🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 897
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Цял ден готвила? С пасаторите ли?

# 1 036
  • София
Мдааа, светлината в кухнята никак не прави услуга на Мая...
Дотук хич не ме привлича менюто.

# 1 037
Е, то какво да те привлича, да не си опитно морско свинче?!

# 1 038
Ще паднЪ как ги наредихте тия двете Joy
От здравословното фитнес меню ми хареса десерта. Пасатора тази вечер е за награда.
Често го ползва Мая сигурно има повече от един пасатор вкъщи.
Това с рибата тон и другите сбирщини не ми харесаха. Манчев що не направи забележка за сухия чесън на прах? 
Компанията е приятна и се забавляват. Предните вечери ми харесаха. Вкусно изглеждаше всичко и народно.

# 1 039
На мен пък ми хареса менюто без салатата.

# 1 040
Е бива ли такива плоски шеги с бездомниците!Много смешно.Много е забавен.И "кой не яде захар на тази маса"...досадник!
Константина няма обици,е как така?!
Изпуснах го чудото-помощничката.Някой няма ли скрийн? Grinning
Това ризото както го сипваше ми заприлича на трахана(от рода на кус кус,но домашно).
Признавам не я гледах как е сготвила или..не е ,нали казахте ,че тя е била помощник.

# 1 041
  • Terra incognita
Аман от тоя скир. Само в ризотото не го тури.
Толкова е гадно, че чак устата ти се събира.
Яки извращения сътвориха, чак ми е чудно Манчев как се въздържа.
А онова чучело фитнесджийката не знам как го коментирам. Кафяво- препечена, зъби като санитарен фаянс и въобще не знам как тренира с тия еърбеци. Пълна карикатура.

# 1 042
Мдааа, светлината в кухнята никак не прави услуга на Мая...
Дотук хич не ме привлича менюто.
Впитата къса рокля също не й прави услуга !!
И тъкмо Майчето сподели репликата за запознанство на Крумчо,  която всички знаят Simple Smile

# 1 043
  • Terra incognita
Народни певици след фитнес вечеря. Какво по- подходящо от това?

# 1 044
  • София
Дамата в бяло как не я заболя устата да приказва и да се кикоти...

Е, десертът поне изглеждаше добре, явно и на вкус, обаче оня бидон с протеин като съм видяла...

Мърмореше Манчо за чесъна на прах, как да не.

# 1 045
Ох, така се изхилих с на Иван хубавите ръце! Един приятел, Дева е..., веднъж си говорим за току що направените ми вежди и той споменава между другото: ми аз с тия дълги мигли... При което аз прихнах с всичка сила! И му викам: кой ти каза, че са ти дълги миглите, бре?! Та ти нямаш мигли! Ми майка ми. Вярвате ли ми, че едва се събрах от смях, а той ми се понацупи. И до днес си мисли, че има дълги мигли... Та и тоя с хубавите ръце.
Ето го окото с дълги мигли
Скрит текст:

# 1 046
Добре, помощничката си е направила толкова промени , за да е красива. А тя плаши. А като видя жена с оотниче над пъпа се връщам във времената на Бритни Спиърс. Дразня да на анцуг извън спортна среда .

# 1 047
  • Terra incognita
Устата й беше покъртителна..

# 1 048
Особено като облиза една лъжица с нещо бяло .. и близа, близа. Мерси !

# 1 049
Всъщност, идеята не е ли, че благодарение на здравословната храна се постигат резултати, които да не налагат външни интервенции?! Тр така са антиреклама и на претенциите си да се хранят здравословно.

Общи условия

Активация на акаунт