🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 881
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 050
Цитат
Тази е изпълзяла от някое шуменско село, в което няма лошо. Лошото е, че като е стигнала до София и изведнъж  забравила разликата между зелен лук и чесън. Joy
А мъжът и я ухажвал 10год.,защото била много недостъпна.Joy От селото насам я пое тогавашният и партньор.Доста по-симпатичен от мъжа и.От малък е живял в чужбина.Родителите му са много образовани,интелигентни хора и владеят по няколко езика.Някои много редки.Били са големи специалисти,в областите,в които са работили.Много ценени и уважавани.Освен това  много заможни.Синът им е доста талантлив програмист и много,много добре платен.Та добре и беше на Биби.В един момент изненадващо заряза човека , с който поживя доста години и получаваше всякаква подкрепа и разбиране за странностите и,докато гради кариера в бтв.След като отпраши с чисто новият автомобил подарък от бившият, 4-5м. по-късно роди дете от сегашният си.Wink
Просто амбициозна кариеристка.Няма никакви качества достойни за уважение.Наистина.Дори и външност няма,но някои мъже си имат такива особености.Точно нея я даваше за пример един психолог в неформален разговор за фетиш и т.н.
Всички вечери ги гледам по 15мин. в началото,колкото да имам някакви впечатления и ги зарязвам.Участниците  са ми изкуствени.Мая все още ми е симпатична.Можеше и по-зле да бъде,както някои навлязли в тв,снобските среди.

# 1 051
Silverstone, може ли да добавите още от казаното от психолога?

Мая има най-спокойно излъчване на уверена в себе си и въздействието си жена, която се чувства обичана. Останалите са така пренавити, че си личи на какъв педал са непрекъснато да се доказват. Гавазова, според мен, бързо я разбраха, че е лишена от обща култура и приличен речник, при нея е едно изкуствено маниерничене и липса на покритие. Произходът й е доста скромен, личи си, че това й е комплекс, но за съжаление не е надградила нужното.

# 1 052
Менюто не ми хареса, иначе вечерта мина добре, забавляваха се. Мая е спокойна и симпатична, но отблизо си личи, че вече позастарява и външността, която гони не отговаря на годинките й.
Компанията не е напрягаща и се веселят!

# 1 053
Не бих искала да напиша какво каза психолога.Не ми е удобно,а и не ми е приятно.
Да,много точно казано за Мая,mimi.7299.Защо и докога и е такава външност?Банално.

# 1 054
# 1 055
"Нокът от сова,
перо от врана
 и малко Скир" 🧙‍♀️

Последна редакция: чт, 19 яну 2023, 23:10 от me_for_president

# 1 056
Silverstone, извинявай за въпроса. Идеята ми беше по-скоро за анализа му по принцип, извън конкретния човек.

# 1 057
  • Sofia
Константина с втора изложба в чужбина🎨

Гавазова е гост при Гала,явно за реклама на новата ѝ дейност 🤔
...с едни дълги,грозни и дрънчащи обеци

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 11:44 от Doli

# 1 058
  • Пловдив
"Нокът от сова,
перо от врана
 и малко Скир" 🧙‍♀️
+ кичур екстеншън...Grin

# 1 059
  • Terra incognita
И зъб от Благо Джизъса 🧟‍♀️

# 1 060
Гавази е била при Гала, довечера ще видя, за нещо я промотират явно

# 1 061
Зъб щяха да вземат от фитнес помагачката. Тя имаше бая зъби.
Гавазова, бива ли така, на дълго лице, дълга коса, дълъг нос, да туриш дълги обеци...

# 1 062
  • Пловдив
Тоя път не показват много от домовете им...явно така искат.

Каква беше първата смес за уау десерта? Протеин от кофа, скир или още какво...?

# 1 063
  • España
След снощния епизод вече разбрах защо заслабна толкова в последните години Крум Савов !

# 1 064
А според мен Крум Савов ги кара да се хранят по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт