В мен ли е проблема?

• 7 566
  • 147
  •   1
Отговори
# 90
Форумът е сила, обаче аз си гледам мойта работа. Като виждам колко позитивна мисъл с готовност за действия се излива тука, ха да видим коя от вас ще спаси човека от застрашаваща го страшна болест (четох, че единият се оттеглял по здравословни причини). Таман мъжете няма да ревнуват от каузата.

Никоя. В този случай се задейства "бягай от него с 200". Ето я пресечната точка на звездния и "обикновения" живот.

# 91
Ти можеш ли да го спасиш от тази болест?

# 92
Всъщност не се оттегля , а си взима почивка. И не е по здравословни причини, а за размисъл над живота.
Останалото ще ви оставя да си го прочетете сами, имате нужда от самостоятелна работа.

# 93
  • София
Не виждам къде е драмата. Следвал известни, готини мацки в социалните мрежи - чудо голямо. Ми ти започни да следваш известни, готини мъже. Ако започнеш да зяпаш Джейсън Момоа (примерно) по прашки, това какво значи - че не харесваш партньора си ли? Или че искаш мъжа до теб да изглежда, като него ли? Не! Просто си видяла някакъв известен, готин тип. Че аз например редовно си ахкам по готини, известни мъже по телевизията или в нета. Като е хубав, как да не му се порадвам.
Не си вкарвай празни мисли в главата - нищо кой знае какво не е станало.

п.п. Отговарям само на първия пост - не съм изчела всичко
п.п. Аз следвам Джейсън Момоа, Брад Пит и Джонатан Рис Майърс във ФБ. Мъжът ми е доста ревнив. Но никога не ми е правил проблем, че ги следвам или, че ги коментирам, като качат нова снимка. Аз дори с него си ги коментирам.

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 13:08 от Lady Cassiopeia Duval

# 94
Ти можеш ли да го спасиш от тази болест?

Ще ти кажа, ако ми се обади лично и поиска помощ. За моженето, може.

# 95
  • София
Ако върже на някоя го пратете при Дренка, после си го приберете, ползвайте и предайте нататък.

# 96
Не знаех, че е открито лечение.
Коя ще се жертва да го разведе? Питам от любопитство, аз взимам брат му.

# 97
Здравейте дами!Искам да попитам за вашето мнение.
Приятелят ми следва жени в тик ток,инстаграм(въпреки че сме говорили,че не ми е приятно)Излиза с оправданието,че това са модели няма от какво да ревнувам,но ме кара да се чувствам така всякаш не съм достатъчно красива и нямам хубаво тяло.
Не липсват и коментари с негови приятели от даден град какви имало и колко били брутални,а когато му направя проблем казва "Аз не искам жена ми да е като тях това са леки жени"
Това ми звучи като "Хванах си по-грозничка да не я заглеждат"
Казвал ми е,че ме обича каквато съм и не иска друга,но сякаш в очите му виждам,че иска да съм като тях.
Станах страшно комплексирана заради него
Дами,разделих се с него.Търпях постоянните му обиди,днес ми заяви,че съм мърша и боклук.Извинявйте коя жена би имала самочувствие след толкова коментари за други жени,писания с бивши и изневяра.Бил спрял да се занимава с други,дразнило го,че все се сравнявам с други.
Е как няма да се сравнявам след толкова мачкане,коя жена ще го търпи това не знам

# 98
  • Варна
Никоя свястна. Ще седи сам и ще лъска бастуна пред снимките на мацките.

# 99
  • волно калдъръмче
На тоз му се eve, та две не вижда.

# 100
На тоз му се eve, та две не вижда.
Винаги казваше,като все ми вдигаш скандали за нищо,наистина ще почна да си пиша с други поне да има причина...смешник.
А преобърнах света за него и ми каза "Беше ми добре с теб до време,сега не мога да те гледам"
Това време беше преди да почна да искам уважението,което заслужавам!!!А сега болката си остава за мен

