В мен ли е проблема?

• 7 478
  • 147
  •   1
Отговори
# 135
  • Далечният изток
Лейди, пропусна най-същественото, остави тия социални мрежи - писане с бивши, изневяра, може да са и няколко пъти...
Че зяпал и лайквал някакви кифли в ИГ, си е абсолютна глупост и стана ясно, че не е в това проблемът на авторката. Ей това по-горе я мачка, не ИГ.

# 136
И как ще й се получи работата върху себе си, докато някой всеки ден й показва, че има и други жени на тази планета?
То това е ясно за всеки, да, има и други хора, които биха могли да те изместят. Но, ако това усещане витае вечно в една връзка... разбира се, че няма да се чувстваш харесвана.
Първото, което трябва да направи, за да си помогне авторката, е да не влиза в отношения с такива хора. А ако все пак се окаже с такъв, да не се застоява излишно.

# 137
Е добре де, то винаги ще има някоя, която да е по-хубава от нея - някоя съседка, някоя колежка на мъжа й, продавачката в местния магазин, новото гадже на най-добрия му приятел.........  И той винаги ще има повод да комуникира с тях. Тя, ако не си оправи самочувствието, винаги ще се чувства зле. Ако не с този - със следващия

Лейди, пропусна най-същественото, остави тия социални мрежи - писане с бивши, изневяра, може да са и няколко пъти...
Че зяпал и лайквал някакви кифли в ИГ, си е абсолютна глупост и стана ясно, че не е в това проблемът на авторката. Ей това по-горе я мачка, не ИГ.

Това с изневярата, така добавено на много по-късен етап в темата, лично на мен не ми вдъхва доверие. Според мен авторката не получи търсените от нея съжаление и подкрепа и затова започна да си доукрасява. В доста други теми се наблюдават подобни неща. Ако сглобим всички добавени от нея и от другите потребители тук факти излиза, че тя е бременна, избира име на бебето, мъжа й се скъсва да кръшка, а тя се ядосва, че той зяпа известни мацки в нета и ги обсъжда с приятели. Според първия пост това е най-големия проблем на авторката - изневярата изобщо не се споменава там. Логика - няма!

Ето какво е написала тя и никъде не се споменава бременност и изневяра:

Цитат
Здравейте дами!Искам да попитам за вашето мнение.
Приятелят ми следва жени в тик ток,инстаграм(въпреки че сме говорили,че не ми е приятно)Излиза с оправданието,че това са модели няма от какво да ревнувам,но ме кара да се чувствам така всякаш не съм достатъчно красива и нямам хубаво тяло.
Не липсват и коментари с негови приятели от даден град какви имало и колко били брутални,а когато му направя проблем казва "Аз не искам жена ми да е като тях това са леки жени"
Това ми звучи като "Хванах си по-грозничка да не я заглеждат"
Казвал ми е,че ме обича каквато съм и не иска друга,но сякаш в очите му виждам,че иска да съм като тях.
Станах страшно комплексирана заради него

# 138
  • Далечният изток
Аз знам какво писа авторката и знам кое тя смята за проблем...
Както и да е, нали го е оставила вече?!

# 139
Лейди, наистина ли не разбираш, че проблема идва от това, че той се държи, и й показва, че намира други жени по-красиви от нея? Много ясно, че винаги има по-красива, нужно ли е УЖ партньорът ти да го показва постоянно? Нужно ли е дори веднъж да ти го покаже?

# 140
  • Варна
От комуникация до комуникация има океан разлика.

# 141
Авторката може да си избира просто име за момиченце, за когато стане, без да е бременна. Simple Smile
А иначе, нито обидите, мачкането бяха заявени като проблем, нито изневярата. Следване и обсъждане на мадами с приятели не би трябвало да са тема, ако има всичко останало.
Аз разбрах, че приятелят я е зарязал, защото я е намразил с времето. Ами, прав му път, и умната нататък.

