Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 806
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
Anyyyone, аз пак с въпрос 😀 Отдолу ноктите с електрическа пила ли ги оформяш, понеже с формите понякога става доста дебело отдолу наслояване на полигела.

# 76
Е,Есмералда,разликата е видна. Твоята работа е много по-чиста и професионална. Просто аз нямам толкова време,че тези мацки няма да се върнат повече. 😂 Иначе не съм сваляла,беше без маникюр и кожичките си ги оправя и не иска апаратен.
Римона,почти нямаше нужда,но на 1-2 нокътя пилих с ел.пилата,да. Иначе още при нанасянето гледам да не е дебело и тук е хубаво,че работя с цветен полигел,защото ако е дебело,формата не се вижда. Аз търся слой,през който леко да прозира и да не става гигантскои дебел.

# 77
И аз се присъединявам към изявеното по-назад в темата от една съфорумка желание да си направим тайна група във фб и да качваме красоти, пък и по-лесно ще си отговаряме на въпросите, в случай, че на някой му се занимава де.

# 78
Момичета, като си снимате маникюрите моля ви, махайте си космите от пръстите. Много зле изглежда на снимка, защото явно лещите на фотоапаратите/телефоните действат като лупи и много грозно изглежда.
Една идея - аз слагам и ФДТ на ръцете като правя снимки. Изглежда кожата по.добре.
Не искам да обидя никого, просто двм мнение и идея.

# 79
Върнах специално до първа страница да огледам и аз на нито една снимка в темата не видях косми, гледам през телефона, не знам, може и аз да съм кьорава, може и моите снимки да са косматите Joy (ако са моите, кажи, моля те, че наистина не ги виждам).

И да ви се оплача, до сега си лакирах мострите с новите бази на Клареса (две ръбър, две провита) и Коди (неон с изтичащ срок) - каталясах! Супер са гъсти тия гадове, а пък уж имам опит с изравняване с какви ли не бази и колекция убийца на пари. За ползването върху хора задължително ще ги топля на парното, че иначе нямат мърдане тия гадове!

# 80
А,значи не само аз зяпах снимките да търся космИ! 🤣 Ще ме уморите днес.
Есмералда,бива ли така без снимки? Утре да ги щракнеш. ☺

# 81
Karmilla, прекрасно оформление! Благодаря, че си сложила и мен на първа страница Simple Smile . Относно Клареса - и аз не съм особено доволна, защото не се бленд-ват, мацна четка стои както е мацнато, не както при Коди да се уеднаквява материала, на всичко отгоре са леко прозрачни, НОООО намерих вариант, с който дефектът става ефект Simple Smile то не че е голямата работа де, може и да е смешно всъщност Grinning.  След базата слагам цвят на Клареса 4 слоя и хем цветът става плътен, хем търпи повече, хем не си харча топа, защото слагах по 2 слоя топ предните пъти. Та хем се получава по-устойчив маникюр, хем и се оправям с непокривната им природа. Доста Клареси съм накупила, няма да ги хвърлям, ще слагам повече слоеве и така. Обаче за омбре ми се струват трудни или поне доста занимавка, понеже не се блендват, не е невъзможно разбира се, особено за по-сръчните. Прекрасни маникюри на всички момичета и благодарности на тези, които винаги описват номерата и марките на продуктите!

# 82
Като прочетох и аз за косматите ръце върнах да гледам, че ми стана интересно и не видях също никъде такива маникюри. 😀
За сметка на това пък си видях моите нокти на първа страница, въпреки че я гледах няколко пъти, чак сега се забелязах 🤣, за което много благодаря, Karmilla

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 07:50 от Rimmona

# 83
Значии  мислех да ви покажа втория ми опит за изграждане на нокти, обаче заради вас няма да си махна космите от пръстите! 😄
Купих си преди 2 седмици някакъв измислен полигел, който се оказа чист гел, само че в тубичка. Все пак реших да го пробвам, по-лесно се работи с него в сравнение с гел в бутилка, защото не се разтича навсякъде. Обаче тооолкова време ми отне, че ми пораснаха косми и на други места, докато се правя 🤷‍♀️🙄.
Ще пробвам базите на палу, отдавна им имам мерак, а цената е убийствена. Благодаря, че споделихте!

