Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 174
  • 709
  •   1
Отговори
# 255
Майнейлс и елена нейл апт има оригинални кодита на бг пазара. На заглавния пост съм добавила линковете.

# 256
Благодаря Кармила, чета ви доста тези дни- и заглавни постове, и темите какво се коментира .. по-скоро за общи поръчки ми беше питанката.

# 257
  • Варна
Работи си фейсбук страницата. Нямам идея защо не сте приета. Дани ако чете да се сезира Grinning.

Относно топа на SNB https://starnails.bg/bg-bg/category/product/snb-top-lak-uv-15-ml … 3164195938108746/

Доста траен става лака с него. Време не мога да кажа защото е индивидуално.

# 258
Да, така е. Благодаря за линк и се извинявам, че набързо преминах на “ти”. Явно като постоянно преглеждам теми и ви чета, се почувствах по свойски 🙃

# 259
Минавам да кажа, че в мейкъп са заредили някои номерчета от каучуковата база на Палу, както и изглаждащата основа.

# 260
Здравейте момичета искам да задам въпрос към тези които ползват печати и най вече боички на BORN PRETTY.решила съм довечера за пръв път да се напечатам.Та въпросът ми е следния:върху лепкавия слой на цвета ли да печатам ,или трябва да има топ?Ако е върху топ той има ли значение какъв е матов гланцов лепкав или не? Отпечатъка изпича ли се, или направо се запечатва с топ?Много станаха въпросите ,но няма да имам време за проба грешка.Благодаря, предварително за отговорите!

# 261
Пристигна ми поръчката от Украйна, поръчана на 25 октомври. Изчака ми се чакалото Grinning, но радостното е че все пак дойде. Когато поръчвах доларът беше 2.01 лв , цъкнах опцията, която ми казахте и осчетоводяването стана от моята банка 1-2 стотинки,  платих и ДДС 20% в пощата и така тези от 7 мл излезнаха  13,90 лв, а тези от 8 мл 14,40 лв. ( Само да вметна, че за всички поръчки до 150 евро се плаща 20% ДДС,с тези над 150 евро се плаща 20% ДДС + мито (май е 10% то, не знам и аз). Тъй като така и не си намерих другарче за поръчката, реших вместо малко неща - да купя повече, за да не плащам доставка, защото ми се стори доста дървено за сам човек. Тепърва ще отварям, но пробвах един и всичко се блендна идеално и беше доста плътно и наситено. Последно време съм на Клареса и разликата ми се видя огромна. Каква е тази група за поръчки от Kodi, уж чета, а пък не съм разбрала. Нямам търпение да се прибера от работа и да започвам да отварям коледния подарък.
Скрит текст:
И моля за съвет, наръгах си показалеца на един пирон, под кутикулата, падна парченце нокът и си мислех, че всичко е наред, но след няколко дни като се махна кръвта, виждам, че направо прозира кожата на една люспа почти. Лакирах над контузията, макар и да се вижда, мисля, че е поносимо, но не знам като израстне другия месец дали ще може да се лакира или трябва да го оставя нелакиран. Леко крив маникюр показвам с лява ръка правен, но го показвам за информация на цветовете Claresa Dusty Rose 3 e червеното, има частици, другият е Claresa Sparkle 4  
Скрит текст:

# 262
Благодаря на съфорумката за инфото за палу. Грабнах 2 бази и един цветен лак. До сега не съм ползвала други цветни освен клареса, чудя се дали ще има разлика. Дано и базите да са хубави, пробвала съм само една цветна база на клареса - прословутото млечно бяло с частици, но изобщо не бях впечатлена. Толкова зор ми е с нанасянето, дори сега, година след като започнах с домашния маникюр.

# 263
  • Варна
Ако е от горната страна откъртеното укрепи с твърд материал и не го закачай 2 месеца поне. Сваляш само цвят,запълваш и токлова...като при лепен нокът. Аз снощи направо си отрязах лака на десния палец/левичар съм/ с ножа за хляб Grinning. Домързя ме обаче да вадя пилата,пилнах с обикновената,обезмаслих и пляснах цвят и топ. Грам не си личи,ама ще видим колко ще го бъде закърпеното. Отдолу има гел тъй,че освен да се отлепи кръпката друго не очаквам ама....

# 264
Няма мито за козметика от Украйна, за поръчки на всякаква стойност се плаща само ДДС (ако не идват със Спиди от Нейлмастершоп, тогава ДДС няма).

Edit:  Има намалени лакове на Клареса на 4.66 и каучукови бази на 6 лв. Не всички цветове, но доста от тях. Бонд на Клареса на 3.50 лв.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 14:15 от esmeralda23

# 265
  • на брега на морето
Печата се върху топ без лепкав. Като направиш печата, изчакваш най- много минута да изсъхне и слагаш топ.

# 266
  • Сливен
Момичета,днес в ДМ видях плочки за печати доста големи ,силиконов печат и боички в шишенца бяла и черна.Цени от 5 до около 10лв.Закачени са при четките за грим ,пилички и т.н.

# 267
Голяма борба днес с коледния ми педикюр Grinning първоначално беше така, но понеже съм си сврака, поръсих с брокат на прах.

# 268
  • на брега на морето
Супер е Кристина! Heart Eyes

# 269
https://makeup.bg/product/427946/ Здравейте този нали се пече?

Общи условия

Активация на акаунт