Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 800
  • 709
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Pepina, първо се слага цвета-броката, както е на снимката в случая (не се лакира на разстояние от кутикула) след което с млечна база отгоре просто се прави изравняване. Лесно става, но такъв тип вградени блясъци се правят именно с млечно бяло отгоре. Не ти разбрах много идеята със сребърното и как точно си го представяш. Но Дано съм успяла да обясня, ако не - може да ми пишеш и ЛС, ще обясня по-подробно ако трябва. Правих си такъв лятото,мноого им се радвам на тези дизайни. 😊

# 61
  • Бургас
И аз имам желание да опитам такъв тип маникюр. Снимката много прилича на creatif_nail в инстаграм. Дори да не е тяхна, имат подобни. Погледни клипчетата им, ще се ориентираш.

# 62
LoLo30, забравих да кажа - разкошен маникюр! Пуловерчето е перфектно! Много е красиво!
Става с всякакви полу-прозрачни камуфлажни бази, ако си намерила сребърна и с нея ще снане, во с цвят едва ли ще стане, освен асо не е желе, но идеята е да има и изравняване горе.

# 63
Pepina, първо се слага цвета-броката, както е на снимката в случая (не се лакира на разстояние от кутикула) след което с млечна база отгоре просто се прави изравняване. Лесно става, но такъв тип вградени блясъци се правят именно с млечно бяло отгоре. Не ти разбрах много идеята със сребърното и как точно си го представяш. Но Дано съм успяла да обясня, ако не - може да ми пишеш и ЛС, ще обясня по-подробно ако трябва. Правих си такъв лятото,мноого им се радвам на тези дизайни. 😊
И аз също съм с такъв дизайн и от доста време им бях хвърлила поглед, докато се престраших накрая да си направя. Както е казала ЛоЛо30 и аз първо броката слагам и после млечна база, в моя случай бяла, като от снимката, обаче имам и бледо лилава и бледо синя, така че другия път може и с тях да пробвам. Толкова много ми хареса, че само си гледам лака дали още си е запазен и му се радвам, че не съм го обелила още… 😀

# 64
Съни, кой е китайският ти топ лак?🙂
Може ли някой да даде линк как рускините оформят акригел/полигел с пръст?🙂 Предполагам, че имат ръкавици върху пръстите и не пипат директно материала...🤔🤔
И да кажете с каква четка ви е най-удобно да работите с полигел? Като дойде време за поправка, (почти) всичко ли трябва да се изпили или може и само леко и да се запълни израсналата част?🙂
Относно дължината на ноктите, какво значение има кой колко дълги нокти има и дали са естествени или не?🙂 С гел лак и/или укрепване не е никак трудно ноктите да са дълги.
Скрит текст:
Аз лично моите нокти не ги харесвам от една дължина нататък. Лятото носих доста дълги (за мен) нокти, наситих им се. Но като стигнаха до една дължина, започнах да ги изпилявам по върховете всяка седмица, защото наистина усещането ми е, че започват да стават някак безформени (не съм с широки плочки и вероятно само нещо като стилето би било ок при такива дължини, но не е моята форма).🙂 После, като скъсих до дължината на естествените ми нокти, те пак бяха станали доста дълги и за няколко седмици ги скъсих почти на максимум.

# 65
Правих и аз изграждане с полигел днес. За втори път ми е,така че Фнимавайте с коментарите! 😆 Шегувам се. Приемам критики,нали целта е да си помагаме.

Снимките са ми кофти,но ми е неудобно да тормозя хората да правя по-хубави. 😂
Бордото е на Hi Hybrid,пека го повечко,защото е тъмен,но иначе нямам проблеми с нанасянето.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:30 от Anyyyone

# 66
Правих и аз изграждане с полигел днес. За втори път ми е,така че Фнимавайте с коментарите! 😆 Шегувам се. Приемам критики,нали целта е да си помагаме.

Снимките са ми кофти,но ми е неудобно да тормозя хората да правя по-хубави. 😂
Бордото е на Клареса,пека го повечко,защото е тъмен,но иначе нямам проблеми с нанасянето.
Страхотни са и то за втори път, като помня моите опити какви бяха.. 😀
Това ми е и любимата форма нито остри, нито съвсем обли, а по средата.
Каква марка полигел ползваш?

