Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 057
  • 709
  •   1
Отговори
# 90
  • Шумен
И на мен ми стана интересно за космите,върнах всичко да прегледам нищо не видях,но ако моя маникюр е космат,някой да ми каже,аз явно не знам къде да гледам 🙄 ама да си кажа и аз да съм на смятам да си махам нищо,щото на някой не му харесва,сори!

# 91
Да Ви покажа Клареса 709. Вчера го направих, но в къщи не успях да му хвана цвета. Но днеска намерих перфектната светлина. Фонът е ...преден мост на трактор 🤣🤣🤣🤣🫣 Личи си, обаче че са ми замръзнали и сухи ръцете и кожичките. И ноктите са ми малко различни. Много е зорно всеки нокът като е с различна нокътна плочка. Аз затова  и не съм ходила никога на маникюр, да не ги изтормозя маникюристките.

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 14:41 от pipence

# 92
Пипенце, страхотни са ! Липсват косми, иначе щяха да са просто перфектни ! 😂🤗
Тази форма много искам да направя, но на моите нокти не седи така добре.

# 93
  • Варна
karmilla прекрасна тема Heart. Винаги най-много ме е затруднявал момента на избора на маникюри за първа страница. Ти си страхотна!
 Момичета искрено се надявам,че това за обезкосмяването е някакъв майтап-честно. Космат маникюр не съм видяла,ама ме накарахте да сложа очилата на ММ и да си зяпам пръстите Grinning. Ми...косми не виждам Grinning. Грубо е обаче и не подхожда на по-принцип приятелския тон в темата.
 А мацката,която се обиди относно критиката за дългите и нокти...... Сори на мен също не ми харесват/това си е мое мнение/.  Дългия маникюр изисква правилна архитектура и доста техника,за да не прилича на лопати. Сори груба съм знам,но няма как да нарека черното бяло.

Ето това е дълъг шарен маникюр,който бих носила лятото на Родос примерно Grinning   Работа на Симона /ученичка на Камалия Heart,която адски ми липсва в темата

работа на Камалия Heart
а тези бих си ги носила и сега по празниците.

# 94
Пипенце, това синьо е брутално! А ноктите ти изглеждат мнооого добре, наистина. Аз също имам кофти нокътни плочки, на всеки пръст са различни и растат в различна посока. И повярвай ми, има само една маникюристка, която се е справяла успешно с оформяне и архитектура. Така че ти си пушка, щом сама постигаш ефекта! Браво!

# 95
Благодаря, момичета. Далеч са от правилно и еднакво оформени, но исках да покажа цвета.
Относно различните нокътни плочки на всеки пръст... Ужас! Всеки си расте на където си иска и се криви. Ще прикача нелицеприятна снимка, вместо да ги описвам как изглеждаха, когато още нямах ел. пила, за да ги дооформя и отдолу. А, това е вече, когато се сдобих с пила.    
Нямам косми, защото се снимам със свити пръсти 🤣🤣🤣
LoLo30 , перфектен маникюр. 😍

# 96
Ако досега само малцина са забелязвали косми на снимките, отсега нататък май в тая тема първо ще се търсят космите, а после ще се гледа маникюр хахаха.
Искрено се забавлявам тук напоследък.

# 97
Това с косматия маникюр , ме подсети за тази "тенденция" 🤣
Скрит текст:

# 98
Pipence, доста добре си докарала формата, не бъди скромна!😃 Много добре те разбирам за формата на ноктите!🙂 А случайно да имаш някакви дефицити (примерно желязо, Б 12, вит. Д)? Моите нокти, преди да оправя железния панел, се закривяваха по доста неприятен начин, особено показалците (но освен тези закривявания, които разваляха С-извивката, по принцип ноктите ми растат и с извивка нагоре)...Да не показвам снимки сега от онзи период.😆 Също така, гелът доста помогна, за да насочи ноктите да растат с хубава извивка и да не се кривят и подвиват. Е, не мога да кажа, че растат точно с апекс сега (погледнати странично), но пък погледнати напречно си имат хубава С-извивка и не са плоски, не се "разливат" на ширина...🙂 Не ми се налага да пиля естествените ми нокти отдолу.🙂
"Косми"- мъхчета в горната част на пръстите, имат всички жени, които познавам. Може би има само една, която ги маха (не защото се налага, просто така иска)...🤔 Ако е нещо фрапиращо, все си мисля, че притежателката и сама би се сетила да ги махне. Всичко останало по пръстите аз приемам за съвсем нормално и естествено.😊

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 18:45 от dolce miele

# 99
Prizesata, блягодаря! А как хубаво ме позсети за Камалия - много готини маникюри имаше. И на нея са и казвали, че някои са кичозни, но не помня да се фръцкала. Аз рък съм сврака и харесвам и по- фрапантви и нестандартни дизайни Grinning Иначе съм съгласна с маминка, че дължина и декорации не правят хубавия маникюр, просто защото са налични, а какво е изпълнението и вида да не е от значение. Провят го добре оформена плочка, чисти кожи, добро изпълнине на лакиране. Дългите нокти, които са дълти, а и с красива декорация са изкуство. А и малко нокти, които са естесвени, имат правилна с извивка не клюват на долу и пр. Съответно за това го има моделирането, изграждането, пиленето което спомага и дълго и безопасно носене, а естетиката е плюс. Но в срайна сметка всеки има право да си ходи както иска снига да му носи радост, но да очакваме пък всички за харесват нашето и да се цупим и фръцкаме е инфантилно според мен.
Pipence, ноктите са ти супер, както винаги! И цветът и много готин! Туй синьо множо грабва 😍 И моделирането ти се отдава много! Супер работа! Пак ли си хай хибрид топа? На два слоя ли го сложи? Разкажи после, моля те.
Ай ся и косми! Ми хора сме, от маймуната сме произлезли ш еволюционно си е човекинка! Сега сериозно - аз косми от качените снимки не съм видяла, а съм ги гледала на голям екран като съм подготвяла темата. Иначе и да има - голям праз. Аз пък от няколко месеца не си дърпам космите на ръцете, лазерна не направих, защото вече имах татус и някак обратно се прави, но няма за есна снимка да вадя такъмите и да си кривя едната ръка, която още няма на 100 обем на въртене. Пък и вече сме 21ви век и все по-феминистичеки са настроени жените - коя ве си маха подмишници, коя крака, коя триъгълник, а ние за едни пръсти тука Grinning

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 20:13 от karmilla

# 100
  • София
Благодаря на всички, който харесаха маникюра. Пипенце,  синият ти цвят е трепач! А Иначе и
 моите нокти бяха така преди, но сега вече изцяло ги изпилявам отдолу с ел. пилата, за да остане само гела отгоре и не се закривяват така 😅 моите на фунийкии се угъват ии с растеж надолу.. кофти работа.. Е хайде като сме тръгнали да показваме, показвам и аз не си сама 😁 .. Не ми липсва тази гледка. Родих се с ел. пилата.

# 101
А някои може ли да ми каже. Защо се получи зацапване на накрайника на ел пилата. Махах стар лак и остана зелено по него. Какво да го направя или това е края му?

# 102
Може ли снимка? Зависи дали е забил или леко от прахта. Обикновено аз си ги почиствам с четка, а понякога и преварямам и всичкият прах пада.

# 103

И телефона нещо не мога да наглася да снима отблизо. Но изглежда да е цвят. И как може да се избегне това занапред

# 104
Цветът не е бил добре изпечен, затова се е получило зацапване на накрайника. Следващия път печи повече.

Общи условия

Активация на акаунт