С какво ви дразнят свекървите? – 140

• 36 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Наплюх се от смях, Ема, по-внимателно. На Боряна снахата води при мен, тази зълва може и други, неизразени мисли да има, оттам и култовата реплика.

# 706
Аз пък изтървах снахата на Боряна.Моля цитирайте.Боряна винаги ми е била симпатична.
Относно отчуждението в семействата, и аз с прискърбие установих ,че е факт.

# 707
Нищо особено и не  е в тази тема, ама като захапят бг мамите няма отърване.
Ще ги изтрепя, нямаше да идват с преспиване, утре за подаръци и чао, ама внучката реве и иска да спи тук. Уж в  17 да тръгнат , отидох да надникна  и тук надничам, ами те сега тръгват ,след час и  половина са тук. При другата баба са , ама това малкото ми е одрало кожата и душата, иска тук. Къде ще ходят. Имат началници вече и не важат  и двамата.
 Почти съм готова, пържолите почват да се пекат. На жар ,чичото се занимава с тях. На децата е разстлано, нова супа , има от вчела ама не важи, и разни други неща са свършени ,като например чехлите им да извадя, че няма да се мръднат да търсят.

# 708
Може би става на въпрос, че Боряна е имала някакъв кандидат, когато е била вдовица на петдесет и няколко и синът ѝ е проявил ревност, че не иска друг мъж. А снахата се изпуснала, че Боряна е много стара за любов.
Голямо чудо, на двадесет и аз мислех петдесет годишните за стари.
Изпуснала се е, решила е да подкрепи мъжа си, съгласна съм, че не е било удачно, но на 20 още нямаме цедка на устата.
Не мисля, че е било насочено точно като от снаха към свекърва, сигурно и на майка си би го казало това момиче.
Сега сигурно е на друг акъл, както и аз виждам, че 50 години хич не са лоша възраст за любов. Blush
Бор_яна, не се учудвам, че внучката иска при теб, ти изглеждаш много добър човек! Честита Коледа! Christmas Tree

# 709
Коледа е!Темата сигурно ще се пукне утре😹.
Четете внимателно!
На 12 годишната ми дъщеря от питката се падна късмет:КРЕНВИРШ
Реших да си спестя физиономии на масата и сложих късметите който тя написала докато бях до магазина.
На въпроса каква е тая тъпотия :Ама то брат й (на 6 е) ми каза да го напиша.
Рядко оставам без думи..както се похвалих ,че не й се дразня,така тая година е с цялото представление.
Минахме през болна е ,сърдита е ,не желана е,пречи….
Цирк и половина🥴.
п.п Да болна е..болна дойде,зарази мъжа ми ..моля се децата да не прихванат,че скоро и двамата бяха болни.

Честита Коледа!

# 710
Късмети на питка? Доколкото познавам традициите, на баница се слагат.

# 711
И аз се зачудих на късметите в коледната питка, у нас ги слагаме в новогодишната баница.

# 712
А други интересни късмети имаше ли? Защо кренвирш е лошо? Ние в питката слагаме само пара.
Проблем виждам само в ходенето на гости болен.
Ние сме в чужбина. При разговор с 2 чифта родители се оказа, че всички възрастни са болни в момента. Съответно си посрещат по двойки сами Коледа.

# 713
А други интересни късмети имаше ли? Защо кренвирш е лошо? Ние в питката слагаме само пара.
Проблем виждам само в ходенето на гости болен.
Ние сме в чужбина. При разговор с 2 чифта родители се оказа, че всички възрастни са болни в момента. Съответно си посрещат по двойки сами Коледа.

Че те иначе се събират заедно без вас ли?

# 714
Ние не се прибираме за Коледа, само лятото. Но те се събират моите със сестра ми и семейство, свекърите с девера и неговото семейство.

# 715
С тия късмети се сетих нещо. Леля ми цял живот е учителка. И аз доколкото знам се слага в питката паричка, дренче (за здраве) и някои слагат боб за плодородие. А леля ми слага и листче, на което пише “образование”. 😁😁😁

Да ви кажа снощи бяхме със свекърите и майка ми у нас. Беше хубаво, макар да са трудни времена за нашите семейства. Лоши неща ни сполетяха и решихме да ги поканим ние у нас. Дойдоха, хапнахме, видяхме се. Понякога и аз ставам по-смирена, спирам да намирам кусури и се радвам, че са живи и здрави.

# 716
Четете внимателно!
Реших да си спестя физиономии на масата и сложих късметите който тя написала докато бях до магазина.
Рядко оставам без думи..както се похвалих ,че не й се дразня,така тая година е с цялото представление.
Цирк и половина🥴.
п.п Да болна е..болна дойде,зарази мъжа ми ..моля се децата да не прихванат,че скоро и двамата бяха болни.

Честита Коледа!

Никаква активност след Коледа. Явно няма вече конфликти между снахи и свекърви във форума.

# 717
Четете внимателно!
Цирк и половина🥴.

Честита Коледа!

Никаква активност след Коледа. Явно няма вече конфликти между снахи и свекърви във форума.

Едва ли JoyJoy
Тъкмо щях да пиша оцелели снахи има ли след празниците? Hug

# 718
  • Най-красивата страна
Моята ми скъса нервите днес.
Знае,че утре ще пътуваме с кола за чужбина и не спря да ми говори за катастрофи,жертви,загинали....И накрая ми пожелава ,,Весели празници и дано да оживеете ..,,

# 719
Супер... Приятно ви пътуване сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт