Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 209
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Зависи кой  серум от серията. Аз съм ползвала Anti pigment dual serum по веднъж на ден, вечер. Но доколкото съм чела другият може да се ползва и сутрин и вечер.

# 511
  • Cyprus, Пловдив
А доволни ли сте от тези серуми на Юсерин? Ползвала съм кремове, но не видях уау ефект, може би се подсилва ефекта, в комбинация със серум?

# 512
Да ,точно за dual serum става въпрос.Информацията обаче и в сайта им е разнопосочна,а формата им за контакт не работи...
А иначе вие имахте ли положителни резултати?

# 513
Не съм доволна, ефект нула, да не говорим че изобщо не ми допадаше спиртната му миризма. Не съм го ползвала в комбинация с крема, реших че повече няма да инвестирам в тази серия.

# 514
Ползвала съм, нямаха особен ефект + че имах кир ефект от тях. Аз от повечето продукти на Юсерин имам и спрях да ги ползвам.

# 515
Аз цялата серия съм ползвала на Еусерин, серума, крема, пък едно като писалка имаше. Никакъв ефект.

Не помня в тази тема ли някой спомена крем с рецепта Трилума. В Турция го имало под друго име. Ходих там преди няколко седмици, питах в може би над 20 аптеки. Нито го бяха чували, нито виждали. Казаха такова нещо нямат. И навсякъде третиноин ми предлагаха на вместо него, но не е същото. АКо някой го е намерил без рецепта, да каже къде.

# 516
  • Пловдив
Аз цялата серия съм ползвала на Еусерин, серума, крема, пък едно като писалка имаше. Никакъв ефект.

Не помня в тази тема ли някой спомена крем с рецепта Трилума. В Турция го имало под друго име. Ходих там преди няколко седмици, питах в може би над 20 аптеки. Нито го бяха чували, нито виждали. Казаха такова нещо нямат. И навсякъде третиноин ми предлагаха на вместо него, но не е същото. АКо някой го е намерил без рецепта, да каже къде.

Този крем виждам, че съдържа третиноин, хидрохинон и някакъв кортикостероид. Може да си купите по отделно Акнелиз или Третин 0,05% от Турция и Експигмент 4% и да мажете едно след друго или да ги смесвате преди да се мажете.
Аз така правя от около 3-4 дни, преди това само Третиноин мажех, но петната ми си стоят без промяна - те са много малко забележими, но аз си ги виждам. Ще се мажа 3 месеца и ще видим дали ще ми се изчистят.

# 517
Здравейте, следя темата отдавна
Изпробвала съм доста неща за петна,от Filorga,Bioderma,Vitacream White и т.н
Сестра ми упорито ми хвалеше нивеа но аз отказвах да повярвам че мас маркет козметика,ще свърши работа.
След морето петната на челото ми станаха ужасно много.
Реших да купя серума и UV крема Nivea Luminous 630, да петната не изчезнаха напълно,но за 1 месец разликата е много голяма,прилагам снимки.Може да е от полза на някой.

Да кажа само,че поръчах комплекта от сайт,дойде с надписи на Полски,не знам дали има значение, за кой пазар е предназначена козметиката, чувала съм че има разлика,но не мога да твърдя със сигурност.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 14:23 от Teriska

# 518
Elitta, така правя. Трет ползвам от години, експигмент си взех преди 2 години. Редувам ги. Ефект няма обаче. Трета го ползвам за анти ейдж по принцип.

# 519
Скрит текст:
Сестра ми упорито ми хвалеше нивеа но аз отказвах да повярвам че мас маркет козметика,ще свърши работа.
Реших да купя серума и UV крема Nivea Luminous 630, да петната не изчезнаха напълно,но за 1 месец разликата е много голяма,прилагам снимки.Може да е от полза на някой.

Да кажа само,че поръчах комплекта от сайт,дойде с надписи на Полски,не знам дали има значение, за кой пазар е предназначена козметиката, чувала съм че има разлика,но не мога да твърдя със сигурност.

bubanka, този комплект  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-komplekt-dneven-krem-40ml- … l#dm_bv_container   на Нивея ли ползваш?

# 520
Скрит текст:

bubanka, този комплект  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/nivea-komplekt-dneven-krem-40ml- … l#dm_bv_container   на Нивея ли ползваш?

Предполагам въпроса е към мен.

Да този е комплекта!

# 521
да, защото аз нивея не ползвам

# 522
Аз също до сега не бях ползвала,освен ако, като дете са ме мазали нещо,със синьото кремче от време "оно".
Но се престраших GrinningGrinning

# 523
Някой ползвал ли го е
ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИИ MEDI-PEEL MELANON X CREAM 30ML?
Отзиви?

# 524
Някой ползвал ли го е
ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИИ MEDI-PEEL MELANON X CREAM 30ML?
Отзиви?
Аз. На ръцете си. Имах резултати.

Общи условия

Активация на акаунт