от социалните мрежи, но на мен честно казано не ми се занимава.
За Сървайвър, да ме прощава Ковид, че го преразказвам тук, но се чуваше, че ще участва адреналинката Виктория (приятелката на Явор Зайн от сезон 5). Тя не е сред обявените участнички, а в същото време сега е писала в социалните си мрежи, че ще отсъства за неопределен период от време. Или ще има втора порция участници, или ще е някаква резерва, в най-краен случай да е част от екипа под някаква форма.

Общи условия

Активация на акаунт