# 101
  • Далечният изток
Последно, бременна ли си?

# 102
  • София
Само да ти кажа, занапред да си го знаеш, понякога, когато някой постоянно те обвинява за нещо без причина, в даден момент ти се иска да го направиш, поне да знаеш, че има причина за обвиненията.
Съвсем добронамерено ти го пиша. И ще обясня защо - навремето имах приятел (бях на 19),  който беше болезнено ревнив. Непрекъснато ме обвиняваше за нещо - защо съм погледнала този, защо съм говорила с онзи, как тайно съм искала да му изневеря, как сигурно съм се криела и съм му изневерявала с едикойси, как нарочно съм се гримирала, когато ходя на лекции, за да привличам погледите на мъжете, за да си намеря някой друг, как всъщност не ходя на лекции, а кой знае къде се въргалям с някой и т.н. и т.н. И това продължи 2 години. Накрая не се търпеше вече. И какво стана накрая - изневерих му. А 2 месеца след това и го разкарах, защото просто ми писна 2 години да слушам непрекъснато едно и също обвинение и то за неща, които реално нито съм правила, нито ми е минавало през ума да направя.
Сега, хубаво си го разкарала този, но си имай едно на ум при следваща връзка, че твоята неувереност, постоянно обвиняване и крайно недоверие, ще саботира всяка следваща връзка. Поработи малко върху собственото си самочувствие. Няма лошо човек да е ревнив - и аз, и съпруга ми сме ревниви, но понякога безкрайните обвинения към партньора за нещо, което не е направил, само защото в твоята глава съществува вариант да го направи, няма да доведе до нищо хубаво.
Успех ти пожелавам!

# 103
Само да ти кажа, занапред да си го знаеш, понякога, когато някой постоянно те обвинява за нещо без причина, в даден момент ти се иска да го направиш, поне да знаеш, че има причина за обвиненията.
Съвсем добронамерено ти го пиша. И ще обясня защо - навремето имах приятел (бях на 19),  който беше болезнено ревнив. Непрекъснато ме обвиняваше за нещо - защо съм погледнала този, защо съм говорила с онзи, как тайно съм искала да му изневеря, как сигурно съм се криела и съм му изневерявала с едикойси, как нарочно съм се гримирала, когато ходя на лекции, за да привличам погледите на мъжете, за да си намеря някой друг, как всъщност не ходя на лекции, а кой знае къде се въргалям с някой и т.н. и т.н. И това продължи 2 години. Накрая не се търпеше вече. И какво стана накрая - изневерих му. А 2 месеца след това и го разкарах, защото просто ми писна 2 години да слушам непрекъснато едно и също обвинение и то за неща, които реално нито съм правила, нито ми е минавало през ума да направя.
Сега, хубаво си го разкарала този, но си имай едно на ум при следваща връзка, че твоята неувереност, постоянно обвиняване и крайно недоверие, ще саботира всяка следваща връзка. Поработи малко върху собственото си самочувствие. Няма лошо човек да е ревнив - и аз, и съпруга ми сме ревниви, но понякога безкрайните обвинения към партньора за нещо, което не е направил, само защото в твоята глава съществува вариант да го направи, няма да доведе до нищо хубаво.
Успех ти пожелавам!
Благодаря за съвета ще го имам предвид,но моята несигурност и ниско самочувствие се прояви точно след нещата които направи.Вярвах му и много след тях и в един момент просто се сринах и след това започнах да параноясвам от всеки намек

# 104
  • София
Скрит текст:
Съвсем добронамерено ти го пиша. И ще обясня защо - навремето имах приятел (бях на 19),  който беше болезнено ревнив. Непрекъснато ме обвиняваше за нещо - защо съм погледнала този, защо съм говорила с онзи, как тайно съм искала да му изневеря, как сигурно съм се криела и съм му изневерявала с едикойси, как нарочно съм се гримирала, когато ходя на лекции, за да привличам погледите на мъжете, за да си намеря някой друг, как всъщност не ходя на лекции, а кой знае къде се въргалям с някой и т.н. и т.н. И това продължи 2 години. Накрая не се търпеше вече. И какво стана накрая - изневерих му. А 2 месеца след това и го разкарах, защото просто ми писна 2 години да слушам непрекъснато едно и също обвинение и то за неща, които реално нито съм правила, нито ми е минавало през ума да направя.
Успех ти пожелавам!
Благодаря за съвета ще го имам предвид,но моята несигурност и ниско самочувствие се прояви точно след нещата които направи.Вярвах му и много след тях и в един момент просто се сринах и след това започнах да параноясвам от всеки намек

Много е важно тези несигурност и ниско самочувствие да си останат в тази връзка, и да не ги прехвърляш в следващата. Щом ще затваряш тази страница от живота, наистина я затвори и не пренасяй част от нещата на следващата страница, която един ден ще отвориш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт