Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 179
  • 709
  •   1
Отговори
# 225
Ръчно, Кармила, измъчих се и вече на тази приятелка съм й казала да не ми иска френски, или ще я таксувам допълнително за дизайн Joy

Аз за дезинфекция за други хора ползвам професионален дезинфектант - инструментите киснат 1 час в него, а редовно и цяла нощ, като ги забравя Joy

За мен и за инструментите на мама ползвам само спрей за бърза дезинфекция с действие 5 мин. Да не казвам как това е единствената дезинфекция, която правят много професионално работещи маникюристки ... Не е достатъчна и не убива всичко, когато правите различни хора. Но за лична употреба е ок.

Стерилизаторът е уред - има такива с кристални топчета, топлинни тип фурничка, УВ, както и най-доброто (за медицински инструменти) - автоклав. Такъв не е задължително да имат дори професионално работещите маникюристи, но определено прави добро впечатление.

# 226
Здравейте!
Хубав розов цвят може ли да ми препоръчате?

# 227
Супер! Много е прецизно, но си е занимавка голяма, за да е така симетрично!
Катерина26, какво розово търсиш, за да сме полезни? Бледо, бебешко, барби, неон? Аз имам бая розови и тук-таме се сетя, че нямампнякое конкретно, което много ми се иска Grinning

# 228
  • на брега на морето
Аз имам САМО 3 розови сега- едно " млечнорозово/ прозрачно, 1 цвят сьомга и едно фуксия с лек глитър( подарък ми е от приятелка, дето нямаше да го ползва, но и аз толкова го ползвам Joy ). Не съм точният човек за розово и червено.... Изключително рядко използвам тези два цвята като се лакирам. Затова вече не се и хвърлям да си купувам, щото само ще стоят. А и 1 розов брокат имам, доста рехав...

# 229
SunOne, които препоръчах в предходната страница, имат чудесна палитра розови и нюдове, разгледайте ги и изберете.

# 230
  • Казанлък

UR Sugar reflective thermal 34

# 231
  • на брега на морето
Ох, и аз съм си поръчала 1 ур шугър рефлектиращ, зелен, и го чакам без търпение.Joy

# 232
Лисичка, не е гъста ултра базата както са казали момичетата. Аз засега най най се разбирам с нея. Ако имаш желание може да направим бартер с теб имам две каучукови на Клареса купени преди месец и ползвани по веднъж, но не са моето за тази на Коди, която ти не харесваш.

Ех, Парадигма късно го видях, вече съм поръчала две каучукови на Клареса - номер 4 и 7, както и ултра базата.
Но благодаря за предложението!

# 233
Да покажа и аз страхотният Коди 15 диамантена серия. Снощи в 00 не ги оформих добре, но нямам никакво време. Цвета гледайте, и тук - там ако има някой косъм :
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 10:06 от Lana Gatto

# 234
  • Варна
Леле страхотен е  Heart заедно с космите JoyJoyJoy.

Ама....кое точно 51 е това.  Kodi 51  е ето това

# 235
prinzesata, 15 ds е лакът:
https://www.mynails.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … D0%B0%D0%BA-15-ds
Lana,  много красив цвят! За малко покрай теб и на мен ми се прииска, но се спрях Grinning

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 09:44 от karmilla

# 236
  • Варна
Мерси karmilla Heart.  В нейлмастер са ги наклепали на черна основа и не ми харесват,но така светло е страхотно. Ей сега ще се мушна в някоя поръчка Grinning. Върху млечната база ще е разкош.

# 237
Моля, моля Simple Smile Аз тъкмо гледах една идея с такива лакове и добре, че се лакирах онази вечер, че иначе щях да отвися да се мъча да рисувам. Като каза черна основа. Аз разглеждах серията в гугъл и няколко много ми харесаха, но май за сега ще се въздържа и ще пробвам едни по-прозрачни други флашове на различни основи. Да ни покажеш после и ти!
https://www.instagram.com/p/CZvvki8sk87/?utm_source=ig_web_copy_link

# 238
Кармила, тъкмо му подсети какъв маникюр да си направя за Коледа. От инста на HD Hollywood го видях, бях харесала дизайна, но вече го бях и забравила. Няма да издавам кой е, нека има съспенс Joy

# 239
Кодито е това, объркала съм цифрите, извинете :
https://adelbeautyshop.com/en/product/kodi-professional-gel-polish-no-15-ds-7-ml/

Общи условия

Активация на акаунт