В НОЕМВРИйската дружинка вече имаме си втора бремелинка!

• 13 629
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Здравейте мами,

Кофти новини от нас.Снощи Йоско вдигна 39 градуса и вече сме на антибиотик.Еми не ни се размина:-(.Уф!! Cry

# 181
  • Димитровград
Esprit,да се оправя бързо Йоско!
Като седна на компютъра и е покатерена върху баща си на спалнята или на масичката права #Crazy.Компютъра ще го гледам май през крив макарон вече.

# 182
ЕсприHug.

# 183
  • София
Здравейте,

Първо пиша, после ще чета доколкото успея. Прегледах само последните 2 странички  и много болни дечица има. Много тъжно , точно преди празниците. Пожелавам им бързо оздравяване и да чакат Дядо Коледа здрави.
Аз съм се заринала в работа преди празниците и въобще не ми остава време да надникна дори във форума. Надявам се днес - утре да се поуспокоят нещата.
Коледното ни парти, което беше маскен бал беше страхотно. Така не се бях забавлявала не помня от кога.
Всички подаръци са готови и опаковани, днес ще станат и календарите, извадих снимки за бабите  и сме готови в петък да пътуваме за Панагюрище.
Иначе Калоян е добре - все измисля по някоя нова беля Grinning
Искам да ви пожелая весела Коледа, много радост, усмивки и празнични емоции. Това в случай не успея пак да се включа. А ако успея пак ще ви го пожелая. Hug

# 184
  • Карлово
ДУ!
И тук заваля сняг. Но времето е топло, топи се и става една гадна киша SickЗавиждам на тези, които виждат снежна приказка през прозореца си.
Еспри, да оздравявате бързо!
Исайкова, аз мажа много рядко, когато се сетя, може би веднъж седмично горе-долу.

# 185
еспри,  стискам палци бързо да мине!

И забравих да отговоря - аз не мажа Ади вече 4-5 месеца. Едвам успявам да и сложа памперса, какво остава да я мажа и с олио  Joy

# 186
  • Димитровград
Аз я мажа Едита,почти всяка вечер.Вчера видях един нов зъб пораснал.Вече станаха 7 зъба.

# 187
  • София
След Канеста и аз да се похваля.Имаме си ново зъбчееее Laughing
Първо горно.Общо  3 са ни на брой:)))

Болните дечица да се оправят.Да са здрави всички за празниците! Heart Eyes

# 188
  • София
Здравейте!
Аз стягам багаж, утре ще пътуваме за Разград и най-вероятно ще бъдем там до към 3-5 януари.Сигурно няма да мога да се включвам и искама да ви пожелая весело изкарване на празниците.
Всички болни дечица и мами да се оправят бързо и да си отпразнуват на спокойствие.
Доминика честита кола!Да си я караш със здраве!
Честито и на всички за новите прически!Сега като си отида в Разград и аз ще се фризирам.
Били и аз искам такъв страхотен подпис.Малките са направо приказка.
Изчезвам, че Александра нададе вой.
И още веднъж ви пожелавам:

Весела Коледа и Щастлива Нова Година!

# 189
  • София
Ружа,и на теб весело посрещане на празниците!

Момичета,къде сте...
Днес няма никой тук,да не сте се разчистили...или разпазарували?

# 190
Приято изкарване Ружа!
Доминика, честита кола!
Ние се прибрахме от концерта на бате. Представи се чудесно! bowuu

# 191
тук сме си, ама аз цял ден чета книги, които трябваше да получа на коледа  Mr. Green ама сърце не трае.
утре ще чистим вкъщи, в събота ще готвим и в неделя заминаваме на самоков. там имам нет. надявам се народът да си играе с кейти, та може и да се включа.
след баня задължително мажа кейти- или с олио, или с мляко. аз винаги си плескам нещо след баня, така че не виждам защо да лишавам кейти. то верно тяхната кожичка си е хубава и така, ама...навик.
все забравям да кажа- искам да пожелая на всички болни дечица да се оправят бързо, да оздравяват и да щуреят на празниците  Hug

# 192
тук сме си, ама аз цял ден чета книги, които трябваше да получа на коледа 
...
аз винаги си плескам нещо след баня, така че не виждам защо да лишавам кейти.
божкееей, какви деца имало. аз книга не съм чела на спокойствие от турция насам. уви!
пък аз не се плескам след баня. обикновено, де. /защото сега се плескам против стрий (сега е време на тази дума да се включи тити Simple Smile)/ и петра не мажа. пестя мазилата за воторото  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 18:47 от majceto

# 193
тамън мислех да не пиша, понеже нямам какво да кажа смислено  Mr. Green
мажи, майче, мажи. Ей на, една стрия нямам. А детето не мажа - днес само видях, че на студа са му изпръхнали бузите, ако не забравя, ще почна тях да мажа.
аз пък се занимавам с ръкоделия различни.
майче, и да ти кажа, джипът си е приоритет за всички ви. Не е само за Филков, както пишеш  Mr. Green А Той не е ли Камен, или не е сигурно още?

# 194
в бързината съм забравила да си болдна и-краткото на стриЙте; простете - сега редактирах  Mr. Green
не, джипът не е мой приоритет. за мен мангизите са много. ама като иска човекът - тъй да е. малко неща иска, та затова давам  Mr. Green
да, ТОЙ е камен. но още не съм се смирила, че ще е ТОЙ, а не ТЯ. лоша жена, ей...

Общи условия

Активация на акаунт