Родени през 🐟☀АВГУСТ 🦜🏖 (Тема 5)

• 20 343
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Децата наистина усещат много емоциите на майката, нормално е.

# 676
Момичета някоя поръчвала ли е от Комсед неща? Бавят ли се с поръчките? Не че са ми спешни нещата,които поръчах,но информативно да знам.
Днес мисля да поръчам чувалче за количкат. Чиполино нямат и трябва да е универсални. Ако някоя от вас има или може да изкаже мнение за някой вид,нека сподели,че ще стрелям на сляпо☺

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 08:51 от Милото

# 677
Ще го убия ММ. Днес сутринта трябваше да ходя да подавам документи за детски, а той да гледа бебето. Снощи ми вика ще трябва да ходиш с нея, не можах да оправя мойте документи. Значи наистина ще го убия. И сега след следващото хранене двете за "ръчичка" и в социалните. Ама заслужава да взема и него, защото не ми вярва, че там е тясно.

Получихте ли си данъчните облекчения, ММ вече ги получи и забогатя за празниците. Но и той и аз си получаваме заплатите месец за месец, т.е. декември вземам заплатата за декември.

В окръжна Варна номера на бебето не е на гривничка, а е на герданче. На плат е сложена плочка с номера и е като висулка на гердан, аз имам същата плочка на ръката си. Сега бяха от водоустойчив шперплат, преди бяха от алуминий според мен. Като ни изписват си ги вземат. С първото едната акушерка ми се кара защо съм си свалила гривната. Ако съм я изгубена как съм щяла да докажа, че бебето е мое.

# 678
Поръчвала съм от Комсед, но имаха голямо намаление по онова време и поръчката доста се забави, не знам при нормални обстоятелства как е, но пак не беше нормално да я чакам 3 седмици. Може и да са се подобрили, знам ли, но аз пазарувам много онлайн и по-бавна доставка от тяхната не съм имала 🤷‍♀️ За размяната на бебетата си представям, че е станало при изписването, над 20 бебета изписаха заедно с нас, беше страшна лудница, а изписва една жена. 5 бебета бяха строени в коридора наведнъж, акушерката се разправя с документи, тича за подаръци, тича да се снима, нетълпеливи хора се опитват да влизат да надничат през вратата, която жена е готова с документите,  бързат да й дават бебето и да минава...такава лудница беше, че изобщо не се очудвам на станалото. Майката също е в еуфория, бебетата и български и цигански си приличат, всички са бели на 3 дни, каквото са им дали на жените, с него са се прибрали. Моето когато го взимах в болницата винаги гледах номера на кошарата, но никога гривната и не съм така смела да кажа, че ако нямаха номера със сигурност щях да я позная сред още десетина. Ако започна да търся отличинелни белези да, но кой е имал време за това, в болницата бяха 3 дни като лудост от търчане и навалица. Много им куца организацията, август съвсем нямаха персонал и даже съм коментирала с мъжа си кога му остава време на шефа на болницата да я менажира, като докато аз раждам той лично изроди 2 нормално и 2 секцио.

# 679
Поръчвала съм от Комсед, но имаха голямо намаление по онова време и поръчката доста се забави, не знам при нормални обстоятелства как е, но пак не беше нормално да я чакам 3 седмици. Може и да са се подобрили, знам ли, но аз пазарувам много онлайн и по-бавна доставка от тяхната не съм имала 🤷♀ За размяната на бебетата си представям, че е станало при изписването, над 20 бебета изписаха заедно с нас, беше страшна лудница, а изписва една жена. 5 бебета бяха строени в коридора наведнъж, акушерката се разправя с документи, тича за подаръци, тича да се снима, нетълпеливи хора се опитват да влизат да надничат през вратата, която жена е готова с документите,  бързат да й дават бебето и да минава...такава лудница беше, че изобщо не се очудвам на станалото. Майката също е в еуфория, бебетата и български и цигански си приличат, всички са бели на 3 дни, каквото са им дали на жените, с него са се прибрали. Моето когато го взимах в болницата винаги гледах номера на кошарата, но никога гривната и не съм така смела да кажа, че ако нямаха номера със сигурност щях да я позная сред още десетина. Ако започна да търся отличинелни белези да, но кой е имал време за това, в болницата бяха 3 дни като лудост от търчане и навалица. Много им куца организацията, август съвсем нямаха персонал и даже съм коментирала с мъжа си кога му остава време на шефа на болницата да я менажира, като докато аз раждам той лично изроди 2 нормално и 2 секцио.
Мале сериозно 3 седмици🙄🙄🙄. Поръчах уолкър на Фишър Прайс и малко играчки от тях на Пламена. Да и беше намален🙈Ако знаех щях да поръчам нещата от другаде. Сега чак съжалявам. И аз пазаря постоянно онлайн,но от тях не съм.