# 84
Ползвала съм 3 ръбър бази на Клареса - ами абсолютно нехомогенни, втвърдяват се супер бързо, за да ги ползвам трябва да клатя половин час. Коди в това отношение са страхотни.
Да споделя колко съм доволна от билдъп гела в шишенце на Коди, макар че е по-течен и за моите скромни умения по-трудно нанасях (пекох по 2 пръста, иначе се разтичаше, но може и да е заради линт базата, която нанесох отдолу, като стъкло е), но клетите ми вестници се чувстват и изглеждат много добре.
Искам да попитам нещо относно почистването на кожички с ел. пилата. Успявам да почистя с острата фреза, да повдигна и подготвя за топчето, но с него нещо не се справям. Имам чувството, че не ми реже повдигнатите кожички, а ако тръгна да натискам и препилвам нокътната плочка. Уж гледах видеа, пак не ми се получава. Затова изрязвам с клещите финално.
Когато ползвам полигел - отдолу пиля с ел. пила за оформяне, иначе не изглежда естествено.

# 85
Аз пък успях да видя "косми" на поне две снимки- обаче само защото умишлено търсех да ги видя. Но не е нищо, което би ми направило неприятно впечатление (при други обстоятелства нямаше да обърна никакво внимание), камо ли да загрозява снимките и да се налага да се махат или да се слага фон дьо тен...🙂 Като прочетох за "косми", честно казано очаквах да видя съвсем друго.😃

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 16:46 от dolce miele

# 86
  • Русе
С риск да внеса драма в темата, не мога да се съглася, че да си махаш космите от ръцете е градивна критика, по-скоро е body shaming. Сигурна съм, че авторката не е целяла да обиди никого, но това не означава, че няма да има засегнати. Не може да критикуваш някой за естествените характеристики на тялото му, някои така са родени и няма нищо грозно в това.

# 87
  • София
Съгласна с горния коментар. Всеки си преценява.
Относно времетраенето на прочедурите, да се оплача, че и при мен стават бавно нещата. Ако трябва да правя изграждане поне едно 4 часа си представям хаха. Затова и не правя 😄 За 2 часа правя само изчистен маникюр (комбиниран) на къси до средно дълги нокти. Говорим без декорации дори... Много рядко съм успявала за 1.40 - 1.45 да съм готова с целия маникюр и то на доста къси нокти.
 Не се подобрява времето е и това е..  Подготвка на ноктите ми отнема 1 час и вече на 60-та минута започвам с база-  втриване, изравяване.. 15 мин за базата, после още 30 мин лака - 2 слоя с топ. Накрая докато запиля свободен край, сложа олио и крем и хоп 2 часа пак.... Понякога ми е бая демотивиращо това, особено като гледам в нета някави снимки на хубави маникюри с описание - времетраене 1 час/или 1.20... и то с повече от 2 бр. Декорации (красиво направени!) с добре почистени кожички и т.н. Не знам как го правят това честно... Завиждам благородно, дано някой ден да го мога и аз 😄

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 10:04 от LoLo30

# 88
Ако на някого му трябва комплект за гел лак, Елена арт има промоция днес на комплект за начинаещи + видео урок.
https://elenaartnails.com/store/komplekt-gel-lak-vk-schi/

# 89
95% от жените, които познавам и срещам ежедневно имат косми по пръстите и не ги махат. От една страна всеки си решава кои косми, от къде да маха.. Grinning  , но от друга има и тежки случаи,които са си за махане Grinning прегледах набързо старата тема и не видях нищо Grinning

Момичета попаднах на някакви намаления на лакове Venalisa в сайт LilaCare. Може ли мнение за тях, защото са на много добра цена. Ако сте ги коментирали се извинявам, но последните две теми почти не съм ги чела, нямах време,а в предни не си спомням.

Общи условия

Активация на акаунт