Как да се справим с пигментните петна (кожни, хормонални проблеми и др.) - 10

• 75 147
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Колко често ползвате expigment и след него да слагате ли хидратация ?

# 601
Колко често ползвате expigment и след него да слагате ли хидратация ?

Сутрин и вечер , 2-3 минути след това всичката нормалната козметика , която ползвам .

# 602
jaspermmm, малко като клетва излезе.
Ще видим след 4-5 месеца.
Няма справяне с това. Трябва изобщо да не се показваш на слънце от май до октомври....

# 603
След търсене на обяснение за маската, която ми се отпечата миналото лято, също стигнах до извода, че не само лицето трябва да се маже. Но смятам да разширя обхвата на слънцезащитата само до шия и деколте. Откритите части на тялото само ако съм на плаж, задължително под чадър и т.н. ограничения, от които така ми е писанло...

# 604
Здравейте, може ли да ми препоръчате слънцезащитен крем против пигментни петна, който уеднаквява тена. В смисъл да сте доволни?

# 605
Аз ползвам светлия тон на аквафлуида на Биодерма.

# 606
Направих в събота химичен билинг, билков. Извадих късмет с ниски температури тази седмица.
Утре ще направя консултация с кожен, да видя какво би ми препоръчала.

# 607
Здравейте, може ли да ми препоръчате слънцезащитен крем против пигментни петна, който уеднаквява тена. В смисъл да сте доволни?
На мен много добре ми пасна този ВВ крем на Missha. Текстурата е приятна, кожата мека, тена изравнен и бонус защита.

# 608
  • София
Аз ползвам тази база:
https://douglas.bg/inglot-under-makeup-base-spf-20-71233
След нея този BB крем:
https://skincleanic.com/catalog/genosys/intensive-blemish-balm-c … czezashhiten-krem

И двете са много леки, BB кремът е с добра покривност.

# 609
По спомен петната цъфтят също и при хормонални проблеми/промени, някои заболявания, като инсулинова резистентност, проблеми с черен дроб.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:08 от ДХ3

# 610
Петната цъфват от много неща.
Аз също съм доволна от Missha, ползвам го с база на Gosh.

# 611
Аз ползвам номер 23 на Миша, мног ого харесвам като консистенция, обаче сивее като всичко корейско. Понякога ако случа на различна партида, с малко повечко цвят и ми идва супер. Но не всеки път е един и същ.

# 612
На мен навремето като се появи при нас, ми докара доста подкожни.

# 613
Момичета, само при мен ли е малко на слънце и веднага ми се появи петното над горната устна... постоянно се мажа 50 фактор. Пак ми се реве, няколко месеца се бориш есен/зима и хоп наново с мустака.

# 614
И аз съм със същия мустак. С какво ли не мазах, какво ли не правих, е пак имам
Горе долу ми гл скрива един коректор на Катрис, но това не е решение

Общи условия

Активация на акаунт