Всичко за всички марки гел лакове - тема 44

• 46 089
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
  • Light of Zartha
Основата е Джеси 183. Китайска ръбър база. Има я в китайските магазини. Под нея слагам безцветна.

# 166
Момичета, да се оплача, за да ми премине малко. Снощи творих и аз сто часа един син маникюр с Клареса блу 704 и днес на люспичка ми падна покритието от показалеца. Предния път ми стоя 5 седмици и два дни преди да сваля лака, а сега за 20 часа и така брутално да падне, откачи се от свободния край. Може би базата е проблем, защото сега за пръв път сложих Клареса провита, пише хибридна база. Grin Да му се не види! След малко ще ремонтирам това пръстче само, че ще сложа от моята си база Клареса. Simple Smile
Явно витамините бази не са за всеки тип нокти. И аз с протеиновата на неонейл не се спогодих и вече не си правя експерименти. Течния разтворим гел на nai_s ми е бетон и си купих още един на черния петък.

# 167
  • София, Дружба 2
Ето ги гадовете. Скъсаха ми нервите. Показалеца изглежда размазан на снимката, а не е. Simple Smile

# 168
Като си избрах този цвят за днес си мислих, че не е никак зимен и коледен и дали да не го сменя, но ми е нов и много исках да се лакирам с него. То пък се оказа, че и други има като мен на светло синя вълна.
П.С. Както винаги - едноцветно:

# 169
  • София, Дружба 2
HoneyBee, страхотен маникюр! Как ще не е зимен и коледен, точно за този студ навън си е. Аз каквото и да правя винаги съм със синята гама, обожавам този цвят. Simple Smile

# 170
Момичета, да се оплача, за да ми премине малко. Снощи творих и аз сто часа един син маникюр с Клареса блу 704 и днес на люспичка ми падна покритието от показалеца. Предния път ми стоя 5 седмици и два дни преди да сваля лака, а сега за 20 часа и така брутално да падне, откачи се от свободния край. Може би базата е проблем, защото сега за пръв път сложих Клареса провита, пише хибридна база. Grin Да му се не види! След малко ще ремонтирам това пръстче само, че ще сложа от моята си база Клареса. Simple Smile
Явно витамините бази не са за всеки тип нокти. И аз с протеиновата на неонейл не се спогодих и вече не си правя експерименти. Течния разтворим гел на nai_s ми е бетон и си купих още един на черния петък.

Явно наистина си е до нокът. Аз използвам провита базата на Синсей, която според Есмералда е същата като на Клареса и съм супер доволна. Гъстичка е, държи ми много, изравнява идеално. Дори ми е на свършване, а е изчерпана и онлайн, и във физическите магазини и умувам дали да не взема тази на Клареса от Мейкъп.

# 171
  • Бургас
HoneyBee33, wow, направо перфектен! Може да сложиш/нарисуваш някоя снежинка или звездичка и ще е съвсем зимно, ако не коледно.
Лисичка, и твоите ми харесват много. Аз си падам по всичко лъскаво, а за празниците е повече от подходящо и в никакъв случай не е кич.
Относно хайвера, правих се веднъж, само на безименния и аз сложих, обаче ми се стори много грубо, някак супер дебел стои нокътя, покрая като нащърбен...а бе дразнеше ме много и го изтърпях не повече от два часа и го изроних. Иначе показания от Анито4 ми харесва като цветова комбинация и изпълнение, просто за себе си не го харесвам.
Мелина скоро не е показвала нищо Sad липсва ми колорита й.
Моите и те са за смяна. Смятах нещо черно/червено котешко око, т.е нищо ново.Обаче след всички тези красоти ще взема да ровя за идеи и нещо различно Simple Smile))

# 172
  • на брега на морето
И на мен много ми хареса синият маникюр на Хъни Би.
Съни, Hug наскоро качих снимка на последния си маникюр, има я на 1- ва страничка, още съм с него, с тъмносин лак, бяло на безименните и средните,и декорации. Нося 1 маникюр по 3 седмици. Така че още има време.... Като го сменя - ще снимам. Blush

# 173
  • Бургас
Мелина да, сега се сетих, че съм го виждала. Повече ме кефят летните синьо-зелени комбинации. Все пак ще следя какво ще измислиш за празниците Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 13:17 от sunny-n

# 174
От известно време ползвам само цветове на Клареса и нямах никакъв проблем, обаче последните, които дойдоха от makeup нещо не са ок при изпичането. Снощи като се лакирах започнах с make it shine 2 и ми скъса нервите, трих го, пробвах 553 и пак същото. Днес ще ги тествам на фолио. Конкретно искам да питам, ако друг има този цвят така зле ли е:

# 175
synni, като гледам и аз няма да го изтърпява дълго, а той сам няма да изтърпи, май Joy. Рони се по върха, та скоро ще го изпиля сигурно и ще цопна друго на негово място.

# 176
  • София
M_Oliviya, имам го, но още не съм го пробвала. Ще споделя като го отворя как е. Моят е закупен от друг сайт обаче.

# 177
Имам цвета на Клареса, не си спомням да съм имала проблем.

# 178
Може да е от лампата, в каква лампа и колко време печеш?

# 179
  • на брега на морето
Мерси, Съни! Hug Още не съм мислила какво ще правя за празниците....
Анито Hug, аз харесвам хайвер на педикюра. Бях си направила такъв - синьо и черно, почти всичките пръсти с хайвер. Имитирах бонбони лакрис. Joy Стана готино, хареса ми. И на педикюра не дразни. Аз затова често съм " кич" в педикюра лятото- камъни, или хайвери, или едни триъгълничета лъскави....
За да не пада хайвера, като се изпече с базата, отгоре го минаваш с още 1 слой база, тъничко. Също така аз сложих цвят и под хайвера ( сходен). Ако падне частичка, да не личи много.

Общи условия

Активация на акаунт