🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 871
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 080
  • софия
Нито беше чаровен, нито беше приятен и като млад. Откровено неприятен си беше.
И са въобразяваше за някакъв супер красавец, мъжкар и плейбой, по когото жените направо припадат! Laughing Чела съм как по заведенията е задирял наред дано му се отвори парашута, ама нещо не е вървяло много. Направо е късметът на живота му тая Мая.
Ъхъ. Някои сме "имали късмет" да бъдем "ухажвани" 🤮

# 1 081
Ахахаха, трай си, че не е за похвала! Joy Иначе тук може да разкажеш, че ме заяде още повече любопитство сега. Такъв ли беше, какъвто аз го виждах - мазен, неприятен, досаден?

# 1 082
  • Пловдив
Дъщерята на Чакърдъкова не е ли участвала?

# 1 083
Чакърдъкова е участвала, за дъщеря ѝ не си спомням.

# 1 084
Като участваше Део, разказва за себе си, работя в тв 20 години, бил съм водещ на… това и това. Ето реална представа за себе си. А тези “дами” се кичят “журналисти”. Ми не, не сте журналисти като Коритаров, Б. Василев, Константин Вълков…

Мая изглежда приятна, позитивна, но хич не ми хареса менюто, личи че няма отношение към храната. А най-важното да е тялото във фитнеса не го споделям.

# 1 085
Виолета Манчева симпатяга ми изглежда. Къде се изявява?
Димитър Добрев мисля, че ще се престарае. Някакви изкилиферчени неща ще приготвя май.
Сякаш ще бъдат приятна компания, но ще видим.
Айде и Иван тази вечер да си сготви и да се свършва тази измъчена от смях седмица. Нямам нищо против смеха.

# 1 086
Дъщерята на Чакърдъкова ми е симпатична на мен.
Косьо Филипов не е ли готвил и преди ? Тази шарена кухня ми е позната от някъде

# 1 087
  • Terra incognita
Този Иван има много смешна физиономя, като глава на някаква мъпет кукла. На визия го докарва до комик, но смешките му са тъпички и плоски.
Не знам дали не си го измисли това за захарта. Явно си е имал някаква предварителна линия, която да следва, но не му се получава.

# 1 088
  • София
Яна Средкова е толкова прекраснааа!Мила, земна, нежна и наистина може да готви!Преди време, като клиент, казах добри думи за Анна Кръчмарова, която тя ми обори с поведение по време на нейната седмица, за съжаление. Направо с гръм и трясък!
Яна я познавам от години, имаше заведение за здравословно хранене в квартала, в който живея. Никога не съм и предполагала, че жената зад "щанда" носи титла от конкурс...мен ме спечели с отношение и поведение, работеше неуморно, без гримове и превземки. Спомням се, когато се подготвяше да представя България на някакъв конкурс, как ми показваше красивата си рокля, с която се гордееше - тип национална носия, но с модерно звучене.
Преди време, когато второто ми дете беше малко, имаше проблем със запек и Янчето и правеше костен бульон, който много помогна...И винаги ще съм и благодарна!
А трите и деца са страхотни - две момчета и едно момиче. Голямата и дъщеря, която явно ще и помага, си спомням беше направила сама сладкиш със сини сливи (тогава беше още дете), един от първите кулинарни опити и беше много вкусен. Насърчих я да продължи, защото и се отдава. Ще ми бъде интересна тяхната вечер и ще гледам с удоволствие!

Последна редакция: пт, 20 яну 2023, 17:21 от Velina25

# 1 089
На Иван досега ни десерта ми хареса, ни основното.
Малини с царевично нишесте - не, мерси.
Кротони с прясно мляко, яйца и накъсано филе - пак съм Не.
Залагам на разядката и салатата.
Joy

# 1 090
  • Пловдив
Надали ще спечели...

А снощи на Мая оная страшната ли и сготви ризотото? Това дет бъркаше в тигана, уж, беше едва за 2 порции.

# 1 091
Това не е никакъв гулаш. Сложи много масло, наблъска го с лук, сложи месото и нищо друго. А да - има оцет. Не видях дали сложи морковите.
Яйце на очи в комбинация със спанак и оризец? - явно от австрийците е прихванал такива смотани комбинации.

# 1 092
  • Пловдив
Тоя гулаш го е сънувал  Ванката...язък..
Поне покривката е изгладена.

# 1 093
  • София
Преди 20 и повече години работех в Дианабад. Там беше и първият офис на Нова и имаха прилично столче за хранене. Там ми беше срещата с Крум Савов. Ма тя Мая вчера му разказа всичките реплики. Женена ли си, ала бала, дай си телефона. Който му върже. Мая явно му е вързала.

# 1 094
На Мая защо и виси екстеншъна.
Хареса ми тази седмица, нищо уау, но пък ми се струват повечето рецепти приемливи откъм продукти и направа.

Общи условия

Активация на акаунт