# 67
Anyyyone, идвам да излея злобичка!
Супер ти се е получило и декорацията е много готина! Като знам колко е трудно да се изгражда на друг човек, а не на себе си си се справила чудесно! Иначе съвет/градивна критика, който и аз взех да практисувам от оскоро и ми допада - накрая запили малко, за да ни е съвсем ясно изразена формата, защото след поставяне на материал малко се губи изпиленото като форма. Аз от както го правя съм по-доволна. А цветът кой номер е? Много е красив!

# 68
Благодаря. 😍
Ето този ползвам,и на себе си съм правила по един нокът и стои по над месец. Доволна съм от него,но нямам база за сравнение,защото не съм ползвала други.
https://makeup.bg/product/559418/
04 номер,нюд се води.
Кармила,къде да пиля,от към свободния край ли? Поясни,моля,че не схващам. То с тази злоба твоятааа.. 😂😂😂
Номерчето е 406,но не на Клареса,а Hi Hybrid!!! Малеййй много съм зле. 😆

# 69
  • Бургас
Anyyyone, според мен много добре се е получило, но нямам право мног да коментирам, тъй като не съм ползвала полигел. Само няколко пъти обикновен гел в кутиика и горни форми, но само за единични счупени нокти, както в случая с гел х и още няколко пъти с гелв бутилка и хартиени форми, пак единични нокти, но ми беше доста по-трудно.
Имам предложение относно снимките,( с уточнението, че моите са много далеч от както трябва) но мисля, че ще изглежда по-добре ако леко се втрие маслото, не така разлято.
А как постигна ефекта на среден и безименен? Нещо като опушен ли е?
Dolce miele, ето това е топа, но съм го купувала отдавна и вече го няма. Линка води към Monasi, но не знам дали е същия. Що се отнася до трайността - пише 12 месеца след отваряне, но реално аз го позвам по-отдавна, а и не знам как се определя момента на отватяне, лака не е запечатан.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:42 от sunny-n

# 70
Свообден край запилвам, то и аз забравих да учотня! От рускиниге го научих и съм много доволна. В началото бях скептична, но леко като се направи не влияе на другинлте продукти. Иначе горе веднъж пилих, защото направих най-голямата простотия - шибнах си нокъта с базата докато фиксирам горе в лампата и да сазвам какво излезе. Запилип и замазаф положението зо колкото можах.
Благодаря ти за номерчето!

# 71
Аа,мерси,аз си го пиля свободния край,че има по някое стърчащо материалче. А така,като теб,направи предния път жената-нагласила съм ги,мушка ръката да пече и като извади.. единия направо с 2 мм се беше изместил. Най-вероятно като теб го е разместила,но не каза,та после пилене и запълване на ново. 😁 Иначе днес това ми отне 2 часа точно. Май не е много.

# 72
Ама си и бърза! Евала! Азна исна приятелка и изграждах 4 часа! Блазе ти! И я сподели опит и ни как ти е по-лесно ва себе си или на друг? Аз ли само на други хора съм туткама и по-трудно се справям?

# 73
На себе си ми е по-лесно,защото мога от всякъде да погледна,да доизкусуря. Но аз на себе си съм правила само един нокът,не всичките. Иначе сигурно ще откарам 4-5 часа. 😂 Та на друг определено е по-бързо.
Днес на едно място не бях видяла,че е леко вдлъбнало,а жената видя и ми каза,та оправих. Иначе си иска практика явно,защото предишния път изграждах 3 часа! Сега и аз не знам как стана така бързо. 😁 Другия месец преди празниците пак ще идва,дано е само за поддръжка. Стискайте палци! 🤣

# 74
Anyyone, впечатляваща бързина - маникюр + изграждане + гел лак за общо 2 часа.
Аз за два часа (на друг човек) само махам стар материал, правя комбиниран маникюр, изравнявам нокътната плочка и лакирам. И даже си мислех, че съм станала бърза Joy Joy
Ето това правих на една приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт