🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 915
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 990
Не догледах, и на нея ли 40 т. ѝ дадоха.
Значи, когато се притеснявате дали ще ви е одобрена вечерята
Наблягате на ракията.
2. Правите/поръчвате питка.
Проверено.

# 991
Много неприятна вечеря, гювечетата препълнени, претъпкани, ужас!
Самата тя и аз не знам защо ми е много неприятна, не е грозна, внимателно говори, но както и вие забелязахте нищо съществено не казва! И като се запревземала какви вкуснотии видиш ли приготвя, пфу!
ПП Много ми харесаха кристалните чашки за ракия! Wink

Последна редакция: ср, 18 яну 2023, 22:07 от mimi.7299

# 992
  • София
Домати сложи в гювечетата, и някакво яйце спрягаше, но и за мен това не е гювече по вкуса ми. Останах с впечатлението, че и Манчев, и гостите очакваха нещо друго.

Сурови яйца и аз не консумирам, тя как спокойно си ги използва и то за гости...

Взаимодействията със свекървата бяха повод за доста смях вкъщи, като от някой виц бяха двете. Слага снахата готовата чаша с крем на плота, свекървата се пресяга и я завърта на другата страна. Grinning

# 993
И свеки наливаше жълт крем в чашата, тя ѝ я измъкна от ръцете "от тук нататък, дай аз", последва "внимавай да не цапаш стените на чашата" 😆
Щяла да се учи да готви като мама му на мъжа ѝ. Ми от 10 години сте заедно, ако си искала, до сега да си се научила. Па на 42 си, егати! Не си на 24!

# 994
Надявах се, че поне в готвенето й е силата на поредната измислена героиня, но уви.

# 995
Забелязахте ли, че цяла вечер пиха САМО ракия? И вода даже нямаше по чашите...
В началото каза, че понеже ще посвети вечерта на българската кухня, се надява гостите да пият ракия. Ама пък през цялото време , с различни ястия, не ми се струва нормално.
Като цяло мен тази жена ме дразни с това, че се мисли за много умна, а всъщност е доста глупава / историята с лука; ракията , ако е било нейна идея/.
Май се мярнаха две шишета с вино в ъгъла до комедианта, но си останаха неотворени...

# 996
  • София
Много приятна компания са. Нищо нередно не виждам. Забавляват се истински.

# 997
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нови епизоди ли има? Изпуснала съм Sad( И нова тема щях да направя.
Вината е изцяло моя,ама и предаването непрекъснато смесват нови и стари епизоди и не мога да се ориентирам.

# 998
Тази е изпълзяла от някое шуменско село, в което няма лошо. Лошото е, че като е стигнала до София и изведнъж  забравила разликата между зелен лук и чесън. Joy

Менюто не ми допадна, тежко гювече, смахната салата. А от ракия с кисело мляко и жълтък ще повърна.
Този Ванката, верно е клоун.

Утре ще гледам жената с екстеншъните, и тя дава заявка да е специалист в кухнята.

# 999

Утре ще гледам жената с екстеншъните, и тя дава заявка да е специалист в кухнята.
Каква заявка, нали печката им била, за да няма дупка в кухнята и си стояла с инструкцията за ползване във фурната.

# 1 000
Тази е изпълзяла от някое шуменско село, в което няма лошо. Лошото е, че като е стигнала до София и изведнъж  забравила разликата между зелен лук и чесън. Joy

Менюто не ми допадна, тежко гювече, смахната салата. А от ракия с кисело мляко и жълтък ще повърна.
Този Ванката, верно е клоун.

И аз ще гледам заради помощничката й … Joy

# 1 001
Кой ще ѝ помага на крумовица?

# 1 002
  • Terra incognita
Гледам, някакви "бидони" с протеин се размятаха... Дано не е някое фитнес меню.

# 1 003
А защо се наричат " три журналистки " като аз виждам само е да речем на масата ?

# 1 004
  • софия
Аз и една не виждам. Има 3 жени, съпруги на съпрузите си.

Общи условия

Активация на акаунт