Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разликите между акрил и гел за изграждане и дали могат да се изграждат с форми?
Как се прави брокатен и млечен маникюр, подобен на тази снимка?
Как започва да тече срокът на годност на лаковете след отваряне на продуктите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разликите между акрил и гел за изграждане и дали могат да се изграждат с форми?
Акрилът и гелът за изграждане не са едно и също. Акрилът обикновено е по-гъст, докато гелът е по-течен. И двата продукта могат да се използват с форми, но акрилите често изискват пилене и довършване, особено при наминаещи. Разликата между акрил и гел за изграждане е в тяхната консистенция и приложение; въпреки това, те могат да се изграждат с форми.
-
Как се прави брокатен и млечен маникюр, подобен на тази снимка?
-
Как започва да тече срокът на годност на лаковете след отваряне на продуктите?
-
Как да нанесете обикновен лак върху гел топ лак и база?
-
Как се правят градиентни нокти?
(ако са моите, кажи, моля те, че наистина не ги виждам).
. Относно Клареса - и аз не съм особено доволна, защото не се бленд-ват, мацна четка стои както е мацнато, не както при Коди да се уеднаквява материала, на всичко отгоре са леко прозрачни, НОООО намерих вариант, с който дефектът става ефект
. След базата слагам цвят на Клареса 4 слоя и хем цветът става плътен, хем търпи повече, хем не си харча топа, защото слагах по 2 слоя топ предните пъти. Та хем се получава по-устойчив маникюр, хем и се оправям с непокривната им природа. Доста Клареси съм накупила, няма да ги хвърлям, ще слагам повече слоеве и така. Обаче за омбре ми се струват трудни или поне доста занимавка, понеже не се блендват, не е невъзможно разбира се, особено за по-сръчните. Прекрасни маникюри на всички момичета и благодарности на тези, които винаги описват номерата и марките на продуктите!