# 680
Момичета някоя поръчвала ли е от Комсед неша? Бавят ли се с поръчките? Не че са ми спешни нещата,които поръчах,но информативно да знам.
Днес мисля да поръчам чувалче за количкат. Чиполино нямат и трябва да е универсални. Ако някоя от вас има или може да изкаже мнение за някой вид,нека сподели,че ще стрелям на сляпо☺

Не съм поръчвала, чувалчето на Ники взех от хиполенд. Бях се насочила към някакво за 100тина лева, но консултанта ми каза, че не са много топли и ми препоръча това което взех. Е много е добро , супер мекичко и топло

# 681
Милото, не се отчайвай, може да са се подобрили, кажи после колко време си чакала, да знам и аз има ли смисъл да поръчвам отново някога. Забравих да кажа, че после поръчвах пак, но до офис на куриер с надеждата да е по-нормално като време, еми бяха я разделили на две и трябваше да ходя два пъти до куриера 🤷‍♀️ И така и така съм още на темата Комсед, никога ама никога не взимайте от тях триколка, бяхме купили най-скъпата възможна за каката, счупи й се дръжката на първото излизане и след ходене до централата им и месеци чакане, накрая просто я изхвърлихме. Иначе ги продават с 2 години гаранция, нали 🙄

# 682
Милото, не се отчайвай, може да са се подобрили, кажи после колко време си чакала, да знам и аз има ли смисъл да поръчвам отново някога. Забравих да кажа, че после поръчвах пак, но до офис на куриер с надеждата да е по-нормално като време, еми бяха я разделили на две и трябваше да ходя два пъти до куриера 🤷♀ И така и така съм още на темата Комсед, никога ама никога не взимайте от тях триколка, бяхме купили най-скъпата възможна за каката, счупи й се дръжката на първото излизане и след ходене до централата им и месеци чакане, накрая просто я изхвърлихме. Иначе ги продават с 2 години гаранция, нали 🙄
Надъхваш ме да откажа поръчката🤣Малко ми трябва🤣🤣

# 683
Ние сме с чувалче на Лорели, много съм доволна. Но е доста обемно и не пасва много добре на тясната седалка на Сайбекса... Ползвах го с другата количка, която пак е Сайбекс, но седалката е по-широка и там нямаше такива проблеми

# 684
Аз съм се спряла на това,понеже количката ми е черна и искам по възможност и чувалчето да е☺

# 685
Поръчвала съм от Комсед, но имаха голямо намаление по онова време и поръчката доста се забави, не знам при нормални обстоятелства как е, но пак не беше нормално да я чакам 3 седмици. Може и да са се подобрили, знам ли, но аз пазарувам много онлайн и по-бавна доставка от тяхната не съм имала 🤷‍♀️ За размяната на бебетата си представям, че е станало при изписването, над 20 бебета изписаха заедно с нас, беше страшна лудница, а изписва една жена. 5 бебета бяха строени в коридора наведнъж, акушерката се разправя с документи, тича за подаръци, тича да се снима, нетълпеливи хора се опитват да влизат да надничат през вратата, която жена е готова с документите,  бързат да й дават бебето и да минава...такава лудница беше, че изобщо не се очудвам на станалото. Майката също е в еуфория, бебетата и български и цигански си приличат, всички са бели на 3 дни, каквото са им дали на жените, с него са се прибрали. Моето когато го взимах в болницата винаги гледах номера на кошарата, но никога гривната и не съм така смела да кажа, че ако нямаха номера със сигурност щях да я позная сред още десетина. Ако започна да търся отличинелни белези да, но кой е имал време за това, в болницата бяха 3 дни като лудост от търчане и навалица. Много им куца организацията, август съвсем нямаха персонал и даже съм коментирала с мъжа си кога му остава време на шефа на болницата да я менажира, като докато аз раждам той лично изроди 2 нормално и 2 секцио.

