С какво ви дразнят свекървите? – 140

• 36 816
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Креми, не се ядосвай… ❤

Какво е положението с кученцата?

# 226
  • Fort Worth, TX
Креми, не се ядосвай… ❤

Добре е положението.Поне спряхме да се обесняваме, че няма да я изядат.😂😂😂😂😂😂

# 227
Креми, не се ядосвай… ❤

😁😁😁 представям си, те горките нали гладни ги държите, на кого да налетят, освен на свекървата!

# 228
Креми, не се ядосвай… ❤

😁😁😁 представям си, те горките нали гладни ги държите, на кого да налетят, освен на свекървата!
Сигурно и на тях не слагате мръвка в яденето. Laughing

# 229
Много приятна компания сте...днес много ми писна и си викам, да потърся сродни души...и добре, че го направих. Да ви кажа, често се поставям и на нейно място и си викам...животът хич не е честен към родителите, дойдат на гости, досадни са. Съвети дават уж за добро, ама ние вече трийсет години семейства храним, нямаме нужда някой да ни казва как да готвим и тн, изнервяме се,..ама и на тях не им е лесно да му се не види. Уж детето им с тях, ама и чужд човек, той пък не ги приема...не става работата...сложно, много сложно като цяло. И аз се усещам, че не се държа добре, рязка съм, ама искам си къщата да му се не види, спокойствието и тн. Когато са по двама родителите иди дойди, но когато остане сам...той пък тая радост му останала да обиколи децата...Да, ама за другите снахи, зетьове е чужд и нежелан...сложно е и най-вече за толкова дълго време си е непоносимо.
Иначе не за пръв път чувам и ми е много интересен феномен защо с майката на жената нещата вървят...и даже мъжа е щастлив...сигурно защото основният конфликт е между жените. Мъжът щом има за ядене е ок, малко неща могат да го стреснат. Но двете жени...е малко като борба за надмощие ли и аз не знам....
Между жените винаги е сложно май...
С две думи накрая... благодаря много за отговорите ви. Здрави нерви на всички!!!

# 230
Аз с моята свекърва трудно за 3ч я издържам,а за месеци не мога и да си представя. Просто сме от две различни планети Simple Smile Сложно е при нас,но като цяло се старая да запазя добрия тон и да се виждаме по рядко.

# 231
Така е зетьовете винаги обожават тъщите/това по думите на снахите/,а пък свекървите,едни усойници.... Ама колелото се върти.

# 232
  • София
Някои помнят от предишна тема как ММ натресе маминка, само за да види гаджето на дъщеря ми. Не че изобщо  я е грижа точно за тази й внучка, но да има какво да обсъждат и критикуват с дъщеря си.
Вчера младежите щяха да идват и той мазен-мазен:
- Ами майка ми да дойде, че не е виждала Х.
- Напротив, виждала го е,  нали за това идва през лятото. Но виж - баща ми не го познава.
- Ами ако искаш, да докарам И баща ти.
- Той не е умрял да се запознава, ще го каня на Коледа.
Ееее, голям зор мама да не пропусне гости, както е свикнала цял живот. Да ми кудкудяка и да се смее изкуствено, мерси. Както си е постлала, на това ще лежи.

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 10:22 от Cuckoo

# 233
  • France
Не мисля, че зависи от пол, а до характер. Имала съм кандидат свекърва, с която толкова добре се разбирахме, че нямаше проблем да останем само двете на самотен остров. Не съм сигурна обаче, че със сина ù нямаше да се избием. Joy

# 234
  • София
Така е зетьовете винаги обожават тъщите/това по думите на снахите/,а пък свекървите,едни усойници.... Ама колелото се върти.

То може и за свекървите да се е завъртяло.

Представям си някой тъст до "гостува" на зет си в продължение на месеци, да започне да му се бърка за какво ли не и зетят да му ръкопляска за това. Ей сега.

# 235
  • Blondeville
И моят мъж си обича тъщата и с нетърпения чака гостуванията ѝ, честно! Grinning (те са кратки, двудневни, но пък чести)

# 236
Вместо в оплакване от свекърва, темата се превърна в хвалене на тъщи Wink

# 237
ММ обича манджите на тъща си. Майка му хич не умее да готви, а майка ми е кулинарка. А ние с мм - лакомници. Той миличкия много обича да хапнем някоя баничка от мама или манджа. При майка му няма как да стане, пъне се жената, ама като не го умееш... не става.

Но няма гостувания с дни, всички живеем в един град, виждаме се през деня и си спим всеки в своята къща.

Майка ми ме има за ледена кралица и малко зла кучка, та се чуди как съм хванала такова добро и умно момче. Сигурно се чуди как 10 години ме търпи. Grinning

# 238
може би грешката не е в свекървите а в снахите.

# 239
Нъц..свекърви,тъщи при нас е все тая,всяка си е със странностите😂.То всъщност всички сме така:Всеки луд с номера си.
С годините се научих да не й се дразна.Не всеки път ми се получава 🥴обаче.
Коментари от типа:аз научих детето на един кво си,порасна му коса щото дойдох още си ме дразнят😁.
Или като папагал повтавя на голямото заучени фрази примерно за българската граматика.Е това дете учи 4 езика,един е доминантен ,няма как да е перфектна и на 4 на 13 години .

Общи условия

Активация на акаунт