🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 18 (Tема 2)

• 66 908
  • 1 236
  •   1
Отговори
# 1 005
На Гавазова не знам кой ѝ е мъжа, но другите две са баш това

# 1 006
# 1 007
Тази седмица съм добра и въпреки някои издънки,ми харесват вечерите и участниците.
Хубави мъже имат Гавазова и Константина,особено Кузман много  го харесвам. Сал още не мога да проумея какво хареса хубавата Мая на изсъхналия Крум,поне кинти да имаше,ми то 😂
Марто Димитров,евала! За разлика от повечето бг актьори,които във всяка роля са себе си,той направо ме застреля като го гледам какъв симпатичен смотаняк е в живота и как се превъплати в тежкия мафиот Радо на екран.Моите почитания.
Иначе  непознати лук,чесън,сухи гювечета,питка от свеки,Пикасо и омлет,абеее бива,колко по-зле храни и хора сме виждали.

# 1 008
И авторите на тези публикации, и коментара на Гавазова във фейсбук, къртят скъпите мивки на съпруга й без усилие!

# 1 009
  • Terra incognita
Нищо особено не е мъжът на Гавазова, средностатистически българин.

# 1 010
А защо се наричат " три журналистки " като аз виждам само е да речем на масата ?
Отделно когато бившата бТВ  водеща каза, че мъжът й не е от бранша … Крумовица потвърди - да, да, не е от нашия бранш !!!

# 1 011
Абе, покажат ли те по телевизора или си вип, или си журналист, това е. Пък вие гледайти и завиждайти! 🤣

# 1 012
  • Terra incognita
Е тя, Кромовица, нали е фармацевт. Явно не се причислява към този бранш, но към журналята.

# 1 013
  • София
Е тя, Кромовица, нали е фармацевт. Явно не се причислява към този бранш, но към журналята.
И тя беше водеща по някое време, сега не я знам какво работи, но отдавна забрави за аптеката.

# 1 014
Явно само на мен ми се струва, че Гавазова има много мъжко излъчване в лице. Някои я намериха за ..............красива. Няма лошо. Simple Smile)) И тя, и Константина страдат от логорея според мен разбира се. А комендианта както всички появил се като него си мисли, че създава хумор но така и не разбрах защо толкова се смееха. Тъпо, пошло,лоша салата, основно също. Това със свекървата беше вижте ни Simple Smile)) но и десерта беше зле. А за художничката предишната вечер нямам думи- вярват си, имат самочувстие заради пари и се изживяват като супер надарени. Simple Smile))) Мая не е журналистка но благодарение на Слави,  тя води заедно с мъжа си тъпо предаване в ТВ на Слави. Много рядко има .............красиви хора, да се нарече Гавазова красива ми е странно, тя за мен има вид на джендър, не знаеш мъж или жена е.

# 1 015
  • София
Явно само на мен ми се струва, че Гавазова има много мъжко излъчване в лице. Някои я намериха за ..............красива. Няма лошо. Simple Smile)) Много рядко има .............красиви хора, да се нарече Гавазова красива ми е странно, тя за мен има вид на джендър, не знаеш мъж или жена е.

Снощи обяснявах на мъжа ми, че според мен е мъж, той гледа гледа и каза, няма адамова ябълка, жена е Joy

# 1 016

Утре ще гледам жената с екстеншъните, и тя дава заявка да е специалист в кухнята.
Каква заявка, нали печката им била, за да няма дупка в кухнята и си стояла с инструкцията за ползване във фурната.
Точно това имам в предвид.

# 1 017
Толкова хейт, все едно, че вие сте родени и израснали в Бъкингам.
Добре се справят готвилите до сега. Компанията е добра и е видимо, че се забавляват.

# 1 018
На тия две госпожѝ ще им гръмнат пазвите! А на фитнеската и устата... Коси, коси, косища!

# 1 019
  • София
Какво е това нещо глътнало бастун с големи зъби и устни в кухнята на Мая???

Общи условия

Активация на акаунт