Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 45 796
  • 709
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, тъкмо се притесних, че има много малко отговори. Докато не видях, че има нова тема и се успокоих. Само аз ли не съм доволна от гел лаковете на клареса. Може и в мен и никаквата ми практика да е проблема. За първи път се лакирах с цвят на коди. И то за много бързо, защото детето се събуди. Като изключим изцапани кожички, лака стоеше керамично гладък. Втори опит с клареса- ужас 😀 разтича се и стои на четки. Бях решила до ги хвърля, но ще изчакам още малко да задобрея и пак да го пробвам. Поръчах днес от емо козметикс някой неща. Имат промоция, която не е от голям плюс на фона на скъпите неща.

# 46
Аз такива проблеми с лаковете на клареса, които имам нямам. Какъв ти е цвета?

# 47
Аз такива проблеми с лаковете на клареса, които имам нямам. Какъв ти е цвета?

Green 807. Не изключвам и в мен да е проблема, което е много вероятно

# 48
Нямам го него и не мога да коментирам. Обикновено тегави са пастелените разни, жълтите и тъмните тежаво се пекат. Но първите две по-често прозират и стават на петна.

# 49
Светлите цветове на Клареса като цяло са по-тегави и не изключвам този като такъв да е проблемен. Освен това доста от цветовете са с по-тънка формула и се разтичат лесно, ако си оставила повечно количество на четката. Пробвай с Hi Hybrid, те са една идея по-гъсти и по-лесно се работи с тях. Но и за тях внимавай с количеството лак на четката, защото е възможно да нанесеш по-дебело и лакът да не се изпече.

# 50
  • Бургас
Аз нямам нов маникюр, но мога да се похваля с първото лепене на гел х.(само на средния пръст е) Показалеца го поправях преди няколко дни и е по-пресен, докато на средния пръст не е мръднал повече от 10 дни, а и съм доволна колко равно съм лакирала покрай кожите. Като израсте нокътя се вижда по-ясно Blush Вижда се и състоянието на китайския ми топ, т.е аз не намирам разлика - изтъркване или матиране.
LoLo30, много красиви Heart Eyes
И на Мимчето7 ми харесаха, много нежни.
Durvena.filosofka18,. според мен са ти доста дълги ноктите и изглеждат малко безформени. Рисунките също са в повече (мое виждане, естествено). Иначе чисто лакираш

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 17:34 от sunny-n

# 51

Durvena.filosofka18,. според мен са ти доста дълги ноктите и изглеждат малко безформени. Рисунките също са в повече (мое виждане, естествено). Иначе чисто лакираш

................................................
Съни..
Аз семпъл маникюр нося веднъж на година. На дългите ми и естествени нокти не харесвам семплост. Това си е пък моя вкус!! Дължината е естествена и дори в момента е поскъсена , по принцип са ми много по-дълги и ще си ги пускам и още.. Форма нямам , нито оформям.. Така както си растат такива са , пиля в случай на счупване.... Аййде хубав ти ден изпълнен с повече позитивност и цветност , а - и намали злобичката Simple Smile

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 14:43 от durvena.filosofka18

# 52
Хайде малко по-спокойн! И без такива изказвания в темата за злобички и прочее, че ми писна от 2 теми насам нападки! Съни е написала градивна критика съвсем възпитано, която други сме скиптали защото не ни е искано мнение, а и да си дам мнението реакцията ми е ясна. И друж път погребителки са си позволявали да обърнат внимание на форма, тъй като е важна за трайността на маникюра и за не се чупят ноктите. Други са си позволявали са коментират дали даден маникюр им и по вкуса или не, но чак такива реакции от насрещната страна рядко. Хора сме, различни сме, различни неща харесваме! Носи се както искаш, ама хайде малко да запазим добрия тон, защото не сме на мегдана!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 19:11 от karmilla

# 53
Аз споделям мнението за маникюра, че са твърде дълги и с много декорации и за моя вкус, ама това си е лично мнение, нормално всеки да има различни вкусове. Не виждам защо някой ще го приема толкова навътре.

# 54
Както е казал вълкът - въпрос на вкус.
Но определения, че дадена от някого градивна критика била "злобичка", не са ми по вкуса и на мен.

Аз лично избягвам да коментирам маникюри, които не ми харесват, освен ако авторът им не е поискал изрично мнение. Но все пак, който е тънкообиден, да си каже изрично, че не иска критика, за да знаят всички и да не ги изкарват злобни.

# 55
Хубав следобед на всички! Smiley

# 56
  • Light of Zartha
Аз също не виждам злобичка. Помислих си същото, което Съни е написала. Въпрос на вкус. Важното е дамата, която носи маникюра да е доволна. Толкова.

# 57
  • София
Като заговорихте за срок на годност на лаковете, той не започва ли да тече от момента на отваряне на продуктите? Понеже аз имам от makeup и пише, че са до 23-та, но след отваряне 2 години и малко се обърквам вече.

# 58
Мисля, че идеята на този форум е точно да се учим една от друга, да надграждаме, да споделяме. Мнението на Съни е много точно и тактично поднесено. Видях маникюра, не сложих лайк. За мен не дължината прави маникюра, нито декорациите. Прави го формата и чистото изпълнение. Когато нито едното е налице, нито другото.....
Момичета, замисляли ли сте се да си направим една затворена /че даже и тайна/група във Фейсбук? Много по-лесно е следенето там, качването на снимки. Могат да се закачат писанията от първа страница. Да си сменяме корицата всеки месец...
Само предложение от моя страна.

# 59
Здравейте, момичета!
Как се прави такъв маникюр:

Искам да  направя подобен с червен цвят и отгоре сребърно. Дали трябва да лакирам цвета на разтояние от кутикулата и след това да добавя среброто?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт