Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 175
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, влезе ми тези дни една муха в главата и трябва да попитам - някоя от вас използвала ли е типсове?

Много се харесвам с дълги нокти, но моите все повече се чупят. Изгледах доста клипчета, видях как се процедира с тях, по-скоро ми е интересно как се свалят? Аз не съм с ел. пила, дали заради тях ще трябва да си взема и такава или мога да пробвам с киснене?

# 241
Мелина ползва. Могат да се киснат, а ако не са паднали може и да се процедира като ноктопластика и да правиш подръжка без да сваляш всеки път, докато не ти израстне нокът. Друга съфорумка беше писала, че така е правила. На първа страница съм сложила линк към мнение със събрани подробниобяснения на съфпрумки как са слагали, пекли и процедирали. Ако искаш повече инфо - за гел х се казва.
Есмералда, много си лоша! Сега ще чакам и верно ще съм нетърпелива Grinning От сега ми стана любопитно!

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 10:50 от karmilla

# 242
Evelyn21, има много хубави гелови типсове, те се махат и само с накисване с ацетон, но се погрижи хубаво да си изпилила с пила топа и гел лака, както и се подготви свалянето да ти отнеме малко повече време.

# 243
  • Бургас
Аз съм слагала само веднъж гел х и то на един нокът, който се беше счупил до дъно и не исках да режа и другите заради него. Стоя около месец, като през това време правих поддръжка, както каза Кармила. Вчера свалях стария лак и видях, че е доста израстването и просто го отлепих. Нямам поражения на естествения нокът. Та извода е - нито с киснене, нито с пила. Обаче ел. пилата е доста полезна при оформянето. На мен ми стоеше малко грубо като го залепих върху моя нокът и покрая го минах с ел пилата.

# 244
Благодаря ви, момичета! Поръчах си от elenaart комплекта за удължаване, че ми се стори на окей цена така с промоцията и исках да пробвам. Вече си харесах и от amazon гел типсове, така е скоро ще се разбере какво ще се получи при мен Grinning

# 245
Момичета, аз имам много тъп въпрос, ама много, обаче седя и умувам от 2 дни. Правих си изграждане с някакъв полигел преди.. 3 седмици, и сега искам да сменям маникюра. Едно време като ходих по маникюристки, те ми правиха поддръжка пак с гел, обаче аз не искам. Та въпроса ми е мога ли да изпиля по-голямата част от полигела, а след него да си нанеса просто база?

# 246
Момичета и аз имам въпрос . Тъй като си правя маникюра няколко дни подред, оставам по база- цветна на клареса, пека я 3-4 минути . Но това което мв притеснява е че след като го изпека бърша със спирт няколко пъти за да махна лепкавия слой , но ноктите ми продължават да миришат на тази база … Въпроса ми е опасно ли е така да седя по база , въпреки че ги чистя със спирт?

# 247
  • Бургас
Защо да не може? Ще го поизтъниш, загладиш и продължаваш с база като стандартен маникюр.
Shtipalkata, не виждам как може да е опасно да стоиш само с база. Аз снощи също само изравних с база, даже безцветна и сложих онзи топ от Лидл, за който ми казахте, че се пече като гел а се сваля като обикновен (с лакочистител) Та като намеря време следващите дни, ще го изтрия и продължавам с цвета.

# 248
  • на брега на морето
Аз съм стояла по база 1 ден( индиго). Щом е изпечена и обърсана - не би трябвало да е опасно.

# 249
  • Gorni Bogrov
Какъв е този топ от Лидл,нещо съм изпуснала?😊

# 250
  • Бургас
Ами бях си купила веднъж, в черно шише, пише UV gel, но явно не е. Мисля, че prinzesata ме светна, че преди на друга фирма е имало такъв вид.

# 251
  • Варна
Да мушкаш в лампата и за 2 мин е сух Grinning. Моят е на SNB. Държи си се като УВ теп само дето се трие с лакочистител. Когато се лакирам с обикновени лакове го ползвам редовно.
С дни съм ходила само по гел. Нищо ми няма споко. Като ми дойде музата обезмаслявам и клепам отгоре каквото ще клепам. Няма ядове.

# 252
Да, значи е нещо като този, на който аз се чудех:
https://makeup.bg/product/569116/

А обикновен лак с такъв топ колко време държи?
А кой е този на snb?

# 253
Точно Елена арт беше пуснала клипчета за тия типсове, че се свалят много лесно с накисване. И слагането изглеждаше лесно, тя не ползваше ел пила.

# 254
Мерси karmilla Heart.  В нейлмастер са ги наклепали на черна основа и не ми харесват,но така светло е страхотно. Ей сега ще се мушна в някоя поръчка Grinning. Върху млечната база ще е разкош.

Привет Simple Smile
А може ли да попитам къде поръчваш Коди?
Групата за общи поръчки във фб, за която имаше линк даден.. още не съм одобрена, та се чудех.

Общи условия

Активация на акаунт