Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 74 944
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • БГ
Здравейте,
някой с отизиви за този оцветен крем на Apivita ?
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030016799

# 151
Момичета, препоръчате цветен крем с фактор за мазна кожа. Ползвала съм SVR и не е лош. Но искам и друг да пробвам.

# 152
Момичета тези от вас ,който сте ползвали турския крем експигмент 4 % след колко време имаш видим резултат и сутрин и вечер ли нанасяхте от крема.

# 153
Години ми отне и то не на пълно заличаване.Мазала съм по 3м есен-зима-пролет.

# 154
Не видях резултат, уви.

# 155
Аз се мажа от две седмици, само вечер. Моите не са много тъмни, ще споделя след време резултата.

# 156
На мен този турския крем Малика ми го препоръча позната туркиня, която е ползвала и експегмента. И каза, че от Малика е по-доволна.
Четох съставките - основната действаща би трябвало да е ниацинамид. Мажа вече близо две седмици сутрин и вечер.
Има изсветляне определено. Но си личат. Трябва да се смеси с друг бял крем, защото иначе стои много жълто.

# 157
  • Пловдив
Момичета тези от вас ,който сте ползвали турския крем експигмент 4 % след колко време имаш видим резултат и сутрин и вечер ли нанасяхте от крема.
Две-,три седмици само вечер мажех и видимо изсветляване

# 158
А откъде се купува Малика?
мен от  Експигмент - * Пигманорм- немският вариант, ми се изгори кожата и се олющи бързо.
А намазах само два три пъти и не продължих.

# 159
Катерица, продължи. Ето, имаш лющене. След няколко такива ще видиш резултат.
Моля, *vera да покаже снимка на крем Малика! Ще ми е по- лесно да я запомня, отколкото името му!

# 160
Благодаря много, за мненията, а от къде си го закупихте  този крем Малика

# 161
  • Пловдив
Благодаря много, за мненията, а от къде си го закупихте  този крем Малика
https://pozlatenibijuta.com/product/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1% … 0%B8%D0%BA%D0%B0/

# 162
Благодаря много

# 163
Здравейте, момичета,

Бих искала да споделя лошият може би късмет, който имах. Имах малка пигментация от вътрешната страна на крака след 2 раждания, посъветваха ме да си направя химичен пилинг. След първата процедура нямаше почти никакъв ефект затова ми направиха втора, по-дълбока. След обелването кожата ми почервеня на местата до петното и след това потъмня... Зоната с пигмента се увеличи много и в момента имам големи пигментни петна по краката. Ако знаех, че химичния пилинг може да направи такава беля, никога не бих си го направила. В салоните би трябвало да предупреждават клиентите си, но уви. След това си направих различни лазери, от които нямаше ефект, даже мисля, че съвсем потъмня...Изчетох темата и мисля да започна да се мажа с някои от кремовете, които сте използвали, надявам се да има ефект.

# 164
Петната ми не са изчезнали, но могат да минат за дискретни лунички.
Няма изгаряне и лющене.
От Турция ми го донесоха приятели 10 лв някъде. Имало и серум, обаче нямам опит.
Трябва да се маже сутрин и вечер. Малко е мазен. Като цяло лицето се избистри тена. Мажа постоянно 50+ по няколко пъти на ден.

Този корейският е с много приятна текстура и добре попива. Но ме е страх да залагам изцяло на него и взех сънсимед отново-имаха промо в едни аптеки.
Отделно открих,че биодерма е се лющи като кир, ако се смеси с друг хидратирощ

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 21:26 от *vera

Общи условия

Активация на акаунт