Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 981
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
В моменна използвам точно Bioderma spot age 50 + в комбинация с Anti pigment серума на Eucerin и съм повече от доволна. Биодермата е страхотна откъм предпазване от петна, за съжаление е малко тежка за под грим. По-мазните кожи също няма да я харесат много.
Анти пигмента засега позаличи малко няколко по-тъмни петна, но не изцяло. То аз и не очаквах повече, но като превенция е супер.

# 181
Освен Caudalie, си купих още няколко продукта- на Bioderma два, единият като бб крем, който не става, защото ставам цвят морков в лицето. Взех и слънцезащитния без цвят и засега съм доволна. Lancaster също купих. Мажа от всичко.
Скрит текст:

# 182
Ходих аз при моята дерматоложка, показах и мустака, каза с нищо да не се мажа, защото ще стане по-зле. Чак на есен да го мислим.
И слънцезащита много сериозно.
Обаче все си мисля за бабините маски, лошото е, че моят блендер е голям и за единия мустак просто няма смисъл да меля 1 връзка магданоз…
Мисля да забъркам малко кисело мляко с. краставица и магданоз и да видя, ако не стане, поне ми звучи като нещо, което може да се яде сега в тия жеги 😂.

# 183
А в хаванче не може ли да се счука този магданоз с  капки вода?Може да станеПреди това на ситно накълцан.

# 184
ДХЗ, ей това е чудесна идея, имам едно супер old-fashion хаванче и ще се пробвам с него.
Тъкмо отивам да купувам разни хранителни запаси за вкъщи и ще взема магданоз и краставица задължително, то ако се смесят и се счукат в хаванче няма да има нужда и от вода.
Ще споделя какво се е получило.

# 185
Ако някой счука само магданоз в хаванче, моля да се похвали в темата, че да му открадна идеята.

# 186
Добре де, с пасатор? И като стане по-голямо количество не може ли да го замразите във формички за лед и да си размразявате периодично.

# 187
Не става с пасатор. Пробвах

# 188
Един ден на плаж, въпреки мазането на всеки час и месеците процедури заминаха...
На това попаднах, може да ви е интересно
https://www.facebook.com/reel/643449214508886?s=yWDuG2&fs=e

# 189
  • софия
Vera, Добре дошла в отбора! Disappointed Relieved

# 190
Един ден на плаж, въпреки мазането на всеки час и месеците процедури заминаха...
На това попаднах, може да ви е интересно
https://www.facebook.com/reel/643449214508886?s=yWDuG2&fs=e
И аз в кюпа, ама поне процедури не съм правила. Цяла зима мазане с Експигмент, бяха се поизбелели и един ден на плажа и съм готова . Няма да се ядосвам съм решила, един тон по т мен фдт и бронзант и денем замазвам положението.

# 191
Аз от близо месец ползвам слънцезащита на  Beauty of Joseon(корейска) и много ми допада като консистенция-лека, без да лепне, немазна, идеална за основа за грим. Над нея слагам тонирания продукт на Isdin, тъй като в момента нямам фдт и засега няма фалове. След  Isdin-a обаче ми трябва пудра, тъй като си е мазничък.

# 192
Аз също съм доволна от консистенцията на корейското кремче.
След един ден на плажа направо ми се плачеше. Бузите от двете страни плътни петна, като мече панда.  Брадичката и тя и най-смешното беше една диагонална черта на челото между очите. Все едно съм рапортувала. Добре, че явно от загряването са били по-тъмни и общо кожата ми бе зачервена и изглеждаха драматични. После се поуспокоиха, но се вижда, че се фиксират.
НИАЦИНАМИДА прави ли кожата фоточувствителна? Сигурно е писано, но нямам възможност да се разровя.

# 193
  • софия
Аз съм от малкото хора, които не харесват BoJ. Прекалено лепкава ми е.
Ползвам Нera Mate Leports и японска Biore, които се кълнат, че са водоустойчиви.
Точно първия ден се активира ха, но старите петна, нови засега нямам май. После кожата се успокои, обшо потъмня леко  и  петната не са толкова крещяши.
Денем без грим, или корейски  къшън, вечер ФДТ, но с цветна база. Колкото покрил-покрил!
Нито ще изглеждам като мумия, нито ще си развалям ваканция а!
Есента ще ги оправям..
Ниацинамидът не е опасен.

# 194
  • Popovo
Добро утро!
С Ексипгмент заличих долу-горе петната , на бузите, на челото и на носа.Чак се гледам и не вярвам.
Сега като излизам се мажа сутрин преди работа, на обед като излизам и вечер преди да тръгна от работа.
И след всяко излизане се зяпам в огледалото, как са петната.Направо съм като луда.
В момента ползвам La Roche-Posay Anthelios Age Correct.

Другата седмица обаче отивам на море.
Загледах този на Eucerin с фактор 100.
Някой позвал ли го е, дали няма да е по-добре за море от този на  La Roche?

https://galen.bg/eutserin-slantsezashtiten-krem-aktinik-kontrol-spf100-80ml

Общи условия

Активация на акаунт