В мен ли е проблема?

• 7 569
  • 147
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Точно тези, които не могат, опират до рефери Wink

# 121
  • София
Разбира се, че никак не са малко случаите, в които съмненията се оказват основателни. Но обикновено тези съмнения са породени от някаква промяна в поведението на партньора. В този случай тук в темата, по това, което прочетох, се получава дразнене от страна на авторката, че партньора й следи, гледа и обсъжда известни, красиви жени в социалните мрежи. Това за мен е абсурдно. Разбирам да е попаднала на някакъв чат, да е видяла или усетила нещо - тогава да. Но в първия пост няма такова нещо. Интересното е, че чак на по-късен етап се устаниви, че била бременна и, че партньора й всъщност изневерявал с някакво момиче, което представял за своя братовчедка. Колко е вярно това, няма как да знаем. Повечето ССФ сме свикнали, че в такива теми, ако авторката не получи очакваната подкрепа, започва да си доукрасява фактите, за да изкара другия още по-винfвен, а тя - по-голяма жертва. И изобщо не изключвам случая на тази тема да е същия. Както се видя, не само на мен ми убягва хронологията.

# 122
  • София
Темите с бременността предшестват тези с гледането на мацки, докато изневярата авторката я цопна от нищото в едно от последните си включвания.

# 123
А пола на бебето установен ли е?

Изневери, че изневери...то да не е сапун да свърши.

Много се очудвам на такива пързалки.

# 124
  • Пловдив
Да си поговорим принципно. Независимо дали поводът е фалшив или не.
Разбирам, че е ОК мъжът да следва и лайква красиви жени в социалните мрежи. Или не толкова красиви, просто други жени.

Кога това се превръща проблем? Според мен има голяма разлика от 5 лайка на месец и пак толкова коментара, в сравнение с ежедневно висене, следене на разни профили, лайкове и коментиране постоянно. Къде е границата?

# 125
  • София
Моят съпруг не ползва социални мрежи и не лайква нищо в тях.
В медиите следи коли, не жени. Wink

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 09:49 от Fever Ray

# 126
Тук повечето приеха, че следва известни жени тип актриси и реални модели, а вероятно се е абонирал за селските непрофесионални еротични каки и всеки ден получава по 50 снимки нов контент "задник и цомба в близък план". От тези жени доста проституират в онлифанс и са така филтрирани, че никое самочувствие не може да пребори това.

# 127
Аз за пореден път разбрах, че първо, много хора не могат да четат, и второ, нещо изобщо не усещат елементарни червени лампи в нечие поведение.
Прочетоха само за някакви снимки, които лайквал, а пропуснаха всичко за системното смачкване на женското достойнство и самочувствие пред компании и аверчета. И то, когато става дума за човек, който вече изпитва несигурност по отношение на себе си...
Не знам какво четат тия хора...

# 128
Да, разбрахме, четем, цялата тема е някаква партенка. Като тръгнеш със селския бек, получаваш съответното отношение. Средата им е такава, следващият ще е същият.

# 129
Селският цървул, е резултат от ниското самочувствие и несигурност. И да, ако не се работи в тази посока, и следващият ще е такъв.

# 130
Резултат е от качествата, възпитанието, образованието и средата ѝ. Тя може и да иска професор, но какво предлага?

# 131
Изобщо няма значение какво предлага или не предлага, а как вижда себе си, какво смята, съзнателно, или не, че заслужава, като отношение към себе си. Не е нужно да е професор, за да се държи нормално и уважително с нея. Има съвсем обикновени мъже, които няма да се държат така.

Или няма страхотни, интелигентни, красиви жени, които са жертва на насилие - психическо, и физическо? Те очевидно притежават много, явно другаде е проблема.

# 132
  • София
Аз пък разбрах, че авторката си е имала нормално самочувствие, докато не е попаднала на този мъж. И самочувствието й се е смачкало, защото той следях, лайквал и коментирал с приятели известни, красиви жени в интернет и по този начин тя се чувствала недостатъчно красива за него. Което е пълен абсурд, според мен (ако съм разбрала правилно написаното от нея). Защото е ясно, че известните готини мадами в нета са пълни с подобрения, омазани с грим и не на последно място снимките са обработени със сериозно количество фотошоп, филтри и какво ли още не. И, ако една обикновена жена тръгне да се съревновава с тях или ще се смачка тотално, или ще залитне по корекции и подобрения от желание да достигне един нереален образ в нета. Защото на живо нито една жена не изглежда така, както в нета - всеки средноинтелигентен човек е наясно с това. И, ако авторката не поработи върху себе си, със следващия мъж в живота си ще има същите проблеми, без значение дали той ще зяпа готини мадами, или бившата му ще се окаже някоя страшна мацка, която тя ще иска да надмине по красота. Проблемът е в главата на авторката и колкото по-рано започне да работи по отстраняването му, толкова ще е по-добре за самата нея.

# 133
  • Варна
Аз пък мъжете не разбирам. Няма как да са толкова елементарни или задръстени, че и те да не си дават сметка колко тунинговани са тия мацки и колко обработени са снимките им. И пак зяпат и въздишат.

# 134
Не е луд тоз, който яде зелника.

Общи условия

Активация на акаунт