Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 13

• 40 318
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Ха, АбаутЮ са измислили нещо ново, по време на намалението с до 80%, цените нарастват 😄 В четвъртък като почна намалението, поръчах това яке:

А днес е с нова цена:

# 31
Има тема за кодове всякакви
https://m.bg-mamma.com/?topic=1494056

# 32
Един въпрос от мен.
Днес имам за получаване нещо от Еконт. Като дойде куриера, става ли да му дам просто една пратка, която имам за връщате от aboutyou, без да се обаждам на Еконт, нито предварително да викам куриер?
Просто да му я дам с етикета за връщане, който беше с пратката.
Някой има ли опит?

# 33
  • София
Трябва да има пусната заявка от Вас. Може да опитате да я дадете, пък после да пуснете заявката.

# 34
  • София
Един въпрос от мен.
Днес имам за получаване нещо от Еконт. Като дойде куриера, става ли да му дам просто една пратка, която имам за връщате от aboutyou, без да се обаждам на Еконт, нито предварително да викам куриер?
Просто да му я дам с етикета за връщане, който беше с пратката.
Някой има ли опит?
Никаква заявка не пускам и съм го правила няколко пъти. Но май зависи от куриера. Останах с впечатлението, че не е задължен да го прави. Сканира бар кода пред теб и дава бележка. Но имай предвид, че днес е неделя. В почивните дни са други тарифите. Дори ми е интересно, че разнасят в събота и неделя. Вчера и на мен ми донесоха пратка. За първи път се случва в събота. Simple Smile

# 35
  • София
От Еконт не искат предварителна заявка. Много пъти съм връщала така като в момента на получаване на нещо, връчвам подготен пакет за връщане.
Но Спиди със сигурност искат заявка.

# 36
С готовата товарителница за връщане на пратката, залепена, не мисля, че би било проблем и без заявка.

# 37
Явно е до куриер. На мен ми иска предварителна заявка.

# 38
Не е проблем без заявка. Аз никога не съм правила. Просто го давам на куриера , обикновено като дойде да ми донесе поръчка. И в офис на Еконт ги нося без заявка. Всъщност и на Спиди така , но там нямам опит за връщане чрез куриер.
   Иначе има неща с увеличена цена . Аз си поръчах едно ленено сако от "Манго" за 60лв. на предварителната разпродажба преди една седмица. Сега е 90 лв. Дори се чудих дали да го задържа и си признавам, че новата цена ми влияе психологически. Малко ми е тясно сякаш , но става и така за носене.
https://www.aboutyou.bg/p/mango/bleyzar-tempoli-8029086

# 39
Дойдоха ми белите ботуши и палто.
Ботушите ще ги връщам, нещо не ми харесва как са изработени, но по-интересното е палтото. В джоба му си намерих използван гланц за устни Grinning Дали някой си го е поносил с етикета. Още не съм решила дали да го задържа.

# 40
Според мен, до куриера е. Изключително рядко пускам заявка за изпращане, когато куриерът, който в моя район не е на работа. Обикновено просто му звъня на личния номер, или връщам, когато ми носи нещо. В събота често получавам пратки, и от Спиди и от Еконт, но в неделя никога не се е случвало. При връщане със Спиди винаги се иска заявка през централа, освен, ако не е генерирана автоматично, като се заявява връщане, като през сайта на Ансуеър. От офис нищо не получавам и не връщам, не ми се занимава да се разкарвам до офиси, че и на двете куриерски фирми нямам офиси наблизо.
Най- лесно се заявява връщане през приложение на Еконт, ако става въпрос за Абоут.

Evcheto1, кои ботуши и палто поръча?

# 41
  • Варна
Дойдоха ми белите ботуши и палто.
Ботушите ще ги връщам, нещо не ми харесва как са изработени, но по-интересното е палтото. В джоба му си намерих използван гланц за устни Grinning Дали някой си го е поносил с етикета. Още не съм решила дали да го задържа.
Със сигурност.

# 42
Имат практика куриерите, когато има много пратки да работят и в неделя и на празник извънредно. Веднъж си говорих с куриера и той каза, че така било по-добре за тях, отколкото непосилно количество пратки да ги разнесат в официалните работни дни.

# 43
Покрай Черния петък и Коледа Спиди имат удължено работно време и мисля, допълнителни дни, в които работят, вероятно и Еконт са решили нещо в този дух.

# 44
Да, явно заради черния Петък. Много тъпо ако ги карат да работят 7/7.. така и така не им е лека работата...

Общи условия

Активация на акаунт