Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 024
  • 747
  •   1
Отговори
# 300
Витамин Ц не е много лесно да си намери човек. Пробвай различни видове. Аз от един се беля, друг ми щипе.....

# 301
Аз последно съм взела на Миша и съм много доволна.

# 302
И на мен ми е любим.

Взех тоя оня ден  https://www.amazon.com/Goodal-Green-Tangerine-Vitamin-Serum/dp/B … QYASABEgKiJ_D_BwE , друг прехвален, но не ми хареса никак, че се и награбих с два, понеже беше с отстъпка. Да бях си взела този на Миша.

# 303
Missha имат 2 с вит. С, кой ви е любимият?

# 304
Първия.
И двата съм ползвала. Втория е като водичка и шишенцето е толкова малко, цялото ми се събира в шепата. Като тревъл размер е някакво. И свърши за две седмици при употреба само сутрин. И понеже е като водичка вътре, да се чуди човек как да го нанася. На памук ще се хаби, в шепата си слагах, то пък се разлива. Абе загубена работа, а сума пари за количеството и неудобството.

Първия е страхотен. Като масло е, но попива, не стои мазно и точно озарява. Само да уточня че съм със суха застаряваща кожа. Не знам при един млад човек дали ще се държи по същия начин, но при мен е супер.измивам си лицето, изчаквам 10 мин, нанасям си серума, после изчаквам 30 мин, докато си изпия кафето и се приготвя за работа, след това си продължавам с моята си рутина тонер, серум, кремове.

# 305
Аз съм имала и двата, а от вторият имам и едно шише в запас, защото ми е много по-лесно да го съчетавам с другите ми продукти, но моята кожа е смесена към мазна, та маслената консистенция на първия ми идваше богата в сезон различен от зимата.

# 306
Като ств заговорили за Вит. Ц серуми кой бихте препоръачли за начинаещ с тях (мазна, склонна към акне кожа и чувствителна). Искам да боря остатъчни петна от акне. Преди ходех на козметик и ми се отразяваше добре (слагаше ми нещо с вит. Ц)
И също така навсякъде пише да се изпозлва сутрин и след него слънцезащита. Мога ли да го използвам вечер?

# 307
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZkb3VnbGFzLmJ … zbXNnNDc0NDM5NTk=

Извинявам се за късния отговор, но не получавам известия за темата,моят СС крем е в този линк,нарочно не уточних,да си изберете вие според вашата кожа,моята е суха.

# 308
Благодаря!

# 309
Като ств заговорили за Вит. Ц серуми кой бихте препоръачли за начинаещ с тях (мазна, склонна към акне кожа и чувствителна). Искам да боря остатъчни петна от акне. Преди ходех на козметик и ми се отразяваше добре (слагаше ми нещо с вит. Ц)
И също така навсякъде пише да се изпозлва сутрин и след него слънцезащита. Мога ли да го използвам вечер?
Може, но денем е по-ефвктивен.

# 310
Опитът ми с вит С е от дрогериите от сорта на Гарние мицеларна или серум с вит. С. Никакво озаряване или освежаване и реших, че един витамин не може да пребори мелазма.
Сега ме заинтригува това, което казвате-че има и други (форми) на вит.С и той работи. Наистина ли върши работа според вас или постига някакъв общ ефект, може би дори естественото избеляване през зимата? Да знам дали да наместя поредната сума ...

# 311
Аз го ползвам само вечер. Не смея през деня дори и със слънцезащита, защото ефекта може да е обратния.
При последното ходене в Истанбул си взех от аптеката тоник и крем за премахване на петна и там ми казаха вечер тоник, вит. С и след това крема.
Имах мустак от слънцето и петънца, много са се изчистили, дори и козметичката забеляза като ходих за лазерната епилация.

# 312
Остава да покажеш крема, тоника и вит. с от Турция.

# 313
Показвала съм ги преди няколко страници, но ето

Серума с вит. С е на Миша.

# 314
Аз ефект никакъв не виждам от вит. Ц, но си го ползвам защото всички го ползват. Ни съм изсветлила петна, ни бръчки съм спряла. Процесите си текат, едни пари наливам във вит. Ц постоянно, и така.

Общи условия

Активация на акаунт