Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 074
  • 709
  •   1
Отговори
# 135
Супер много ви благодаря🌺❤️. Още съм много бавна, цял следобед ми отне 😵😵 и да, това изравняване ще е борба в началото, изглежда много лесно, но хич не е 🙈

# 136
  • София
Браво Christina,
Свиква се с изравняването, но ии според мен Гела в бутилка си е по- гадничък за нанасяне от базите (като изключим тая на Коди rubber base clear, тя си е като същински гел...) и Затоплянето не помага особено.
Но пък Базата на Palu стандартната каучукова прозрачна- вчера я отворих, доста по-рядка и приятна констистенция от Коди, не съм я пробвала още, но се вижда колко по-течна е и лесна за работа е.
А иначее това с обикновен лак над топа съм го правила и аз доста пъти преди 😀 база + топ, печене и пляскам обикновен, задържаше се супер много и не се белеше. Но без база ми се лющи на 3ти ден.

# 137
Дами, полимеризира ми се един лак на NEESS, който ползвах само веднъж. Поради незнайно какви причини. Отвътре стана на желе. Цвета е турско син с брокат.
Има ли  някакъв начин да го разредя това желе, за да ползвам лака поне още веднъж?

# 138

Момичета попаднах на някакви намаления на лакове Venalisa в сайт LilaCare. Може ли мнение за тях, защото са на много добра цена. Ако сте ги коментирали се извинявам, но последните две теми почти не съм ги чела, нямах време,а в предни не си спомням.
Аз ползвам цветове на Ваналиса,и съм много доволна от към покривност изпичане и издръжливост.Ако те интересува някой цвят мога да ти снимам.Не съм критерий ,защото нямам скъпи марки,но чета тук че някои тъмни цветове не се изпичат,при мен такъв проблем няма даже с черно.Само матовия топ ,не стои матов дълго време,всичко друго издържа докато не го махна.това са последните ми цветове лакирани на един слой.

# 139
Момичета, идвам с един интересен дизайн. Но се чудех как се получава(сега взех още повече да се чудя за сл. маникюр погал база ли са е или такова). Гледах в итгернет  книмки на лака и е просто перлен. Редактирам се! Намере как става. Ще пусна линк долу с клипче и друг такъв дизайн. А перлени не ми допадат толкова като лакове.
Случайно попданах на профилана това момиче и на първо четене това е един от малкото бг профили, който ми допадна с някои идеи и изпълнение. Има множо нежни маникюри. Някои не са ми по вкуса, но някои ми допадат:

https://www.instagram.com/p/CaEaJjhACtH/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 13:41 от karmilla

# 140
  • Русе
От днес с нов маникюр Blush Аз също се правя около 2-2,5 ч. Като това включва махане на стар гел лак с накисване, оформяне с пила, избутване и изрязване на кожички, лакиране. Обикновено разпределям стъпките в 2 дни, не е малко време, но ми действа успокояващо и се превръща в мое хоби Blush Като цяло предпочитам едноцветен маникюр, но имам желание и да се рисувам, или поне да си правя френски, но от 3 месеца чакам едни четки от Али Експрес, които май няма да дочакам. Дамите, които ползват четки за nail art, биха ли споделили от къде са им / каква марка са.

База - Indigo Protein base
Цвят - Claresa Pink 510
Топ - Indigo Tip Top coat

# 141
  • София
Misspis, много нежен и чист маникюр, харесва ми 😍  четки rubloff са хубави, мисля че ги предлагат в няколко сайта поне, моята ако не се лъжа беше от liklak.
Karmilla, има и още един начин за такъв ефект, но не знам дали ще усепя да кача клипче май не, затова го описвам, може би ще се сетиш, че си го виждала. Върху бяла основа (полигел да речем), но незпечена се слага прозрачно фолио и с клечица нарочо се набръчква на места и се изпича така (с фолиото) после се маха фолиото и отдолу вече стои релефно, след което на този релеф се втрива перлен пигмент и се слага слой стандартен прозрачен гел отгоре, запилва се и топ. Ии се получава супер готин вграден хамелеоново мраморен ефект.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 14:10 от LoLo30

# 142
Първи зимни лакирани ноктенца от мен в стил "И жената на Йети обича маникюр". Joy
Без критики, моля, че съм тънкообидна, само прехласвания и превземки Joy

# 143
Страхотен маникюр. С четка или печат е правена декорацията?

# 144
  • Бургас
Те  съм Esmeralda, но естествено че с четка. Много нежно. Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 22:34 от sunny-n

# 145
Есмералда, пак избухваш с яка цветна база и страшен дизайн! Хайде от мен да мине няма да се лее злоба, ма няма и за какво Grinning  Много красиво зимно се е получило! А линиите са ти брутално прави, завидях благородно!
LoLo30, ооо да! Благодаря! Не ми е минало през акъла, че е по-сложно и пипкаво като изпълнение, а аз нали търся по-лесното! Ще го имам предвид Hug

# 146
С четка правих декорацията, да. Малко се изкриви на единия нокът, а пък с лявата на дясната се измъчих, но пък каквото - такова. 3 часа всичко, но не си и давах зор Joy

# 147
Есмералда, единствената ми критика е, че си пропуснала космите. Дано не ми се обидиш много и да спреш да пишеш в темата 🤭🤭🤭

# 148
Еее, Лана, кааак? Нали специално извадих палтото за снимката Wink

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 02:12 от esmeralda23

# 149
Хахаха, който където ги търси 😂

Общи условия

Активация на акаунт