🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 878
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 065
Все съм се чудела какво му хареса тя на тоя Крум Савов????

# 1 066
Любовта е сляпа.
И ето 20 години вече са заедно.
Помня, че на Крум като ерген му се носеше слава на плейбой.
А снощи вечеряме и Мм казва какъв е тоя травестит с големи зъби и ц#ци.
Викам му, не е хубаво така да се ляпят етикети на хората.
А той ми вика не знам дали някой изобщо би се прежалил да си легне с тая.

Важното е, че тя се харесва.
Иначе как така се обезобразяват. Огледало ли нямат.

# 1 067
  • Terra incognita
Крум е заприличал на стафида от тоя скир.
Хубаво е човек да в втален, ама той сякаш не посещава редовно фитнеса и има вид на болен.
Същински Дони

# 1 068
  • София
Аз не разбрах, какво работят сега тези двамата, Мая и Крум?

# 1 069
Водят предаване в телевизията на Слави Трифонов.

# 1 070
  • Terra incognita
Мая работи към голяма фармацевтична компания, като между другото партньорства на Крум в ⅞ тв. Крум там работи, при Слави. Много му е зле телевизията, на ниво кабеларка от 90- те.
Иначе са хубаво семейство, сплотени са и си личи, че се обичат. Толкова години и една клюка за кръшкане не тръгна по техен адрес.

# 1 071
  • София
Него съм го виждала на живо преди няколко месеца - като сбръчкана стафида е...не остарява добре, по мое мнение!На мен никога не ми е бил лицеприятен...много мазен ми е, даже откровено грозноват. Как е успял да омае тази жена, наистина не знам - може на младини да е бил по-чаровен....Правя аналогии с Киро Скалата, но остарял и изпосталял.

# 1 072
  • софия
Нита беше чаровен, нито беше приятен и като млад. Откровено неприятен си беше.

# 1 073
  • София
Водят предаване в телевизията на Слави Трифонов.
Нямам я тази телевизия.

# 1 074
Нито беше чаровен, нито беше приятен и като млад. Откровено неприятен си беше.
И са въобразяваше за някакъв супер красавец, мъжкар и плейбой, по когото жените направо припадат! Laughing Чела съм как по заведенията е задирял наред дано му се отвори парашута, ама нещо не е вървяло много. Направо е късметът на живота му тая Мая.

# 1 075
Преди си купихме от лидел ама Скир ли беше друго ли направо го изплюх. Как го ядат това и наистина ли е здравословно?
Това с битона и протеина да бяха си отделили в купичка.Крум Савов е заприличал на скелет като Дони с болнав външен вид.
Крум беше в различни тв и водеше спортни предавания. След като се премести при Слави заби в политиката.

# 1 076
толкова ми е гнусен крум. и мая не ми е нещо особено. поддържа се, но друго не виждам кой знае какво, кифличка ми се чини. но пък явно добре си пасват.

# 1 077
  • España
Всъщност за мен най-нелепото е , че “здравословното хранене” и всякакви “чисти” ; “био” ; “еко” и тнт продукти се прокламират и рекламират точно от  такива човешки екземпляри , при които единственото натурално , което им е останало е евентуално…..отделителната система !

# 1 078
Аз също не я намирам за голяма хубавица Мая, просто поддържана, екстеншъни, фитнес, скули...кифленска подръжка, но определено е по хубава от него. Характерът й, поне това, което показва тук е приятен, усмихната, добронамерена, спокойна!

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 16:26 от mimi.7299

# 1 079

Общи условия

Активация на акаунт