Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 051
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Да не би да го е казала в смисъл, че сезона не е подходящ?
Два пъти даже ми е правила дълбок пилинг, като бяхме заедно с нейна много близка, та не знам.....

Не, въобще не беше това.
Тя просто отричаше, че го е правила тя.
Чак аз започнах да се замислям, отворих си пак нашите лични съобщения да прочета дали съм разбрала правилно. Беше много странно.

Swetulka, ReniY, благодаря за мненията, за мен е много ценно да се споделя така опит.

Аз се бях насочила съм пилинг, средно дълбок и съм много изненадана с тези лазери.
В Хил клиник пък четох на сайта им най-различни видове пилинг и питах за тях, но Кожухарова ми предложи пискел с Козмелан..

# 271
  • София
Скрит текст:
Препоръчват лазер, защото е тройно по скъп .
Правила съм няколко различни лазера  вкл пико , по няколко процедури и ефект при мен нямаше. Дълбокият пилинг ми свали кожата и я преобрази, но за съжаление след 2-3 месеца пак избиха петната....

Аз отидох при д-р Кадурина точно след разговора с теб.
И бях супер учудена и изненадана какво ми каза.
Въобще не искаше да говори за пилинг, а аз й обясних, че идвам по препоръка. Тя дори ми каза, че който ми го е препоръчал, се е объркал и не го е правила тя...много бях объркана. И само за лазера говореше..
Silver Mist,
Тоест ти си правила само на отделни петна, а не на цяло лице?
Моите не са така отчетливи, леко са разляти и казват да е на цяло лице...

Скрит текст:
Swetulka, проблемът е, че доктор Лекова до януари няма да работи. Сега там поема другата лекарка, доктор Иванова. Използва същата апаратура, но знам ли...дали би било същото като Лекова да го прави..

Да, аз имам отделни петна и само тях обработвахме + малко спукани капилярчета.
И аз препоръчвам да изчакате д-р Лекова. От години и се доверявам.

# 272
# 273
Здравейте!
И аз се боря с петна "мустак" от лазерна епилация, т. Е. Само тези ми пречат, другите лунички ги приемам за чар Simple Smile
От доста време си търся добра козметика, по възможност да е BB или CC крем със слънцезащита, защото не понасям много продукти намазани по кожата, особено и лятото ми е трудно дори и с обикновена слънцезащита.
Прочетох няколко мнения за корейска и азиатска козметика, ще може ли да споделите малко повече - откъде ги взимате, кои по точно марки предлагат подобни кремчета?
Благодаря предварително 😊

# 274
Има в магазини- дм, Лили, от сайтове. Ползвам във крем на Миша с 42 фактор.

# 275
Аз използвам Beauty of Joseon - само слънцезащита е, но много фина консистенция,  върху която спокойно може да се сложи всичко.

# 276
  • София
Аз използвам Beauty of Joseon - само слънцезащита е, но много фина консистенция,  върху която спокойно може да се сложи всичко.

И аз много я харесвам.

Някоя от вас с впечатления от тези ампули? На втората ампула съм.

https://bestcare.bg/product/intenziven-serum-vitaminc/

# 277

От доста време си търся добра козметика, по възможност да е BB или CC крем със слънцезащита, защото не понасям много продукти намазани по кожата, особено и лятото ми е трудно дори и с обикновена слънцезащита.

Аз използвам СС крем на It cosmetics, с 50 фактор е,в три варианта се предлага според тип кожа, много издържа и много покривен. Има го в Дъглас.

# 278
Може ли снимка? При нас няма Дъглас, но може да се пробвам да го поръчам от друг сайт.

# 279
  • София
Може ли снимка? При нас няма Дъглас, но може да се пробвам да го поръчам от друг сайт.

Ако сте в БГ:
https://douglas.bg/

# 280
Отваря ми се сайта на дъглас, но не и конкретния продукт. На него искам снимка, защото описанието е точно като за мен, но ако има няколко продукта на същата марка, може да ме объркат в избора. Едит- да, намерих два крема СС на марката в дъглас.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 12:35 от mariat

# 281
Имам въпрос относно турския крем Expigment 4%- има ли зачервяване на мястото, на което е нанесен? Преди малко сложих на петната и се зачервих доста.

# 282
  • Popovo
Имам въпрос относно турския крем Expigment 4%- има ли зачервяване на мястото, на което е нанесен? Преди малко сложих на петната и се зачервих доста.

Аз не получавам зачервяване. Абсолютно никакво.

# 283
https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-with-spf-50-conf-55699

Това ще да е

# 284
Има още един вид.
https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-illumination-with-spf-50-conf-55709
За това искам дамата да уточни.

Общи условия

Активация на акаунт