3 седмици нищо не е. При едни намаления в Хиполенд за 1 ноември мисля, че бяха преди 3г, направих голяма поръчка като там беше и подаръка за племенника ми за Никулден. Писаха, че ще е с удължен срок. След 2 седмици им звънях какво става, отговора беше още се обработват, срока за обработката е удължен на 20 дни. Минаха 20 дни, изчаках още няколко и пак им звъннах, вдигна ми някаква и чак се шашна жената. Каза, че всичко е обработено, провери и каза, ами явно сме ви забравили поръчката, ще я пусна отново, пусна я тя автоматично. Каза ще им кажа да я обработят с преоритет. И така още 1 седмица. Никулден междувременно мина и аз започнах да се притеснявам за Коледа, че там бяха и те подаръци. Купих друг подарък за племенника ми, а този отиде за РД, който е края на декември. Пуснаха я най сетне с Европът. Европът пък ми я доставяха 1 седмица. Само следя в сайта им, че я дават на куриер и вечерта я връщат в склада и иначе получава. СМС за доставка, два дни даже не я и натовариха за разнос. Звъннах пак в хилоленд и този път вдигнах скандал. На другия ден куриера ми звъни, че имам доставка межела ли съм да сляза до входа. Казах му, че не, вали и съм с малко дете. И така няколко пъти. Накрая го насолих, че няма да сляза, като иска да си я кара обратно все ми е тая. Че няколко пъти се опитва и да ме убеди, че няма къде да паркира, а на паркинга 5 места, каза "а, аз съм сбъркал адреса, до 5мин съм при вас" и така 2ч. Та след цяла сутрин разговори с него накрая благоволи да се качи и ми вика и да ви кажа няма как да ви върна ресто на тази сума, сумата беше 96лв и някакви стотинки. Викам му няма проблем, аз съм ви нагласила точно пари, като лев и няколкото стотинки бяха по 1 и 2ст, изнервиха ме и отворих касичката на детето. Хич не беше щастлив. И така малко преди Коледа благополучно си получих пратката. Значи само като видя, че са ми пратили пратка с Европът и ми се изправя косата, въпреки, че последните два пъти нямах проблем, но преди това само изцепки имам с тях.

# 686
  • Бургас / Славейков
И аз имах намерение по едно време да пазарувам от Комсед ,но ме отказахте нацяло.Днес се оказа че имам още един подарък да взема и вече надявам се да сме приключили.Бях ви казала ,че съм сменила режима от 6на 5хр.,Сега пък взе да яде и от една седмица е кисел .Незнам пак ли да си върна 6те хранения ,не може да издържи до яденето и после трябва веднага да спи.А какъв хубав режим имаше .Ядеше и спеше ,като е буден кротуваше сега само реве и баба му като е тук го взема на ръце.

# 687
Момичетата с повече дечица КАК ПО ДЯВОЛИТЕ СЕ ОПРАВЯТЕ ?

Днес баткото събуди Никола, той се разпищя, баткото обаче се зареди с 3 топки да си играем . Никола не спира да пищи, аз със мокра коса, баткото го гушна да го успокои обаче това шило му се мята в ръцете, размрънка се и той. Казах му да го остави в леглото му, докато си изсуша косата,  това дребното се разпищя още повече. От там и баткото ревна щото нямам време да си играя с него и защото Ники плаче. В къщи няма какво да ядем, мръсно е, разхвърляно, а аз съм на ръба на нервна криза. Никога не съм плакала пред баткото еми днес се разплаках от изтощение и нерви. Даже на бебето се разкрещях. Е кой нормален крещи на бебе?

# 688
Диди, имам какво да кажа, ама не мога да пиша... Дребен е много кисел днес и само ги разнасям. Още не съм си измила зъбите, по пижамо съм и закусих с няколко солети и шепа лешници Weary

# 689
Ние сме с чувалче на Лорели, много съм доволна. Но е доста обемно и не пасва много добре на тясната седалка на Сайбекса... Ползвах го с другата количка, която пак е Сайбекс, но седалката е по-широка и там нямаше такива проблеми
Може ли да споделиш моделът на чувалчето?

Общи условия

Активация на акаунт