# 142
  • София
Uncommon, тя сама си написа, че е бременна в 7 г.с. на 23.11.

# 143
Лейди, наистина ли не разбираш, че проблема идва от това, че той се държи, и й показва, че намира други жени по-красиви от нея? Много ясно, че винаги има по-красива, нужно ли е УЖ партньорът ти да го показва постоянно? Нужно ли е дори веднъж да ти го покаже?

Сигурно над 10 пъти прочетох първия пост и такова нещо не видях. Изказването пред приятели, че дадена известна жена е "брутална" ли е проблема? Авторката сама си казва, че приятеля й й е казвал, че не иска жената до него, да е като тези жени, защото според него те са леки, казвал й е, че я обича такава, каквато е - къде точно е проблема?
Пак питам - ако аз кажа пред вас или пред приятелки, а дори и пред мъжа ми, че Джейсън Момоа е брутален, защото съм го казвала, тъй като за мен този мъж наистина е мнооого секси, това означава ли, че не харесвам съпруга си? Или че го смятам за грозничък и съм си го хванала, за да не се заглеждат другите жени по него?

Не виждам нищо фрапиращо в държанието на този човек. Казал пред приятели, че Николета Лозанова (примерно) е брутална. Ами брутална е - на всички снимки е много секси. Друг е въпроса какво стои зад този й образ. И какво от това. Мъжът ми примерно много харесва Ева Лонгория, а пък няколко пъти е казвал, че Чарлийз Терон е една от най-красивите жени, които е виждал. Или една от последните снимки на Кейт Мидълтън, за която каза, че тази жена е изключително красива, излъчва класа и елегантност. Ми да взема да се разведа сега - как така някакви си там известни жени, ще са красиви и елегантни.

Пак казвам - за изневярата му не вярвам. Беше добавена, като допълнение в темата, което за мен е пълна измислица. Ако беше реална, авторката щеше да я спомене още в първия пост, като нещо, което я притеснява. Не обсъждането на инфлуенсърки.

# 144
Щом има тема, явно не става въпрос за еднократно подхвърляне насаме, или пред приятели, а за тенденция и натежало усещане. И едва ли става дума за жени като Анджелина Джоли, вероятно става въпрос за доста по-простовати и достъпни "инфлуенсърки".

# 145
  • Далечният изток
Ама именно, тя си затваря широко очите пред реалните проблеми, а се фокусира върху глупости. Омаловажава ги или не иска да ги проумее, не знам, така или иначе всичко изброено първоначално или в последствие си е удар по самочувствието и егото...

# 146
Авторката, не можеш да се състезаваш с всяка хубавица в нета. Мъж влияе ли ти зле на самочувствието, зарязвай го. Сигурно си забелязала, че има сума ти жени, пълнички,  всякакви, които никак не приличат на модели ни си имат мъже и те си ги обичат. Така че проблемът не е в тебе - ако имаш предвид във външността ти. Може да е в неувереността ти. Пробвай да не се дразниш ,- като зяпа мацки не му обръщай внимание, или кажи, да много е хубава, без да омаловажаваш курва ли е, скъпа ли е в стил "гроздето е кисело". Винаги ще има по-хубави от всяка от нас .

И разбира се, ако е женкар, сваля мадами, пише им, закача сервитьорките, или влиза в сайтове, по-добре го зарежи, женкарствпто си е болест и не се лекува..
тук ще се съглася. Абсолютно е така. Не можеш да се състезаваш с всяка хубавица, но и той ако е в това положение също -няма да може да се състезава. Не го познавам, но ако човек сравнява човека до себе си със снимки от интернет, преминали фотошоп, е ясен резултатът. Мъж, който се държи по описания начин и открито го показва, не заслужава внимание и усилия. Неуважително е.

# 147
Дали ще ослепее или прогледне за други, “заслугите” се пишат на жената.

Общи условия

Активация на акаунт