Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 108
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
Не мога да не споделя с вас:

# 496
Не се стърпях и промених маникюра.

Весело посрещане на празниците, момичета!

# 497
  • Варна
Знам ,че е много неприятно да се пита по 100 пъти за неща,които вие толкова добре сте оформили на първа сстраница и въпреки това пак отговаряте.Много благодаря за което.Преди да питам пак прочетох първия пост,но тъй като ми се сгъбичосаха пръстите от киснене и накрая пак не ще да се обели питах.Предния път сложих лаково каре и на втория ден половината се обелиха,за това този път не сложих,но пък сега не се бели изобщо.Явно гел лакът не е за мен .Лакирането-добре,трайността-добре доволна съм,но това сваляне ми голяма мъка ...

Първо и основно,за да държи белещата база лаковото каре се прави САМО в средата на нокътя. По свободен край задължително фрешер и бонд. Без каре забрави. Белещата база не иска да се бели от гол нокът. Единственото изключение беше Алесандро Стриплак. Нея я свалях в задръстванията без абсолютно никакви поражения.
Как така гел лакът не е за теб Grinning. Всичко иска време и тренинг. Месеци ми отне да съставя работещ протокол с белеща база за моите смотани нокти.

# 498
Момичета, весели празници!
Аз имам един тъп въпрос, но винаги съм се чудила... след като белеща база се накисва във вода, то след като се изкъпеш не пада ли сама?

# 499
  • Варна
Не не пада Grinning. Тествана в минерален басейн и джакузи. Принципно доста често свалях Алесандро и във ваната,но си изисква да се подхване с дървена пръчка откъм кутикулата. Да сте наясно обаче,че ако искате трайност повече от седмица върху белещата база си трябва архитектура с нормална я каучук,я някой потал.

# 500
Здравейте, ако някой се интересува има 30% отстъпка на комплекти на Коди и този специално мисля, че си оправдава цената - комплект-за-укрепване-на-ноктите

# 501
Честита Коледа, мили момичета! Бъдете много здрави и все така красиви! Christmas Tree

# 502
Честита Коледа, момичета и от мен! Да сте живи, здрави, обичани и щастливи и вие и семействата ви и само хубави и здрави маникюри за вас лично! Весело посрещане!
Есмералда, разкош Heart Eyes Много, ама много е красив! На бялото някакъв пигмент ли има?!
Много сте лоши! Само красиви маникюри ш промоциш пращате Grinning

# 503
Честита Коледа, момичета Heart Eyes

Кармилла, благодаря ти, не, само бяло е с пуловер ефект отгоре.

# 504
Честито рождество! Нека Бог благослови вас и семействата ви! Бъдете здрави и щастливи Heart
Есмералда, уникален маникюр Heart Eyes
Аз съм до дъно, но мисля преди НГ да сложа едни гелХ, пък ако се получи може и да го покажа Grinning

# 505
Здравейте, имам питане. Мисля да си взема reinforce, но какъв точно… и откъде?
Използвам база, цвят на Claresa и киселинен прайм и топ на Kodi, ако това е от значение. 😅
Благодаря за съветите.

# 506
По едно време имаше в мейкъп на canni, нно не мога да ти гарантирам, че е още наличен там. Иначе виж в нокти бг, дохсежа съм виждала само на китайски марки този продукт или али. Аз за това се сещам.
Есмералда, супер! На мен от телефони ми изглежда като с някакъв ефект! А още ли си с гел х?

# 507
Да, ноктаците не съм ги сменяла, само цветовете.

Момичета, в момента на профила ми в Инстаграм провеждам томбола с подарък 2 полигела на Yayoge. Ако искате, може да се включите. Hug

# 508
На първа страница има една снимка, дали може да ме ориентирате кой е цветът? Става дума за показалеца и средния пръст.

# 509
Здравейте момичета, получих подарък  ел пила за нокти sprint 48, която е с 30 Хил оборота. Смятате ли, че ще ми върши работа за домашна употреба, основно ми трябва за сваляне на гел лак и за махане на кожички. В тази връзка можете ли да ме посъветвате какви накрайници да си взема за тази цел ?

Общи условия

Активация на акаунт