Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 077
  • 709
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
misspis,  разкошен нежен и чист маникюр! Направо професионален!
esmeralda, както винаги с красив, професионален маникюр и освен това с перфектните снимки!
Аз да попитам, някой правил ли си е маникюр с хайвер на цял нокът и ако ДА, как точно? Все се каня и днес смятам да го направя, но не знам дали ще се получи.

# 151
Ани, аз лично не съм правила, но съм виждала, че редят хайвера върху гел или база, по-дебело нанесени, след това пекат.

# 152
Извинете за глупавия въпрос, но какво точно представлява хайвера?

# 153
  • на брега на морето
Хайверът са едни малки, много ситни топченца. Аз съм слагала на педикюра. Върху база, неизпечена, посипах хайвера, изпекох, после го боядисах в черно с гел лак, пекох и накрая топ. Щото бях поръчала черен, а дойде тъмносив.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 11:51 от Мелина_3

# 154
  • Русе
@LoLo30 @Анито4 , благодаря ви, похвалите ме мотивират да надграждам BlushHeart EyesKissing Heart

# 155
  • Light of Zartha
Отдавна не съм показвала маникюр. Отново френски. Този път се измъчих, беше време за корекция и апекс, защото моите нокти имат естествен такъв, но растат много надолу. Бях и със съвсем нови база и топ, естествено доста течни и това също ме измори GrinningНабързо направих две снимки.
Скрит текст:

Прощавайте за космите Joy

# 156
Отдавна не съм показвала маникюр. Отново френски. Този път се измъчих, беше време за корекция и апекс, защото моите нокти имат естествен такъв, но растат много надолу. Бях и със съвсем нови база и топ, естествено доста течни и това също ме измори GrinningНабързо направих две снимки.
Скрит текст:

Прощавайте за космите Joy

Много са хубави!

# 157

Мисля, че се получи нещо. Можеше и повече, но пропуските се забелязват само на снимката. "От самолет не си личи" Grinning
Залепих ги върху неизпечен топ за 3D декорации, който е доста гъстичък и не се разтича. Има на места дупки за запълване, но следващия път Grinning
На десния палец нямам лак, защото го лекувам.

# 158
  • на брега на морето
Анито 4, супер се е получил! А хайвера го нашари отгоре с лак или ползва 3 различни цвята хайвер?
Много ми харесаха и маникюрите по- назад: на Скарлет, Есмералда и Мис Пис!

# 159
Благодаря, Мелина
Хайвера е такъв, смесица от три цвята. Стои си от около 4 години и все не се престрашавах да го ползвам Grinning

# 160
Последните маникюри са топ. Пак казвам, много маникюристки това не могат да го направят.

Anyyone, забравих да пусна мостите с новите продукти, това са. Дойде и базата на Палу - коренна разлика с тази на Клареса, много лесно и приятно се нанася. Отдалеч личи, че е по-високо качество, а като цена на милилитри са почти 1 към 1.

# 161
  • Light of Zartha
Благодаря, момичета! Страхотни маникюри показвате отново! Определено тук има много талантливи, по-добри и от някои маникюристки.

# 162
Нетипично за мен, но твърде отрано ми стана коледно. Представям ви моя коледен кич Joy

# 163
  • София, Дружба 2
Момичета, да се оплача, за да ми премине малко. Снощи творих и аз сто часа един син маникюр с Клареса блу 704 и днес на люспичка ми падна покритието от показалеца. Предния път ми стоя 5 седмици и два дни преди да сваля лака, а сега за 20 часа и така брутално да падне, откачи се от свободния край. Може би базата е проблем, защото сега за пръв път сложих Клареса провита, пише хибридна база. Grin Да му се не види! След малко ще ремонтирам това пръстче само, че ще сложа от моята си база Клареса. Simple Smile

# 164
На мен на краката ми падаха така на люспа с база nees, много странно. С база Клареса съм сега и няма проблем. Скарлет, коя е основата за френския? Много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт