Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 203
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, някой ползвал ли е?

Върши ли работа върху пигментни петна?

# 526
Някой ползвал ли го е
ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИИ MEDI-PEEL MELANON X CREAM 30ML?
Отзиви?
Аз. На ръцете си. Имах резултати.

Тъкмо тези дни си гледах скрийншотите и ми попадна, да не е чудовищно намален някъде 😂

# 527
Някой ползвал ли го е
ИЗБЕЛВАЩ КРЕМ ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИИ MEDI-PEEL MELANON X CREAM 30ML?
Отзиви?
Аз. На ръцете си. Имах резултати.
Благодаря. Моите са по челюстите. Имам и други, но са по-малки и не са ми такъв проблем. За колко време поизблевняха?

# 528
Здравейте. И аз в групата на дамите с пигментен мустак. Никакво решение. Химически пилинг, плодов пилинг или там както и да се казваше...обели ми се кожата и отдолу пак Тотю. Някога на младини оскубах с пинсета и отидох да се пека на солариум. И това беше. Запечатан е. Прикрива ми го само коректор на Дермакол, който ползвах години и вече не намирам във физически магазин. Та...чудя се на серума на Ла Рош. На добра цена е в Софармаси. Някой ще сподели ли шишенцето колко време го изкарва? Пак ще са едни пари на вятъра, ама...

# 529
Аз си поръчах горекоментирания крем на Medi peel, в момента е много намален в Bare care. И аз ще си третирам мустак, при мен са три петна-ляво, дясно и в средата-чудно е Simple Smile ще споделя по-нататък.

# 530
Добро утро. Понеже вече се мажа със серума на Ла Рош да попитам, правя си процедури с Лумеа у дома. Как се съчетават с ползването на подобни продукти или изобщо не се? Да не се дозапечатам...

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 09:37 от Ирма

# 531
  • София
Моята дерматоложка рекламира из социалните мрежи Мela B3 serum на Ла Рош, та съм решила да го тествам. Питах я - каза, че го бива. В SoPharmacy e намален много.

# 532
Скъпа инвестиция по е за мен с неясна цел. И аз започнах, но пише че ефект минимум след осем седмици. Гъст е, не е като олио и се взима с един капкомер. Шишето е лилаво и поне аз количеството не го виждам, та не мисля че един флакон е за дълго време.

# 533
  • София
За скъпо/евтино всеки сам преценява според чергата си. На фона на други цени и всичко, което съм тествала до момента (мазила и процедури), на мен даже ми се чини евтино. В момента цената му е 54 лв.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 11:22 от bibi

# 534
Така е. Къде е на тази цена?

# 535
  • София
Така е. Къде е на тази цена?
Горе писах - SoPharmacy
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030027142  ето линк
Има безплатна доставка над 50 лв. или, ако имате близка аптека офлайн.

# 536
Ох, все се каня да пиша и все забравям.

Това лято след морето като цъфнах с прекрасния си мустак, въпреки супер старателното ми мазане, направо бях в дилема какво да се правя при положение, че сезонът не позволява активно третиране.
И попаднах на това:

https://inaessentials.com/products/bio-voda-ot-bqla-ela

Говорих и с производителя, казаха, че няма пробле да се ползва и лятото. Даже имало естествен SPF. И без това си ползвам флорални води, реших да пробвам. Като цяло на Ина есеншълс не знам защо, ама всичките води, които съм пробвала не ми миришат много хубаво, тази също не е топ, ама е поносима. И да не казвам голяма дума, но поне при мен има ефект. Аз доста се попекох това лято и след като почнах да я ползвам, ами изобщо не е така трагично положението като миналите години. Много съм редовна и с мазането на слънцезащита. Сега мисля да включа и маслото от шипка с безсмъртниче, че ми прави кожата много мекичка и нежна, освен всичко останало.
BTW, да попитам в този сезон, ако не излизате от вкъщи слагате ли сутрин слънцезащита? Аз съм оперирана и май-май цяла зима ще си прекарам почти изцяло затворена. Засега не съм мазала у нас, че не ми беше много до рутина и красота, но сега като почнах малко да се освестявам, а и с шипката… май ще трябва да мажа все пак….

# 537
  • София
И аз имам ефект от водата на Ина есеншълс, особено на дребните петна, които ми излизат на едната буза лятото, след море.

# 538
Ще взема да я купя. Има ли още нещо от сайта в тази насока, което ще ми препоръчате?

# 539
Те имат някакъв комплект:

https://inaessentials.com/products/pigmentatsiya-routina

Обаче не съм го тествала лично. Напоследък имам проблеми с розовите води, пари ми сякаш на лицето от тях, затова се въздържам. Бялата ела обаче ми е много добре.

Общи условия

Активация на акаунт